Dodaj do ulubionych

Strzelecki weekend Polaków

IP: *.dip.t-dialin.net 29.10.06, 20:38

^Politycy daja D*** wiec dobrze ze chociaz pilkarze sie lepiej spiusuja :-)

.
Obserwuj wątek
    • Gość: kubba Strzelecki weekend Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 20:42
      same sukcesy. same wielkie nazwiska i uznane kluby. ktoś, kto otarł się o MŚ
      trafił w lidze cypryjskiej, prawie już 30-latek, kiedyś świetnie zapowiadający
      się napastnik strzelił w lidze niemieckiej, jakiś były reprezentant ustalił
      wynik spotkania w zwycięskim meczu jeszcze aktualnego mistrza kraju
      niemieckojęzycznego.
      nie wiem czy zasnę, taki jestem podekscytowany
      • Gość: powiedz_to_koniowi O osiągnięciach Krzynówka: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:28
        O osiągnięciach Krzynówka:
        "W 23. minucie Polak postraszył strzałem z dystansu Alexandra Bade."

ROTFL !
    • Gość: WIELKA POLSKA !!!! Kosowski i Frankowski do Reprezetacji !!!!!!!!!! IP: *.ipt.aol.com 29.10.06, 20:51
      Kosowski ktory jak wydawalo sie niektorym , nie mial juz nawet szas jechac na
      Mundial rozegral cale spotkanie w Seria A !!!! Jednak to glownie dzieki niemu
      Frankowskiemu , Polska wogole pojechala na Mistrzostwa Swiata !!!!!
      • Gość: Janssen Re: Kosowski i Frankowski do Reprezetacji !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:45
        Hmmm... a czemu nie wspomnieliście o naszym Ukraińskim Miśku? Też trafił dla
        Shakhtara...
      • annakrystyna Re: Kosowski i Frankowski do Reprezetacji !!!!!!! 30.10.06, 14:26
        Lepiej jakby Polacy nie brali udziału w MŚ w Niemczech. Nie byłoby tyle wstydu
        za ich grę. A Frankowski to nawet na Teneryfie nie mieści się w składzie.
    • Gość: seba Strzelecki weekend Polaków IP: *.teleos-web.de 30.10.06, 09:40
      a co z Mackiem
      Murawskim tez gra w Grecji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka