avital84 27.05.08, 19:23 Mam słabość do płetwonurków...ehhh. Ja się nie dziwię, że się dziewczyna zainteresowała jego wyglądem. :) www.youtube.com/watch?v=keIBzSBYy0g&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 19:25 i dobrze ripostuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 19:25 Tak, ta bystrość też mi się podoba. :) Ideał jakiś. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 19:28 avital84 napisała: > Tak, ta bystrość też mi się podoba. :) > Ideał jakiś. ;D zobacz to:) pl.youtube.com/watch?v=ktF-h_-jqqg Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 19:42 avital84 napisała: > Co za skur.. jeba...:) do twarzy ci z przeklenstwami zobacz to - niedawno miałem fazę na ten urywek Krzysztof Globisz w genialnej parodii rozedrganego reżysera, ciekawe czy mającego swój odpowiednik w rzeczywistosci?:) pl.youtube.com/watch?v=9fV4ffW_kUM oglądałem milion razy i wciąż z tego polewam Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 19:44 Dobre. ;) Jak byłam małą dziewczynką to kochałam się w Globiszu. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 20:59 polecam film "nic smiesznego",a-v uwazaj na 2 FAKULTETY Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 21:01 pl.youtube.com/watch?v=jytQf30JSZ8 Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 21:15 Dwa fakultety determinują przyszłość. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 21:20 a jak nie bedzie zajebista? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 21:21 Jakaś będzie. Trzeba przyjmować życie takim jakim jest i się cieszyć duperelami. Co tak się martwisz o moją przyszłość? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 21:33 duperele szybko sie nudza Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 19:28 Ja ostatnio stwierdziłam, że mam słabość do Finów. Elucha mnie przekonała. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 19:41 no nawet ale strasznie zadufany w sobie Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 19:43 Jak bym tak wyglądała to też bym była zadufana w sobie. ;D Miałam kiedyś chłopca, który nurkował i on też taki był. I ripostował podobnie i blizny pokazywał z walko na wojnie. Ten typ tak ma. ;D Ale popatrzeć można. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 19:46 no popaczeć raczej ;) brat mojego chopa nurkuje i nie jest taki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 19:52 a ja jestem przystojna i nie jestem taka Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 19:54 nie ale robię inne rzeczy. co ma nurkowanie do bycia zadufanym w sobie ciekawe hm Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 19:58 Połączenie nurkowanie i bycia przystojnym musi coś mieć. :) Jeden taki w życiu o jeden w necie to już spora grupa badawcza. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 19:46 Ehh popatrzyłabym sobie na coś ładnego, ale w pracy nie mooogę. Buu. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 19:46 Nie w Twoim typie. Za ładny. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 19:48 Jesteś okropna. :-DDDDD Tylko jeden z moich chłopaków był brzydki. :-P Drugi niezłe ciacho. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 19:52 Ale to Ty zawsze twierdziłaś, że lubisz brzydali, a o Modelu mówiłaś, że dla Ciebie za ładny. ;D Ten jest dużo fajniejszy od Modela, bo Model był ciotowaty. ;D Warszawiak był brzydalem? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 20:02 > Ale to Ty zawsze twierdziłaś, że lubisz brzydali, a o Modelu mówiłaś, że dla > Ciebie za ładny. ;D No jakiś taki zmodelowany za bardzo. ;-) Nie w moim typie po prostu. I za niski. :-P > Ten jest dużo fajniejszy od Modela, bo Model był ciotowaty. ;D Weź już nawet nie mów, narobisz mi smaku a ja dopiero za 2 h zobaczę. :-P > Warszawiak był brzydalem? ;P Noo obiektywnie patrząc urodą nie grzeszył. Choć mi się taaak podobał. Ehh miłość jest ślepa. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 20:25 Ja w mojej historii miłosnych uniesień miałam jeden TORT!!! Właśnie ten nurek. Był Izraelczykiem, więc wszystko jasne. ;) Ale nie Ran od gitary. :) No i cóż. To był taki Izraelski odpowiednik Modela na dłuższą metę. Nudny jak flaki z olejem, bo strasznie monotematyczny. Poza tym każdą nowopoznaną dziewczynę, nieważne czy fajną czy paszteta, prosił o numer telefonu. ;D Śmieszny był i nosił T-shirt spuszczony na jednym ramieniu. Taki granatowy. ;D Polscy chłopcy go nie trawili. Ciekawe dlaczego. ;D A mój przyjaciel twierdził, że sie z nim znalazł pod prysznicem i mi opowieściami wszystko obrzydził. ;D Znaczy pointa. Torty są nudne. Ciacha przejdą. A sucharki są dobre na wszystko. Ładne to my mamy być. Facet ma być męski. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 20:35 Aż mi się przypomniało i z ciekawości zajrzałam na jego stronę na Fecabooku coby sprawdzić czy się zmienił. ;) Jakiś czas temu miał w wizytówce fotkę z gorącą blondyną. Pomyślałam, fajnie, szczęśliwy jest. Teraz już ma w wizytówce swój namiętny pocałunek z jakąś szatynką i to na pewno nie ta sama persona. Fajny jest! Zawsze wiedziałam, że jest fajny. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 20:40 To zalinkuj mi na pocztę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 20:45 Łoki dołk, ale nie nie jestem pewna czy to jego strona, bo po wizytówce nie da się go poznać ( całuje się bokie ). ;P A nie chcę się logować, bo nie jestem pewna czy Facebook nie rejestruje odwiedzin. Nie chcę by se myślał no nie. ;))) Zalinkuje Ci zdjęcie z forum nurkowego jeżeli jeszcze tam je ma. Z dmuchaną lalą. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 20:39 > Ale nie Ran od gitary. :) Ten od zawracania? ;-) > nosił T-shirt spuszczony na jednym ramieniu. Hę? :-) > Ładne to my mamy być. Facet ma być męski. ;D Dokładnie. Nie musi mieć ładnej buzi, ma mieć męską buzię. :-) I męskie ciało. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 20:57 No ten od koncertów. :) T-shirt...nie wiem jak to wytłumaczyć. ;D Tak był uszyty, że mu jedno ramię było widać. On był bardzo świadomy siebie, że tak powiem. ;D Ma być kofany przede wszystkim. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 19:48 Tylko w odwrotnej kolejności. Ciacho było pierwsze. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 19:53 Acha. :) To już wszystko jasne. :) A jednak nie traci się głowy dla ciach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 20:38 trochę do hołowczyca z gibania podobny Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 20:39 W ogóle podobny. Ja i moja mama kochamy się w Hołowczycu. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 20:40 milość w sam raz na forum, bo on żonaty+3dzieci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 20:42 Fajny facet tak ogólnie jest z Hołka. Hoł! Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 20:45 Hoł! ale wiesz, on troszeczkę piernikowacieje jednak Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 20:48 no strasznie, brzydki jest wogle Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 20:55 bo Ty masz w ogóle dziwny gust no! ;) kiedyś..., kiedy miał w sobie jeszcze urok młodego chłopaka, to obleciał, ale teraz? - piernik :))) <okropnie wolno 'łazi" to forum dzisiaj> Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 20:58 U mnie też. Myślałam, że to mój kompiuter. ;) Ja lubię stare pierniki. Taki fetysz. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 21:07 <mi zawsze tak wolno hodzi albo nawet wolniej więc poczujcie mój codzienny ból buahahahaha> :E Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 21:09 łączę się w bólu, ale przecież przeważnie jesteś szybka jak blyskawica! Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 20:59 Nu Javietalu! patomu szto on pawigienannyj kakijś ji biadoliłsja mnoga szto piach był nie takij na pustynkie nie mogę już sikam! sama ze siebie, to hora jeste hyba! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
cookie_monsterzyca Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 23:16 hołowczyc z mego miasta jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 20:40 Mój instruktor prawa jazdy był podobny. Dlatego nie mam prawa jazdy. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 20:58 A ja instruktorkę miałam... I prawko zdałam za pierwszym razem, może w tym jest jakaś prawidłowość?:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 21:01 Ja miałam kilku. Taka szkoła. Najlepszą instruktorką była dziewczyna, która była ode mnie dwa lata młodsza. Była świetna. Ale zawsze zajęta. W zamian za to skończyłam u Roberto. On mnie nie stresował. Mówił do mnie kurczaczku, mówił, że mam ładne włosy i rzęsy. No i nie chodziłam na lekcję po toby się uczyć. Na pewno jest w tym jakaś prawidłowość. Egzamin wewnętrzny zdawałam u niego to mi wypisał jak sie okazało zdany egzam zanim ruszyłam. ;) Bo mnie tak lubił. ;P A na prawdziwym egzaminie jednak sobie nie poradziłam. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 21:04 Ja też miałam kilku i taki fajny koleś był dostępny tylko raz w tygodniu w porywach, a ja chciałam kurs szybko zrobić, więc stanęło na babce. Jak się okazało - z pożytkiem dla wyznaczonego celu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 21:10 A mój był dostępny zawsze. Znaczy Roberto. Bo on był pracoholikiem i pracował w dwóch miejscach po szesnaście godzin dziennie od poniedziałku do niedzieli. Ups...miał wolne poniedziałki, więc z moim ówczesnym brakiem czasu był instruktorem idealnym. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 21:26 Znaczy Roberto. Bo on był pracoholikiem i pracował w > dwóch miejscach po szesnaście godzin dziennie Hehe, to chyba jakieś zboczenie zawodowe tych instruktorów. W mojej poprzedniej pracy miałam kolegę, który poza pracą był instruktorem. Mój osobisty instruktor też był zatrudniony w OSK, w służbie celnej na lotnisku i był wodzirejem na weselach. :-]] Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 21:42 Może to ten sam. ;) On twierdził, że za dnia siedzi w biurze przy papierkowej robocie, a praca instruktora to jego hobby. Sądzę, że po prostu umożliwiało mu to poznawanie setek kobiet. ;) Ale tak na bezpieczną odległość, bo raczej był typem samotnika, który zatraca się w pracy, a jak wraca do domu to ogląda Discovery Channel. :) Także od ósmej od rana siedział w tym biurze, od szesnastej miał jazdy, a w weekendy pracował od 6.00 do 16.00 też. Żyć nie umierać. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 21:00 dresiarska pie..,co kto lubi Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 23:43 spalam 2 razy z identycznym :) nawet mial cos tam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ale przystojny nie ??? :) 27.05.08, 23:44 zazdraszczam:) tego nawet też:) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Ale przystojny nie ??? :) 28.05.08, 10:26 tak naprawde to bylo b milo, to chyba byl nawet moj najlepszy seks :) Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: Ale przystojny nie ??? :) 28.05.08, 10:18 Facet rewelacja, dziewczyna aż żal słuchać i patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś