bardzo.grzeczna.dziewczynka 04.08.08, 21:31 Chciałam się z Wami pożegnać :') bo już tu nie wrócę. Fajnie się gadało. Papa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: pożegnanie 04.08.08, 21:33 bardzo.grzeczna.dziewczynka napisała: > Chciałam się z Wami pożegnać :') bo już tu nie wrócę. Fajnie się > gadało. Papa. Ostatnie pożegnanie. Wdzięczni koledzy z Radomia.;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: pożegnanie 04.08.08, 21:36 Avi, nie zagaduj, bo jeszcze się rozmyśli.:P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: pożegnanie 04.08.08, 21:38 pssst, Menka, a kim jest autorka 'wontku'? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: pożegnanie 04.08.08, 21:41 i.nes napisała: > pssst, Menka, a kim jest autorka 'wontku'? ;) > Psssyt a diabli wiedzą. Ale skoro grzecznie się żegna, to grzecznie zachęcam do jeszcze sprawniejszego opuszczenia lokalu. :P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: pożegnanie 04.08.08, 21:42 menk.a napisała: > Psssyt a diabli wiedzą. Ale skoro grzecznie się żegna, to > grzecznie zachęcam do jeszcze sprawniejszego opuszczenia lokalu. :P O, susznie, bo miejsce przy barze blokuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: pożegnanie 04.08.08, 21:43 i.nes napisała: > menk.a napisała: > > > Psssyt a diabli wiedzą. Ale skoro grzecznie się żegna, to > > grzecznie zachęcam do jeszcze sprawniejszego opuszczenia lokalu. :P > > O, susznie, bo miejsce przy barze blokuje ;) > Otóż to. Ineska, Ty w myślach czytasz. :P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: pożegnanie 04.08.08, 21:45 menk.a napisała: > Otóż to. Ineska, Ty w myślach czytasz. :P bo ja jestem sajko :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: pożegnanie 04.08.08, 21:48 i.nes napisała: > menk.a napisała: > > > Otóż to. Ineska, Ty w myślach czytasz. :P > > bo ja jestem sajko :D > Była taka scenka w Epoce lodowcowej, kiedy Sid mówi do Mańka (o Diego): Cyta w myslach. To jakis wybryk natury. :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: pożegnanie 04.08.08, 21:43 avital84 napisała: > A to niegrzeczna dziewczynka jest? ;D Na 2 babka wróżyła. :D Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo.grzeczna.dziewczynka Re: pożegnanie 04.08.08, 21:39 Nie rozmyślę :) nie martw się. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: pożegnanie 04.08.08, 21:42 bardzo.grzeczna.dziewczynka napisała: > Nie rozmyślę :) nie martw się. Po cóż miałabym martwić się na zapas? Zacznę się martwic, kiedy się rozmyślisz.;) Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo.grzeczna.dziewczynka Re: pożegnanie 04.08.08, 21:38 Ojej, no miało być kiczowato na maksa. Chyba się udało :D Nie wrócę, bo nie mam już czasu na forum. A że jestem grzeczna, to uznałam, że się z Wami pożegnam :) A Tobie Avi chciałam szczególnie podziekować, bo kiedyś mądre rzeczy napisałaś. Trzymaj się cieplutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: pożegnanie 04.08.08, 21:40 Chociaż nie pamiętam tego incydentu to miło jest to czytać. :D Również trzymaj się. Ale jak będziesz miała ochotę wpaść to niech ten wątek pożegnalny Cię nie ogranicza. ;) Wszystkiego dobrego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: pożegnanie 04.08.08, 21:46 avital84 napisała: > Ale jak będziesz miała ochotę wpaść to niech ten wątek > pożegnalny Cię nie ogranicza. ;) Avi, piękne!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: pożegnanie 04.08.08, 22:20 Kwestia czasu i to bardzo krótkiego a zobaczymy cie z powrotem... Odpowiedz Link Zgłoś
wbita_w_jego_cien Re: pożegnanie 05.08.08, 00:46 ja tam znana nie jestem na forum a tez juz raz se poszlam, bez pozegnania bo i po co :D i wrocilam jak bumerang czasem czytam czasem cos skrobne madrego i nie :D wiec moze i ty wroicsz :) Odpowiedz Link Zgłoś