kill.me 14.08.08, 16:47 Marta Zmuda-Trzebiatowska www.kozaczek.pl/img/pp/131a.jpg i.wp.pl/a/f/jpeg/19724/zmuda-trzebiatowska.jpeg Uwazam, ze aktualnie to najpiekniejsza polska aktorka. Ma tez swietny styl ubierania sie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala_w_kwiatkach Re: Podoba sie Wam? 14.08.08, 16:49 Ładna, ale w seriau na tvn widzialam ja kilka razy i w tej roli mnie wku..a;) Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Podoba sie Wam? 14.08.08, 16:52 Oj, ale jak to jest ładne, to... No, dobra, nie to jest ładne, co ładne, ale co się komu podoba. Nawet z tym kształtem nosa, za małym odstępem między nosem a górną wargą itd. Odpowiedz Link Zgłoś
agaoki Re: Podoba sie Wam? 14.08.08, 17:44 ma dużo wdzięku i wydaje się być bardzo sympatyczna, ale sama uroda przeciętna, moim zdaniem. oczywiście ma ładną cerę, piękne włosy, ładny uśmiech, ale tak ogólnie nie jest piękna. nie jest też brzydka. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Podoba sie Wam? 14.08.08, 17:53 kill.me napisała: > Marta Zmuda-Trzebiatowska > > Uwazam, ze aktualnie to najpiekniejsza polska aktorka. Ma tez swietny styl > ubierania sie. Mogę się zgodzić, że jest ładna. Ale najlepsza polska aktorka? To chyba pomyłka albo marny żart. Fajnie się ubiera? Korzystając z usług stylistów nie trudno przypaść do gustu masom.;) Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Podoba sie Wam? 14.08.08, 17:59 podoba się ;) a co ? szczególnie w tych jasnych włosach piękny kolor mniam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Podoba sie Wam? 14.08.08, 18:01 znaczy się w rudych (?) miedzianych (?) no właśnieco to za kolor ? wygląda apetycznie :P Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Podoba sie Wam? 14.08.08, 18:23 Ladna, ale mnie drażni. Ma jakąś taką denerwującą manierę gry. Chociaż w 'Nie Kłam Kochanie" mi się podobała Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: Podoba sie Wam? 15.08.08, 20:02 Bardzo ładna, ale mnie ten jasny kolor włosów w ogóle sie nie podoba, koszmarny odcień. Odpowiedz Link Zgłoś