Gość: A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 16:33 Jakie macie doswiadczenie z testami,czy zrobiony o innej porze dnia niż rano daje błędny wynik???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sagan Re: test ciążowy IP: *.desy.de 19.09.03, 17:02 przeczytaj ulotke w przypadku wiekszosci testow czas robienie nie ma wplywu na wynik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: test ciążowy IP: 213.199.233.* 19.09.03, 18:18 Testy ciazowe nie sa wiarygodne.Pani ginekolog u ktorej bylam niedawno powiedziala mi ze widziala juz ciaze z negatywnymi wynikami takich testow a takze brak ciazy przy pozytywnych wynikach .Najbardziej wiarygodne sa te przeprowadzone laboratoryjnie , np w jakims gabinecie.Poczekasz jakis czas na wynik ala przynajmniej bedziesz miala 100% pewnosci.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
fem.me ja zrobiłam wieczorem... 19.09.03, 18:25 ...bo juz nie mogłam wytrzymać z ciekawosci...wynik był pozytywny, co nazajutrz potwierdziła pani ginekolog, dla pewności każąc zrobić test laboratoryjny. Ten potwierdził poprzednie diagnozy:) > Testy ciazowe nie sa wiarygodne.Pani ginekolog u ktorej bylam niedawno > powiedziala mi ze widziala juz ciaze z negatywnymi wynikami takich testow a > takze brak ciazy przy pozytywnych wynikach .Najbardziej wiarygodne sa te > przeprowadzone laboratoryjnie , np w jakims gabinecie.Poczekasz jakis czas na > wynik ala przynajmniej bedziesz miala 100% pewnosci.Pozdrawiam:) nie czeka się za długo, jak ładnie poprosisz panią laborantkę, to po paru minutach będziesz wiedzieć. Nie trzeba mieć skierowania a wychodzi taniej niz taki apteczny.Nie sądzę, by apteczne były niewiarygodne. Ja kupowałam kilka razy i nigdy mnie nie oszukały. Najlepiej jednak zrobić taki test (jak większość badań związanych z moczem) rano, zaraz po przebudzeniu. Powodzenia, niezależnie od tego na jakim wyniku Ci zależy:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: test ciążowy IP: *.widzew.net / 10.20.23.* 19.09.03, 21:24 Zgodnie z wskazówkami robiłam test rano i kilkunastu min. jeśli było się w ciąży miała się pojawic kreseczka.Po oodpowiednim czasie nic sie nie pojawiło (czekałam dłużej)i miałam ten test wyrzucić ale cos mnie tknęło zostawiłam i położyłam się dalej spać. Za 2 godz. jak wstałam miałam niespodziankę na teście -kreseczka i faktycznie byłam w ciąży (tylko test się trochę spóźnił:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś