joanna784 10.11.06, 19:51 ja Radom- ciekawe czy ktoś wie gdzie ta dziura jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazia Re: skąd jesteście?? 10.11.06, 19:54 Cos kiedys slyszalam o Radomiu :) Ja Jelenia Gora. To dopiero dziura, ale bardzo urocza. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: skąd jesteście?? 10.11.06, 19:59 Warszawa. To jest dopiero dziura... Odpowiedz Link Zgłoś
dominna Re: skąd jesteście?? 10.11.06, 20:04 warszawski mokotow reprezentacja...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ja_on_line Re: skąd jesteście?? 11.11.06, 08:25 Jeszcze niedawno z Łodzi, teraz z Tomaszowa Maz. W Radomiu urodziłam swoje dzieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: skąd jesteście?? 11.11.06, 10:34 Ja_on_line, jak jeszcze powiedz gdzie te dzieci wyprodukowaliscie (Wawa, Lublin, Gdynia?) :))). Odpowiedz Link Zgłoś
ja_on_line Re: skąd jesteście?? 11.11.06, 14:47 Dzieci się zrobiły w Łodzi przy ul Klonowej, pojechałam urodzić do Radomia, wróciliśmy po 3 miesiącach do Łodzi na ul Limanowskiego, a teraz osiedliśmy w moim rodzinnym mieście Tomaszowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka16 Re: skąd jesteście?? 11.11.06, 11:30 Katowice.Pozdrawiam wszystkichw tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: skąd jesteście?? 11.11.06, 13:24 Giżycko / na zesłaniu w Poznaniu od 1998 oooch aaach Odpowiedz Link Zgłoś
patyczako Re: skąd jesteście?? 11.11.06, 17:38 z zameldowania Poznan a z musu Dublin obecnie - pozdrawiam z Zielonej Wyspy Odpowiedz Link Zgłoś
myszonka1 Re: skąd jesteście?? 13.11.06, 08:12 kochana,to moje rodzinne miasto,urodziłam sie tam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ursusekg Re: skąd jesteście?? 11.11.06, 22:21 Z Poniatowej!Konia dla tego kto wie gdzie to!!!Super wątek, pozdrawiam wszystkie narzekające! Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert Łódź 12.11.06, 17:36 moje miasto ukochane. Ale przebywam na zesłaniu w kurwa-Kutnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
askazbielan sercem z Warmii 12.11.06, 19:10 po mężu z Warszawy.... ale jeszcze wrócę do Olsztyna kochanego! na zesłaniu już 7 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_on_line Re: sercem z Warmii 13.11.06, 12:54 Mam ogromny sentyment do Olsztyna, chodziłam tam do szkoły średniej i ciągle marze o tym żeby tam wrócić na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
askazbielan Re: sercem z Warmii 13.11.06, 12:58 Kochana! Olsztyn to moje miasto nr 1 Najbardziej mi w Wawie brakuje jezior, bo kampinos to mam pod nosem, ale jezior brak.... I szlag mnie trafia jak ludziska mylnie sądzą że Olsztyn to Mazury! A przecież to Warmii serce... O Warmio moja miła! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_on_line Re: sercem z Warmii 13.11.06, 17:01 Właśnie, czasem nawet sami Olsztynianie nie wiedzą że na Warmii mieszkają :) Ech te jeziora... Ja tam wierzę że kiedyś tam wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
girlfrompoland Re: skąd jesteście?? 12.11.06, 23:15 From Poland;) od dwoch lata w Bostonie. Tym amerykanskim;) Odpowiedz Link Zgłoś
myszonka1 Re: skąd jesteście?? 13.11.06, 08:14 Koszlinek -nie dziura,ale głeboki dół Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: skąd jesteście?? 13.11.06, 09:16 jestem z miasta - to widać, jestem z miasta - to słychać, że jestem z miasta - to widać, słychać i czuć o, jak to dobrze czuć Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: skąd jesteście?? 13.11.06, 12:56 aniluna napisała: > Warszawski Tarchomin Łał! Daleki? Bliski? :) Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: skąd jesteście?? 13.11.06, 16:08 Z Krakowa, mieszkam w Katowicach (niby nie dziura, tylko pełno dziur w ziemi :)) a pomieszkuję w Piekarach Śl. Aha aha. Dzień dobry! Jestem tu nowa i zbieram się na śmiałośc żeby się publicznie użalić. Na razie czytam i kibicuję. Pozdrawiam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
get-out Re: skąd jesteście?? 18.07.07, 11:55 Z Katowic. Właśnie zebrałam się na śmiałość żeby napisać gdyż podczytuje Was od dawna. Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bella.donna1 Re: skąd jesteście?? 24.11.06, 09:24 Warszawa-Mokotów ;o) Ale pochodzę ze słynnego miasta chrząszcza... szcz ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: skąd jesteście?? 24.11.06, 12:21 ze wsi należacej kiedyś do królowej Bony,włoszczyznę tam uprawiała,czyli Ujazdów w Warszawie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
otojestem Katowice 24.11.06, 20:45 ...a Radom poznałam, jak umowę o pracę byłam tam podpisywać :) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: skąd jesteście?? 02.01.07, 23:55 w górę i wpisywać się kogo jeszcze tu nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: skąd jesteście?? 03.01.07, 10:51 O, byłam kiedyś w Sydney:) Nawet mam zdjęcie pod Operą;) A jestem z Łagiewnik, zakładam się, o co chcecie, że nie wiecie, gdzie to jest. Podpowiem ino, że to nie TE święte Łagiewniki, he he! Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: skąd jesteście?? 03.01.07, 10:53 wiemy bogna, wiemy, to w Lodzi, a wlasciwie chyba tuz pod? swoja droga ladne miejsce ;) choc Sydney ladniejsze ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: skąd jesteście?? 03.01.07, 15:04 No niestety, Yvonka, pudło:) To nie te pod Łodzią.... Ach, Sydney - ach - Australia wogóle.... Było mi dane podróżować od Melbourne poprzez Adelajde, Innterior (Coober Pedy, czy jak się to pisze, tam gdzie opale wygrzebują), Uluru obejrzałam, do Alice Springs zajrzałam, Darwin zwiedziłam, w Cairns byłam, Kakadu Park zwojowałam, na Cape Tribulation nurkowałam, w Townsville powódź mnie zatrzymała i trzy dni na dworcu autobusowym koczowałam;), potem była podróż w dół, wzdłuż Wybrzeża, wieloryby, Moovie World, Dream World dla zabawy, Canberra, no i Sydney właśnie... Ach, jak tam pięknie jest! (tylko te kangury na drogach, w postaci rozjechanych placków;) Dawno to było (już prawie 10 lat temu, ale do dziś wspominam i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będzie mi dane tam sie znaleźć:) (Zachodnie wybrzeże mi zostalo do pooglądania) Odpowiedz Link Zgłoś