Dodaj do ulubionych

test ciążowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 16:33
Jakie macie doswiadczenie z testami,czy zrobiony o innej porze dnia niż rano
daje błędny wynik????
Obserwuj wątek
    • Gość: sagan Re: test ciążowy IP: *.desy.de 19.09.03, 17:02
      przeczytaj ulotke
      w przypadku wiekszosci testow czas robienie nie ma wplywu
      na wynik
      • Gość: Ania Re: test ciążowy IP: 213.199.233.* 19.09.03, 18:18
        Testy ciazowe nie sa wiarygodne.Pani ginekolog u ktorej bylam niedawno
        powiedziala mi ze widziala juz ciaze z negatywnymi wynikami takich testow a
        takze brak ciazy przy pozytywnych wynikach .Najbardziej wiarygodne sa te
        przeprowadzone laboratoryjnie , np w jakims gabinecie.Poczekasz jakis czas na
        wynik ala przynajmniej bedziesz miala 100% pewnosci.Pozdrawiam:)
        • fem.me ja zrobiłam wieczorem... 19.09.03, 18:25
          ...bo juz nie mogłam wytrzymać z ciekawosci...wynik był pozytywny, co nazajutrz
          potwierdziła pani ginekolog, dla pewności każąc zrobić test laboratoryjny. Ten
          potwierdził poprzednie diagnozy:)

> Testy ciazowe nie sa wiarygodne.Pani ginekolog u ktorej bylam niedawno
          > powiedziala mi ze widziala juz ciaze z negatywnymi wynikami takich testow a
          > takze brak ciazy przy pozytywnych wynikach .Najbardziej wiarygodne sa te
          > przeprowadzone laboratoryjnie , np w jakims gabinecie.Poczekasz jakis czas na
          > wynik ala przynajmniej bedziesz miala 100% pewnosci.Pozdrawiam:)

nie czeka się za długo, jak ładnie poprosisz panią laborantkę, to po paru
          minutach będziesz wiedzieć. Nie trzeba mieć skierowania a wychodzi taniej niz
          taki apteczny.Nie sądzę, by apteczne były niewiarygodne. Ja kupowałam kilka
          razy i nigdy mnie nie oszukały. Najlepiej jednak zrobić taki test (jak
          większość badań związanych z moczem) rano, zaraz po przebudzeniu.
          Powodzenia, niezależnie od tego na jakim wyniku Ci zależy:)
          pozdrawiam
    • Gość: s Re: test ciążowy IP: *.widzew.net / 10.20.23.* 19.09.03, 21:24
      Zgodnie z wskazówkami robiłam test rano i kilkunastu min. jeśli było się w
      ciąży miała się pojawic kreseczka.Po oodpowiednim czasie nic sie nie pojawiło
      (czekałam dłużej)i miałam ten test wyrzucić ale cos mnie tknęło zostawiłam i
      położyłam się dalej spać. Za 2 godz. jak wstałam miałam niespodziankę na
      teście -kreseczka i faktycznie byłam w ciąży (tylko test się trochę spóźnił:)
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka