hotally 15.05.08, 00:35 Mam bilety na EURO :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) JEJEJE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eluch_a Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 15.05.08, 01:20 Mój kolega też ma i chętnie ODDA komuś, kto całe życie marzył, żeby jechać na euro :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 15.05.08, 09:44 Mam kilka chętnych osób- kibiców, którzy niestety nie dostali biletów, a ceny koników ich zabijają... więc możemy się zgrać i im pomóc! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pendlare Re: a w miesięczny MZK tez sie juz zaopatrzylas? 15.05.08, 08:16 ojjj wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: a w miesięczny MZK tez sie juz zaopatrzylas? 15.05.08, 09:16 hehe dobre:) a ja mam sprawny tv;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: a w miesięczny MZK tez sie juz zaopatrzylas? 15.05.08, 09:46 zartujesz? Zaplaciłam mandaty. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: a w miesięczny MZK tez sie juz zaopatrzylas? 17.05.08, 21:45 a ja mam nowe gacie Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 15.05.08, 09:11 a kiedy w koncu pochwalisz sie jakims wlasnym osiagnieciem? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 15.05.08, 09:47 Z własnych osiągnięć cieszę się w gronie najbliższych. Nie muszę otwierać się przed obcymi, przeciętniakami. Więc wybacz, ale co prywatne to Moje ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza ooo myśmy przeciętniacy a ally nad poziomy wylata? 16.05.08, 16:27 nie ma to jak sympatyczne posty... szkoda, że ja ich nie mam, bobym wystawiła na allegro i nieźle zarobiła Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: ooo myśmy przeciętniacy a ally nad poziomy wy 16.05.08, 19:07 jak zawsze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ooo myśmy przeciętniacy a ally nad poziomy wy 16.05.08, 22:52 ally jeżeli ty czymś nad poziomy wylatasz to pieniędzmi... tatusia. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: ooo myśmy przeciętniacy a ally nad poziomy wy 17.05.08, 10:48 ale uparta jesteś... ale ok :) nie Moja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 15.05.08, 09:54 Fajosko masz :) Ja se podrę paszczę przed TV i też nie będzie źle, o! Zrób milią zdjęć, również kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 15.05.08, 10:03 na pewno zrobię ;) specjalnie kupiłam nowy aparat :)))) Teraz wymyślam stroje na mecze i mam jeden taki zestaw, ze wszyscy padną :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 15.05.08, 10:04 Bardzo mi się wczoraj podobali kibice Zenita :) Niby nic, bez przebieranek, bo i okazja nie taka jak Euro. Ale bawili się super! Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 15.05.08, 10:12 hotally napisała: > mam jeden taki zestaw, ze wszyscy padną :D bez góry, bez dołu, czy bez góry i bez dołu? :P Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 15.05.08, 10:34 Nie muszę się rozbierać, aby zwrócić na siebie uwagę fotoreporterów i kibiców ;] Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 15.05.08, 12:22 lepiej tak nie zwracaj, bo bedziesz 1 do odstrzalu www.sport.pl/sport/1,89344,5214597.html Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 15.05.08, 12:52 hotally napisała: > Nie muszę się rozbierać, aby zwrócić na siebie uwagę fotoreporterów i kibiców ; > ] > Sprzedaj jakiś patent, jak zwrócić na siebie uwagę grupy kiboli? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 15.05.08, 14:24 selica napisała: > hotally napisała: > > > Nie muszę się rozbierać, aby zwrócić na siebie uwagę fotoreporterów i kib > iców ; > > ] > > > Sprzedaj jakiś patent, jak zwrócić na siebie uwagę grupy kiboli? > to zalezy jacy kibole:) np uwage kiboli Lecha Poznań zwrócimy krzycząc w ich kierunku "Lech, zdech, kolejorz!!!!" a np GKS-u Katowice "GKS Kaaaatowice, kuuu.urwy, laaadacznice!!" itd;) Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 15.05.08, 14:39 Ja wiem tylko, jak zwrócić na siebie uwagę kibica Arki Gdynia, trzeba krzyknąć 'Lechia pany!' (i spier... szybko) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 15.05.08, 14:43 selica napisała: > Ja wiem tylko, jak zwrócić na siebie uwagę kibica Arki Gdynia, trzeba krzyknąć > 'Lechia pany!' (i spier... szybko) > albo "Arka Gdynia, ku.rwa świnia!" albo przespacerować się w okolicy w szaliczku Legii, chyba nadal sie mocno nie lubią:) Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 15.05.08, 14:44 Chyba nie... zapewne bym zawisła na takim szaliczku na płotku :P Odpowiedz Link Zgłoś
mondra Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 16.05.08, 12:18 pl.youtube.com/watch?v=o4hoIVJbFaY Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 16.05.08, 12:15 Tej, Forek... ;> Bo Cię złapię i powieszę za majtki :> Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 16.05.08, 16:26 mini_kks napisała: > Tej, Forek... ;> Bo Cię złapię i powieszę za majtki :> to do mnie czy koło mnie?:) o co chodzi, kibicka któregos w wymienionych klubów? jak tak to informuje że to były cytaty o charakterze poznawczym a nie oddające stan moich uczuć do wymienionych klubów:) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 17.05.08, 09:03 Żartowałam tylko ;) Jam Lechitka. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 16.05.08, 19:09 Kilka lat temu nieświadomie zrobiłam flagę "ALLY", którą rozwieszam na meczach na wyjazdach na całym świecie i wszyscy kibole Mnie nie nawidzą :D Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 17.05.08, 01:45 Co to znaczy "nawidzą"? Boże chroń mnie przed "reprezentantkami" mojego kraju na takim poziomie znajomości ojczystego języka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rae Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 18.05.08, 10:20 O, a ta z napisam : "Ally & Disa 69 TEAM to Odpowiedz Link Zgłoś
rae Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 18.05.08, 10:21 ..."Ally& Disa 69 team" to gdzie przepadła? Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 21.05.08, 10:28 disa ma inne hobby niz mecze ;] Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 15.05.08, 09:54 ciekawe ile meczow bedzie ustawionych hehehe choc me uchodza za najbardziej czyste np w porownaniu do ms Odpowiedz Link Zgłoś
cichadziewuszka Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 15.05.08, 12:13 etam jakies EURO Odpowiedz Link Zgłoś
aquira Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 15.05.08, 12:44 Zazdroszczę! Ja będę musiała oglądać na tv z piwem w łapie :P Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 15.05.08, 14:47 a kto ci kaze ogladac? Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 16.05.08, 12:33 nie rozumiem fascynacji Euro ani w ogóle meczami. Co jest w tym fajnego? Co Was tak kręci w 20 facetach latających po trawie za skórzanym workiem??? No w morrrde, nijak pojąc tego nie mogę. I na pewno nie będę tego oglądac... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 16.05.08, 16:25 ewik_75 napisała: > nie rozumiem fascynacji Euro ani w ogóle meczami. > > Co jest w tym fajnego? > > Co Was tak kręci w 20 facetach latających po trawie za skórzanym > workiem??? religia najpiękniejszy teatr świata, teatr w którym zasiadasz i nie znasz zakończenia sztuki aktorzy to niemal nadludzie: szybkość, wytrzymałość, technika, siła a jednak ludzie, bo się mylą, czasem wtedy kiedy nie powinni i czasem geniusz aktora decyduje o wygranej a czasem ludzka ułomność tego samego aktora decyduje o przegranej poza tym cała gama uczuć jaką wymyślił i używa rodzaj ludzki humanizm ze wszystkimi blaskami i cieniami bezwględnie obiektywna i niezakłamana prezentacja charakterów > > No w morrrde, nijak pojąc tego nie mogę. > > I na pewno nie będę tego oglądac... Odpowiedz Link Zgłoś
doloresa Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 16.05.08, 16:26 Piękny post! Obiema ręcami się podpisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 16.05.08, 19:14 Ja dodam jeszcze- ATMOSFERA NA STADIONIE!!! Emocje, kiedy Twoja druzyna strzela gola w ostatniej minucie i wygrywa mecz, cieszysz się z obcymi ludzmi i przyjaciółmi... łzy, jak w Dortmundzia na mundialu na meczu z niemcami, kiedy w ostatniej minucie strzelają Ci gola... nieprzewidywalność, bo słabszy może zaskoczyć, kibice i doping, śpiewy, okrzyki... tego nie zrozumiesz siedząc przed tv, w tym trzeba uczestniczyć, aby to współtworzyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 17.05.08, 20:48 jakąś częśc tego ma się na koncercie rockowym ulubionej grupy przy kawałkach, które znaczą dla Ciebie wiećej niż słowa, z których się składają.. A piłki nie rozumiem.. No nie rozumiem i juz! A na stadionie można nieźle oberwać.... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 17.05.08, 20:55 otoz to :) dobre porównanie... chołoty na euro nie będzie, bo: 1. bilety u koników dochodzą do tysiąca euro 2. austria to jak niemcy- będzie dużo policji i nie przejdą chuligańskie wyczyny na stadionie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 18.05.08, 18:13 hotally napisała: > 2. austria to jak niemcy- będzie dużo policji i nie przejdą chuligańskie wyczyn > y > na stadionie. Oby ;) W Niemczech jest sporo Turków, a oni raczej emocjonalni są... > > Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: chwalę się :)))) bardzo się CHWALę!! 17.05.08, 09:04 A co Cię kręci w tym, co Cię kręci? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl czy ktos wie o ktorej godzinie bedzie 8.06 mecz 16.05.08, 17:39 Polska:Niemcy??? Odpowiedz Link Zgłoś
doloresa Re: czy ktos wie o ktorej godzinie bedzie 8.06 me 16.05.08, 17:48 20:45 Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: czy ktos wie o ktorej godzinie bedzie 8.06 me 16.05.08, 18:12 doloresa napisała: > 20:45 dziekuje :-), jak sie samolot nie spozni to zdaze :-). Odpowiedz Link Zgłoś