kochanica-francuza 23.08.08, 20:50 z porządnym, CZYSTYM jeziorem znajduje się najbliżej Warszawy? To nie quiz, tylko pytanie praktyczne. ;-) Nie pisać mi o Zalewie Zegrzyńskim, bo to syf, malaria! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cloclo80 Re: w wannie se nie przepłynę kilkuset metrów nt 23.08.08, 21:34 Zawsze możesz popływać po warszawsku: zadkiem po piasku. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: w wannie se nie przepłynę kilkuset metrów nt 23.08.08, 21:40 cloclo80 napisał: > Zawsze możesz popływać po warszawsku: zadkiem po piasku. Humor w stylu późnej podstawówki? Na szczęście wakacje się kończą, dzieci wracają do szkół, a turystyka francuska rozpoczyna basse-saison... Same plusy! Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: w wannie se nie przepłynę kilkuset metrów nt 24.08.08, 15:19 kochanica-francuza napisała: > wracają do szkół, a turystyka francuska rozpoczyna basse-saison... Same plusy! k/Lublina są fajne jeziora Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Jakie miasto 23.08.08, 22:27 Może Brodnica? Tamtejsze jeziora są bardzo sympatyczne. Jeszcze bliżej jest Pojezierze Gostynińskie. Na wschód - Pojezierze Łęczyńsko - Włodawskie. Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: Jakie miasto 23.08.08, 22:31 Hehehe ! A ja mam tak z 200 m czystej, miekkiej stojacej wody, tak z 3 km ode mnie. I to pod Warszawką. Ale ciiii....tajemnica, bo mi sie tłumy dzikie zwalą ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Jakie miasto 24.08.08, 15:50 staryigruby napisał: > Hehehe ! > A ja mam tak z 200 m czystej, miekkiej stojacej wody, tak z 3 km ode > mnie. I to pod Warszawką. Ale ciiii....tajemnica, bo mi sie tłumy > dzikie zwalą ;P Napisz mi na maila. ;-) Jak będę przywozić znajomych, to zawiążę im oczy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Jakie miasto 24.08.08, 14:02 Park Mazowsze w Pruszkowie, czyli glinianki Hosera z dużym jeziorkiem i czystą wodą. A dalej Radziejowice i Hamernia przed Mszczonowem przy A8. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice na polach mokotowskich jest jakas woda :) 24.08.08, 14:05 i w wielu innych parkach :) ja jeszcze nie probowalem, ale chyba nie jest najgorzej :) Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: Jakie miasto 24.08.08, 15:17 kochanica-francuza napisała: > z porządnym, CZYSTYM jeziorem znajduje się najbliżej Warszawy? > > To nie quiz, tylko pytanie praktyczne. ;-) > > Nie pisać mi o Zalewie Zegrzyńskim, bo to syf, malaria! Mrągowo Odpowiedz Link Zgłoś