men_ Czy medycyna zna taki przypadek ? 11.12.01, 19:58 men_ napisał(a): > Co sie narobiło, w morde Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: Czy medycyna zna taki przypadek ? 11.12.01, 20:04 men_ napisał(a): > men_ napisał(a): > > > Co sie narobiło, w morde zna! przypadek nosi nazwe syndromu-bruno blyskawica strzelila w czache i pojebalo sie w wyobrazni fikcja podpiera rzeczywistosc! > Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: Czy medycyna zna taki przypadek ? 11.12.01, 20:06 ale z ciebie schizol menie, ze swoim glosem gadasz, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Niunia 11.12.01, 20:07 niunieczka napisał(a): > ale z ciebie schizol menie, ze swoim glosem gadasz, Kochanie przestan - Ty juz w kazdym widzisz mnie ? - tak bardzo mnie kochasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: Niunia 11.12.01, 20:09 twoje glosy, to nie ty, rozumiem, mina ci pomoze, Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: Czy medycyna zna taki przypadek ? 11.12.01, 20:09 nie szkoda Ciebie dziewczyno? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Czy medycyna zna taki przypadek ? 11.12.01, 20:10 o+o-o napisał(a): > nie szkoda Ciebie dziewczyno? Ty, odpiernicz sie od dziewczyny - Ona mnie kocha :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Czy medycyna zna taki przypadek ? 11.12.01, 20:13 men, ty masz MPS, jak w morde jeza! nulek - przypadki zakochania sie pacjenta w swoim psychiatrze sa na porzadku dziennym. nie martw sie, przejdzie ci:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Mina Ty jedzo 11.12.01, 20:14 mina.mina napisał(a): > men, ty masz MPS, jak w morde jeza! > nulek - przypadki zakochania sie pacjenta w swoim psychiatrze sa na porzadku > dziennym. nie martw sie, przejdzie ci:) A my juz sie z Niunia prawie pogodziliśmy, i cos narobiła ? Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: Czy medycyna zna taki przypadek ? 11.12.01, 20:22 mina.mina napisał(a): > men, ty masz MPS, jak w morde jeza! > nulek - przypadki zakochania sie pacjenta w swoim psychiatrze sa na porzadku > dziennym. nie martw sie, przejdzie ci:) pacjent podobno moze wybrac swego lekarza? a jak sie taki przypadek nazywa,rozmarzona krowa? Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: Czy medycyna zna taki przypadek ? 11.12.01, 20:18 men_ napisał(a): > o+o-o napisał(a): > > > nie szkoda Ciebie dziewczyno? > > Ty, odpiernicz sie od dziewczyny - Ona mnie kocha :)) oki,patologiczna milosc uwielbiam zboczone bez urazy,men o:) > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: 3 x o 11.12.01, 20:25 CO ja mam poradzić - umawia sie juz ze mna 2 miechy, a jak dojdzie co do czego, to udaje, że nie umie poczty odbierać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: 3 x o 11.12.01, 20:31 men_ napisał(a): > CO ja mam poradzić - umawia sie juz ze mna 2 miechy, a jak dojdzie co do czego, > > to udaje, że nie umie poczty odbierać :)) znam odpowiedz na twoj problem brala udzial w orgii dr.miny,no wiesz tej habilitowanej krowy na lace wyobraz sobie,ze ona w szale uniesien emocjonalnych ceruje dziurki czerwona nitka miej nadzieje, ze za miesiac nitka pusci o:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Re: Czy medycyna zna taki przypadek ? IP: *.rsk.pl 11.12.01, 20:16 Polecam kilka lat inetensywnej terapii u Żonki:))) Pozostaje tylko pytanie, czy eutanazja nie byłby tańszym rozwiązaniem, ale znając pogarde Małżonki do rzeczy materialnych, chyba mozna mieć nadzieje że cie nie opierdoli z ostatniej złotówki, za czym bede zresztą obstawał ze wszystkich sił.Ot, taka niedźwiedzia przysługa...Całuski przystojniaczku Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Czy medycyna zna taki przypadek ? 11.12.01, 20:19 Niedaleko pada jabłko od jabłoni - was oboje (?) pojeb... Ty tez psychiatra ? Gość portalu: Dude napisał(a): > Polecam kilka lat inetensywnej terapii u Żonki:))) > Pozostaje tylko pytanie, czy eutanazja nie byłby tańszym rozwiązaniem, ale > znając pogarde Małżonki do rzeczy materialnych, chyba mozna mieć nadzieje że > cie nie opierdoli z ostatniej złotówki, za czym bede zresztą obstawał ze > wszystkich sił.Ot, taka niedźwiedzia przysługa...Całuski przystojniaczku Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Czy medycyna zna taki przypadek ? 11.12.01, 20:27 hehehe - kawa na lawe! niunia, bruno, dudus i ja - my wszyscy psychiatrzy! opanowalismy to forum jak zadna inna grupa zawodowa! chodzcie razem cos wydamy - co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Re: Czy medycyna zna taki przypadek ? IP: *.rsk.pl 11.12.01, 20:30 mina.mina napisał(a): > hehehe - kawa na lawe! niunia, bruno, dudus i ja - my wszyscy psychiatrzy! > opanowalismy to forum jak zadna inna grupa zawodowa! chodzcie razem cos wydamy > - > co wy na to? Jestem za.Praca zborowa pod kerunkiem Dr miny miny.Ach, aż serce rośnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: Czy medycyna zna taki przypadek ? 11.12.01, 20:32 miedzynarodowa internetowa praca zbiorowa Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Czy medycyna zna taki przypadek ? 11.12.01, 20:32 mamy jobla w kieszeni!!! widzisz dudus - forsa sama przychodzi, jak czlowiek ma pasje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Re: Czy medycyna zna taki przypadek ? IP: *.rsk.pl 11.12.01, 20:41 mina.mina napisał(a): > mamy jobla w kieszeni!!! > widzisz dudus - forsa sama przychodzi, jak czlowiek ma pasje:) Kurde noo w moim przypadku jest zupełnie odwrotnie, miejmy nadzieje ze to sie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Czy medycyna zna taki przypadek ? 11.12.01, 20:34 I wszyscy ..., tralala (oprócz Niunieczki) mina.mina napisał(a): > hehehe - kawa na lawe! niunia, bruno, dudus i ja - my wszyscy psychiatrzy! > opanowalismy to forum jak zadna inna grupa zawodowa! chodzcie razem cos wydamy > - > co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: Czy medycyna zna taki przypadek ? 11.12.01, 20:36 ja tez mam tralala, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Czy medycyna zna taki przypadek ? 11.12.01, 20:42 niunieczka napisał(a): > ja tez mam tralala, I cholera, mam sie nie bać Niunizmów ????? Odpowiedz Link Zgłoś