kitek_maly 26.05.08, 17:20 Jakie niskokaloryczne przekąski jecie w tak zwanym międzyczasie? Ja póki co typuję: - marchewki - jabłka - ogórki - wafle ryżowe - serek wiejski light :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek_maly Re: Lekkie przekąski. 26.05.08, 17:28 Eeee nie kuś, bo mam po drodze z pracy. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
lajton Re: Lekkie przekąski. 26.05.08, 17:29 Nic nie jem. Ino herbatę z cytryną, albo i bez, piję. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Lekkie przekąski. 26.05.08, 17:34 nie ,cukrowa juz bedzie miala za duzo kalorii;), tak mi przyszlo na mysl z ta wata, to podobno ulubiona przekaska niektorych modelek, kretynstwo, zapycha zoladek i ma zero kalorii.. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Lekkie przekąski. 26.05.08, 17:58 no no, 8n, nawet o tym nie mysl;p Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Lekkie przekąski. 26.05.08, 17:34 Żadnych , za to raz na tydzień-dwa , obżeram się w Pizzerii bądź Haburgerowni , i niech nikt mi nie pjerdoli że to jest niesmaczne. To jest najsmaczniejsze jedzenie świata(bez przesady ale prawie). PS.Wogóle nie jadam słodyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.profanator Re: Lekkie przekąski. 26.05.08, 18:41 To przekąska lekka, a Finlandia - konkretny posiłek Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.profanator Re: Lekkie przekąski. 26.05.08, 18:46 Ja rzadko, w 'międzyczasie' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.profanator Re: Lekkie przekąski. 26.05.08, 19:03 Tych okazji więcej niż 'międzyczasów' :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Lekkie przekąski. 26.05.08, 19:08 A jakby tak zsumować okazje i międzyczasy to by się okazało, że codziennie coś. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Lekkie przekąski. 26.05.08, 19:25 Niskokalorycznych nie jadam,bo po co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ursz-ulka Re: Lekkie przekąski. 23.10.08, 09:54 Niemal codziennie salatka z różnych warzyw (w zależności na ktore mam ochotę): sałata lodowa, sałata masłowa, kalarepa, seler naciowy, pomidor, ogórek, papryka plus feta/mozarella i sos knorra (dowolny, pół porcji z olejem z pestek winogron). Pięknie wpływa na cerę i ogólnie odżywia. Polecam, pyszne. Dodatkowo nieraz na wielki głód do tego ziemniaki pieczone w piekarniku. Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Lekkie przekąski. 23.10.08, 10:26 ptasie mleczko czekolada toffi chałwa lody sernikowe lody tiramisu ---- No ! Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Lekkie przekąski. 23.10.08, 10:51 Ogórki kiszone kapusta i popcorn :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: Lekkie przekąski. 23.10.08, 10:54 hello, kitku! temat na czasie bardzo i bliski memu sercu! z przekąsek - codziennie sok z marchwi świeżo zrobiony, jabłka, poza tym pieczywo wasa, które pochłaniam Odpowiedz Link Zgłoś