paranormalny 24.06.08, 09:52 Prąd ją poraził, z jej najnowszego wibratora? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahadeva Re: Gdzie mahadeva? 24.06.08, 10:34 no jestem na chwilke ;) po prostu zycie mi sie poprawilo :) chyba znow wracam do formy sprzed lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: Gdzie mahadeva? 24.06.08, 10:46 mahadeva napisała: > ... po prostu zycie mi sie poprawilo ... No to gratuluję i życzę sukcesów oraz chłopa z segmentem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Gdzie mahadeva? 24.06.08, 11:16 odpuszczam sobie chlopa z segemntem :) teraz mam prawdziwa milosc - dyrektora, a segemnt mi zwisa :) Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: Gdzie mahadeva? 24.06.08, 11:39 mahadeva napisała: > ... a segemnt mi zwisa :) A jemu co zwisa? Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Gdzie mahadeva? 24.06.08, 11:20 Podziel się szczegółami;))Wysłuchiwaliśmy Twoich utyskiwań, więc chyba należy nam się abyś powiedziała coś więcej.Co jest?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
vader.darth Re: Gdzie mahadeva? 24.06.08, 11:25 nu umył przyrodzenie - także była pewnie sekretarska robota Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Gdzie mahadeva? 24.06.08, 14:32 tylko jemu z przyjemnoscia :) cos niesamowitego :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Gdzie mahadeva? 24.06.08, 14:34 byc moze cos z tego bedzie, ale na razie zbyt wczesnie, zeby mowic mam teraz tyle na glowie, musze sie zajac soba, praca, zyciem... chodze do terapeuty, zdaje egzaminy, poszerzam kregi towarzyskie :) robie, to co lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
homo.vulgaris Mahadevo, 24.06.08, 14:43 nie rozdrabniaj się!!! Zrób sobie przerwę na forum! To moja pierwsza i ostatnia rada dla Ciebie;) Od tej chwili będę kpiarzem, jak i inni ... Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Mahadevo, 24.06.08, 14:44 nie wszyscy sa kpiarzami owszem robie przerwe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl po co wywolujesz wilka z lasu? 24.06.08, 10:35 a bylo tak fajnie bez niego... Odpowiedz Link Zgłoś
nexstartelescope Re: po co wywolujesz wilka z lasu? 24.06.08, 12:13 iberia.pl napisała: > a bylo tak fajnie bez niego... mów za siebie Ibciu Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: po co wywolujesz wilka z lasu? 24.06.08, 14:34 nexstartelescope napisała: > iberia.pl napisała: > > > a bylo tak fajnie bez niego... > > mów za siebie Ibciu > a gdzie slonce z tej wypowiedzi wynika, ze mowie za miliony??? Skoro lubisz forumowego nudziarza o rozdwojonej jazni to sobie lub, tylko pamietaj:"z kim sie zadajesz..." :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
vader.darth Re: Gdzie mahadeva? 24.06.08, 11:01 mahadeva jak widac dobija targu na "inewstora" w segment... Odpowiedz Link Zgłoś