Gość: zoom! IP: *.dip.t-dialin.net 29.10.06, 20:38 ^Politycy daja D*** wiec dobrze ze chociaz pilkarze sie lepiej spiusuja :-) . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubba Strzelecki weekend Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 20:42 same sukcesy. same wielkie nazwiska i uznane kluby. ktoś, kto otarł się o MŚ trafił w lidze cypryjskiej, prawie już 30-latek, kiedyś świetnie zapowiadający się napastnik strzelił w lidze niemieckiej, jakiś były reprezentant ustalił wynik spotkania w zwycięskim meczu jeszcze aktualnego mistrza kraju niemieckojęzycznego. nie wiem czy zasnę, taki jestem podekscytowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powiedz_to_koniowi O osiągnięciach Krzynówka: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:28 O osiągnięciach Krzynówka: "W 23. minucie Polak postraszył strzałem z dystansu Alexandra Bade." ROTFL ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIELKA POLSKA !!!! Kosowski i Frankowski do Reprezetacji !!!!!!!!!! IP: *.ipt.aol.com 29.10.06, 20:51 Kosowski ktory jak wydawalo sie niektorym , nie mial juz nawet szas jechac na Mundial rozegral cale spotkanie w Seria A !!!! Jednak to glownie dzieki niemu Frankowskiemu , Polska wogole pojechala na Mistrzostwa Swiata !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janssen Re: Kosowski i Frankowski do Reprezetacji !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 21:45 Hmmm... a czemu nie wspomnieliście o naszym Ukraińskim Miśku? Też trafił dla Shakhtara... Odpowiedz Link Zgłoś
annakrystyna Re: Kosowski i Frankowski do Reprezetacji !!!!!!! 30.10.06, 14:26 Lepiej jakby Polacy nie brali udziału w MŚ w Niemczech. Nie byłoby tyle wstydu za ich grę. A Frankowski to nawet na Teneryfie nie mieści się w składzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Strzelecki weekend Polaków IP: *.teleos-web.de 30.10.06, 09:40 a co z Mackiem Murawskim tez gra w Grecji Odpowiedz Link Zgłoś