tupp 24.08.08, 09:47 Czy naprawdę to się Wam podoba www.youtube.com/watch?v=X4ciBZc-9dU ??? Bo mi w ogóle, dla mnie to on ni to wyje ni to śpiewa. Zdziwiłam się jak usłyszałam przed chwilą, że wygrali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: czy napraawdę...? 24.08.08, 09:50 A co wygrali? Sopot? Ja nie oglądałam, ale z tego co kojarzę to po prostu ich konkurencja była zbliżona poziomem? Czy się mylę? Dla mnie nie wyje gorzej niż wokalista Feel. Od taki niby rock w polskim stylu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tupp Re: czy napraawdę...? 24.08.08, 09:56 tak wygrali. Fakt konkurencja ani w polskiej wersji ani w zagranicznej nie była na wyższym poziomie. Ale zdziwiłam się mocno, że oni wygrali. Dlatego się pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: czy napraawdę...? 24.08.08, 10:00 A to nie wiem. Ja to muzycznie trochę nie na czasie jestem. Wiem tylko, że tam stratował tak polski Francuz Matt Pokora i że Pokora to jego pseudonim, bardziej polsko brzmiący niż jego nazwisko, dlatego jakoś sympatię do niego żywię, bo uważam, że to fajny gest. Nawet jeżeli nie w pełni świadomy. ;) Chociaż jego piosenki chyba nie kojarzę za bardzo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tupp Re: czy napraawdę...? 24.08.08, 10:04 też nie potrafie jej zanucić, ale to dlatego, że też mi się nie podoba:) Mi to się chyba nic nie podoba:D W ogóle nie wiedziałam, że on ma jakieś korzenie polskie. Siostra mnie uświadomiła. Bardzo jestem ciekawa zdania ludzi więc niech się nie krępują i piszą jak to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
aminoe Re: Słowik Publiczności 24.08.08, 12:01 Wygrali tylko Słowika Publiczności, w konkursie polskich wykonawców. Główna nagrodę BURSZTYNOWEGO SłOWIKA wygrała (zasłużenie zresztą) Oh Laura. Matt Pokora, Danny itp. to żenada, nie wiem jakim cudem takie beztalencia wystąpiły na tym festiwalu. Odpowiedz Link Zgłoś
tupp Re: Słowik Publiczności 24.08.08, 15:12 ja bym powiedziała, że aż słowika publiczności:) Odpowiedz Link Zgłoś
aminoe Re: Słowik Publiczności 24.08.08, 15:34 A ja bym powiedziała, jaka publiczność taki słowik, heh:) Odpowiedz Link Zgłoś
aminoe Re: A tu więcej 24.08.08, 12:06 A tu więcej dla zainteresowanych:): www.infomuzyka.pl/Muzyka/1,92325,5621640,Sopot_Festival_dzien_pierwszy_czyli__Czarny_Kon_infomuzyki_pl.html Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: czy napraawdę...? 24.08.08, 15:16 czi szi czias znaczien piesn o dupie :) niezla kupa Odpowiedz Link Zgłoś