norke_ona 06.07.08, 10:35 Potrzebuję na gwałt, jakiś w miarę dobry <help> <help> wirusy mi się rozmnażają grrr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: Jaki macie program antywirusowy? 06.07.08, 10:46 Legalny. Darmowy do celów domowych. Codziennie aktualizowany: www.avast.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
norke_ona Re: Jaki macie program antywirusowy? 06.07.08, 10:47 Dziękuję bardzo Panie Janie! Już go ściągam, też lubię avasta:) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: symantec, n.t 06.07.08, 10:49 Norton Antywirus ma 3 duże wady: 1. Jest płatny i to regularnie nie jednorazowo 2. Strasznie zamula system 3. Raz zainstalowany nie daje się do końca odinstalować. Trzeba co najmniej ściągać specjalne oprogramowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jaki macie program antywirusowy? 06.07.08, 10:48 Właśnie się zorientowałam, że żadnego nie mam. Ale Avast jest dość dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: Jaki macie program antywirusowy? 06.07.08, 11:26 moj kuzyn(co dobrze iorientuje sie w branzy informatycznej) polecilby noda32, tyle ze wersja demo dziala przez 30 dni, ale po usunieciu mozna ponownie zainstalowac a ja korzystam z kasperskiego -legalny Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: Jaki macie program antywirusowy? 06.07.08, 11:31 Aspiryna. Czasem ibuprom. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa jak na gwałt to prezerwatywy 06.07.08, 12:39 chyba tylko pozostają antywirusowo. lubisz sm? Odpowiedz Link Zgłoś
errare_humanum_est Re: Jaki macie program antywirusowy? 06.07.08, 19:56 Darmowych znam 3 Avast Home Edition - po polsku www.avast.com - ale regularnie czytam o ludziach którzy skarżą się na jego jakość, potrafi czasami coś przepuścić. Avira www.free-av.com wskaźniki wykrywalności dosyć dobre AVG Free - www.grisoft.com/ww.product-avg-anti-virus-free-edition - nie stosowałem, ale ludzie używają i jakoś żyją. Ja osobiście używam Aviry. Wszystkie te AV mają wiele zalet i jedną wadę - wykrywalność cokolwiek gorszą niż komercyjne systemy. Sam kiedyś walczyłem z zawirusowanym kompem, który wg Avasta i Aviry był czysty, a non stop coś się rozsyłało z kompa, wyskakiwały okienka reklamowe, system mulił a o przeglądaniu neta w ogóle można było zapomnieć. Dopiero zastosowanie AV Kaspersky'ego pozwoliło znaleźć i ubić resztę syfu. Dlatego do celów czyszczenia zawirusowanego kompa polecam zastosować 30-dniową wersję Kasperksy Antivirus, do zassania z www.kaspersky.pl/download.html?s=trial. Dodatkowo dla higieny od czasu do czasu zapuszczać coś z dziedziny antyspyware, np SpyBot Search& Destroy www.spybot.info (oczywiście nie zapominać o uaktualnianiu sygnatur), używać aktualnych wersji alternatywnych przeglądarek w rodzaju Firefoxa lub Opery i w zasadzie 99,9% problemów będzie nas omijało. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki Re: Jaki macie program antywirusowy? 06.07.08, 20:05 jak wam sie udaje łapać wirusy i skąd je bierzecie? Odpowiedz Link Zgłoś
tengoku77 Re: Jaki macie program antywirusowy? 06.07.08, 21:06 Norton Internet Security i Kaspersky.. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Jaki macie program antywirusowy? 06.07.08, 21:08 Kaspersky. Ja mam płatny, ale można pobrac i bezpłatny dla użytku domowego. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas3233 Re: Jaki macie program antywirusowy? 06.07.08, 22:12 Sugeruje: Avira Antivir Frre Edition link: www.computeractive.co.uk/computeractive/downloads/2166627/antivir-personaledition-classic Odpowiedz Link Zgłoś