fitit 18.09.03, 10:39 Chciałbym skończyć pewną znajomość (poznałem inną). Jak to zrobić ? Kawa na ławę, czy też spróbować jakieś bajeczki ? A może nie kończyć znajomości i czekać na rozwój wypadków ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jkobuu Re: Jak podziękować ? 18.09.03, 10:46 Bądź uczciwy w stosunku do siebie i do innych. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Jak to - nie wiesz?! 18.09.03, 10:47 fitit napisał: > Chciałbym skończyć pewną znajomość (poznałem inną). > Jak to zrobić ? Kawa na ławę, czy też spróbować jakieś bajeczki ? > A może nie kończyć znajomości i czekać na rozwój wypadków ? Prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym, jak kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Jak to - nie wiesz?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:53 Podziękuj za wszystko, czego się nauczyłeś od poprzedniej "znajomości" i uczciwie powiedz, że się pomyliłeś. Boisz się łez? Trudno, zasłużyłeś na nie. Bierz co chcesz i zapłać za to. Tak jest najkrócej i najuczciwiej. I nikt, w tym porzucona, nie ma potem pretensji. Tak jak ze zrywaniem plastra, raz i szybko... Odpowiedz Link Zgłoś
fitit Re: do pajdeczka 18.09.03, 10:58 pajdeczka napisała: > fitit napisał: > > > Chciałbym skończyć pewną znajomość (poznałem inną). > > Jak to zrobić ? Kawa na ławę, czy też spróbować jakieś bajeczki ? > > A może nie kończyć znajomości i czekać na rozwój wypadków ? > > Prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym, jak kończy. > Nawet Miller nie tego nie potrafi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: do pajdeczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:59 fitit napisał: > > Nawet Miller nie tego nie potrafi ! NAWET! Co za uznanie, i za co... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: do pajdeczka 18.09.03, 11:08 fitit napisał: > To Ty cytujesz jego wypociny ! JAAAAA?! Odpowiedz Link Zgłoś
fitit Re: do habitus 18.09.03, 11:12 habitus napisała: > fitit napisał: > > > To Ty cytujesz jego wypociny ! > > JAAAAA?! > sorki, oczywiście, że nie TY ! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: do habitus 18.09.03, 11:28 fitit napisał: > > JAAAAA?! > > > sorki, oczywiście, że nie TY ! No przecież wiadomo, że ja, stara lewaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: do habitus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 11:31 To już nie mamy na tym forum o czym pisać tylko o Millerze? Tfu... A po co on komu... Odpowiedz Link Zgłoś
fitit Re: do pajdeczka 18.09.03, 11:35 pajdeczka napisała: > > No przecież wiadomo, że ja, stara lewaczka. > Lewaczka, to da się zrozumieć - ale "stara" za cholerę nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: do pajdeczka 19.09.03, 08:52 fitit napisał: > pajdeczka napisała: > > > > > No przecież wiadomo, że ja, stara lewaczka. > > > Lewaczka, to da się zrozumieć - ale "stara" za cholerę nie. To ja ci wyjaśnię. Pamiętam doskonale wydarzenia w roku 1970. Teraz rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
fitit Re: do pajdeczka 19.09.03, 15:42 pajdeczka napisała: > fitit napisał: > > > pajdeczka napisała: > > > > > > > > No przecież wiadomo, że ja, stara lewaczka. > > > > > Lewaczka, to da się zrozumieć - ale "stara" za cholerę nie. > > To ja ci wyjaśnię. Pamiętam doskonale wydarzenia w roku 1970. Teraz rozumiesz? > I pewnie byłaś w 1981 internowana ? Teraz rozumiem skąd lewicowe poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amber Re: Jak podziękować ? IP: *.tns.pl 18.09.03, 10:50 Czyżby wczorajsza randka się udała? :) A co do pytania to zastanów się co Ty chciałbyś usłyszeć, gdyby kobieta chciała zakończyć znajomość z Tobą. Myślę, że przyda się w takiej sytuacji i uczciwość i delikatność. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sheba Re: Jak podziękować ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.03, 10:52 Przede wszystkim szczerość Powiedz po prostu,ze to koniec i dlaczego tak chcesz Tyle wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Jak podziękować ? 19.09.03, 09:19 Gość portalu: sheba napisał(a): > Powiedz po prostu,ze to koniec i dlaczego tak chcesz Sheba, to nie jest tak po prostu!! Bo do opuszczanego/nej nie dociera, że koniec i żadne argumenty "dlaczego" nie są wystarczające. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
fitit Re: Jak podziękować ? 18.09.03, 10:53 Gość portalu: amber napisał(a): > Czyżby wczorajsza randka się udała? :) > A co do pytania to zastanów się co Ty chciałbyś usłyszeć, gdyby kobieta chciała > > zakończyć znajomość z Tobą. Myślę, że przyda się w takiej sytuacji i uczciwość > > Zagadza się, randka się udała. Teraz muszę palić mosty ! > i delikatność. > Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Poczytaj sobie dzisiejszy wątek Kini 19.09.03, 08:51 Może ci to uzmysłowi, jak się czuje ktoś zostawiony bez żadnego słowa wyjaśnienia. A może to ty jesteś tym absztyfikantem Kini? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Poczytaj sobie dzisiejszy wątek Kini IP: *.zgpila.com.pl / 195.94.212.* 19.09.03, 09:19 To chyba jednak nie on...nie sadze zeby "moj byly" kogokolwiek probawal radzic sie jak postepowac...a tym bardziej nie na forum. Podpisuje sie pod tym, ze nalezy poweidziec wprost, ze to koniec...robiac uniki wzbudzasz strasznie negatywne emocje u osoby oszukiwanej i zyskujesz sobie tylko wroga... Odpowiedz Link Zgłoś