carla.bruni 23.08.08, 13:23 jaki ma to wplyw na faceta? chodzi mi o wszystko, o humory, apetyt, sprawy lozkowe tez. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: rzucanie palenia!! 23.08.08, 13:32 wiesz..przypadkiem dzis tez o tym paleniu myslam.. wielu ludzi mowi,ze po papierosie z rana latwiej jest im zrobic kupe... teraz przypomnijmy sobie,ze ludzie umierajacy na zagazowanie (czy to w obozach smierci czy w garazach ze wzgledu na spaliny czy w pozarach ze wzgledu na czad) tuz przed smiercia popuszczaja fekalia... skoro jeden papieros ulatwia wyproznienie sie...to w takim stezeniu jak w komorach gazowych cyklon, czy tez jak w (Sobiborze albo Belzcu) spaliny w ciezarowkach....papieros pewnie powodowalby to samo pomysl sobie jakim swinstwem jest papieros... kiedy zdalam sobie z tego sprawe...jakos tak mam wstret do papierosow Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: rzucanie palenia!! 23.08.08, 13:40 tygrysio_misio napisała: > wiesz..przypadkiem dzis tez o tym paleniu myslam.. > > wielu ludzi mowi,ze po papierosie z rana latwiej jest im zrobic kupe... > > teraz przypomnijmy sobie,ze ludzie umierajacy na zagazowanie (czy to w obozach > smierci czy w garazach ze wzgledu na spaliny czy w pozarach ze wzgledu na czad) > tuz przed smiercia popuszczaja fekalia... > > skoro jeden papieros ulatwia wyproznienie sie...to w takim stezeniu jak w > komorach gazowych cyklon, czy tez jak w (Sobiborze albo Belzcu) spaliny w > ciezarowkach....papieros pewnie powodowalby to samo > > pomysl sobie jakim swinstwem jest papieros... > > kiedy zdalam sobie z tego sprawe...jakos tak mam wstret do papierosow > swinstwo faktycznie i szczesliwa jestem, ze sama nie pale;). popzdrawiam serdecznie;). Odpowiedz Link Zgłoś
iris.iris Re: rzucanie palenia!! 23.08.08, 13:54 carla.bruni napisała: > jaki ma to wplyw na faceta? chodzi mi o wszystko, o humory, apetyt, sprawy lozkowe tez. Odkąd JA rzuciłam palenie, wszystko się poprawiło ;) przede wszystkim facet zadowolony :) Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: rzucanie palenia!! 23.08.08, 13:57 iris.iris napisała: > carla.bruni napisała: > > > jaki ma to wplyw na faceta? chodzi mi o wszystko, o humory, > apetyt, sprawy lozkowe tez. > > Odkąd JA rzuciłam palenie, wszystko się poprawiło ;) przede > wszystkim facet zadowolony :) no tak;), ale mnie chodzi o to jak to jest na poczatku;). jak sie to objawia. wiadomo nerwy sa, lepszy apetyt, chce na slodkie, ale czy np boli brzuch, zgaga piecze itd? pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
iris.iris Re: rzucanie palenia!! 23.08.08, 14:03 dużo piłam wody mineralnej i żułam gumę, Orbit truskawkową :) zero mdłości, bóli czy innych przypadłości. A portfel jaki gruby się zrobił :) Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: rzucanie palenia!! 23.08.08, 14:08 czy moga byc zmiany w popedzie sexualnym?? Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: rzucanie palenia!! 23.08.08, 14:20 dziekuje iris za odpowiedzi:). Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: rzucanie palenia!! 23.08.08, 15:25 carla.bruni napisała: > jaki ma to wplyw na faceta? chodzi mi o wszystko, o humory, apetyt, sprawy lozk > owe tez. pozdrawiam serdecznie. czy moze tez byc tak, ze nic mu sie nie bedzie chcialo? Odpowiedz Link Zgłoś