Gość: Kochanek IP: 10.0.0.* / 217.96.16.* 26.06.01, 00:00 Dlaczego kobiety wzbraniają się przed seksem analnym? Czy czułyby się wtedy poniżone i uprzedmiotowione? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Re: SEKS ANALNY - ZŁO CZY DOBRO? IP: 10.0.0.* / 217.96.16.* 26.06.01, 00:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: SEKS ANALNY - ZŁO CZY DOBRO? IP: *.ceu.hu 29.06.01, 18:36 widzisz, bo to troche boli, przynajmniej na poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super dziewczyny, czy mamy Was namawiac do anala? IP: *.gazeta.pl 10.07.01, 18:42 pytanie rozpoczynajace te dyskusje jest zle postawione tak naprawde, to jako facet, chcialbym sie dowiedziec, czy Wam dziewczyny, to dobrze robi, bo ze troche boli na poczatku, to sie mozna spodziewac. Dziewczyny! Czy warto Was do tego namawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GU Re: dziewczyny, czy mamy Was namawiac do anala? IP: *.man.polbox.pl 11.07.01, 07:39 tak, na pewno warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goła Re: dziewczyny, czy mamy Was namawiac do anala? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.01, 12:42 > Dziewczyny! Czy warto Was do tego namawiac? sprobowalismy raz i zadne z nas nie mialo z tego przyjemnosci. mnie bolala dupcia, jego fiutek, a podniety zadnej. ale niektore dziewczyny chyba to lubia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rames:) do Kochanka IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.01, 12:54 ..a moze warto byloby zadac to pytanie tak.. dla kogo wieksza przyjamnoscia jest sex analny..dla kobiety czy dla mezczyzny. no i 2. skoro kobieta moze odczowac przyjamnosc z sex analnego (tak twoerdza panowie) to dlaczego sami nie nigdy w zyciu nie zgodzilyby sie na sex analny gdyby to kobieta zalozyla swego rodzaju urzadzonko i wprowadzila je do odbytu partnera?? przeciez odbytnica zarowno kobiety jak i mezczyzny wyglada tak samo..wiec i przyjemnosc moglaby byc taka sama?? co wy panowie na to? ramzes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: do Kochanka IP: *.gazeta.pl 12.07.01, 22:19 to ja w to nie wchodze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yorick Re: do Kochanka IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 01:57 Dowcipniś! Widzisz, przyjemność to domena psychiki, nawet, gdy bodźce są fizyczne. Przypomnij sobie pierwszy łyk piwa,czy kawy - brrr gorzkie... Ale z czasem łatwo nauczyć się delektować kawką i browarkiem i pijąc je odczuwać niekłamaną organiczną przyjemność. To wynik sztucznej sugestii? Ależ zapewne tak! I cóż z tego? Otóż w seksie przyjemność w znacznej mierze bierze się z napięcia, podniecenia. Myślę, że można cieszyć się wszelkimi formami seksu, ocziwista jeśli nic nie jest wymuszone i obojga to samo autentycznie kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yorick Tzn: Poprawka! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 03:01 Zdałem sobie sprawę, że mógłbym zostać opacznie zrozumiany. Chodzi o to, że przyjemność płynie z samego podniecenia - np. bycie stroną aktywną w seksie oralnym może być - przyznacie - szalenie kręcące, mimo iż bodźce fizyczne są wtedy żadne. TO chiba wyjaśnia na jakiej zasadzie kobieta może - jak sądzę - odczuwać przyjemność z seksu analnego i dlaczego w żadnym razie nie będzie działać to w drugą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś