wiarusik 26.08.08, 23:00 lesbijek i bisexualistek-jaka powinna byc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tupp Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:09 taka, że jak ją zobaczę to nie będę mogła od niej wzroku oderwać. Taka energia i sex appeal. Powinna dobrze "czuć się w swoim ciele, sama ze sobą". Nie jestem lesbijką, ale zwracam uwagę na kobiety i zdarza się tak, że nie mogę przestać się gapić:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:12 chodzilo mi o cos konkretniejszego Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:17 nie wiem, nie powiedzialabym ze to ideal(nie ma takich)ale dla mnie kwintesencja kobiecosci to Kate Bush(nie chodzi tylko o muzyke), a jej sie nie da opisac slowami Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:20 to jeszcze podaj nick pod kturym zazwyczaj pisujesz ditA Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:21 no, ona tez:)), ale to troche inna bajka Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:26 opowiedz,chetnie poslucham przy cieplym kakauku Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:23 heteroseksualna i bi: gruba brzydka wredna taka,zebym tylko ja byla najlepsza...zeby faceci tylko mnie chcieli... zatwardziale lesbijki moja byc srednie...byle faceci nie zalowali,ze sa lesbijkami ;] Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:27 tygrysio_misio napisała: > byle faceci nie zalowali,ze sa lesbijkami ;] Hmmmmm. Tygrys, znów zadam Ci to pytanie: co piłaś i dlaczego się nie podzieliłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:35 nie pilam..ale mam glupawke...a nikt na Protescie FK nie zauwazyl posta numer 20tys..i sie zbiorowo podniecamy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:37 źiuuuuuu ja tez nie zauwazylam posta numer 20000 i napisze o nim 10tys postow....po to powstalo tamto forum Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:38 heh, za to forum to... życie :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:39 zabrakło mi jednego 'to' ;P wstaw se Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:41 sama se wstaw ;D a ja kocham sie z kanabicostam Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:45 a ja sie kocham w 6,6,9-Trimethyl-3-pentyl-6H-dibenzo[b,d]pyran-1-ol i źiuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:50 tygrysio_misio napisała: > sama se wstaw ;D usz! łał! inna jakoś życia normalnie :D > a ja kocham sie z kanabicostam oddychaj głęboko ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 26.08.08, 23:50 oddycham...........ale on poszedl spaćććććććććććććććććccccccccc łaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:02 ale on fajny jest..tylko jak mu sie fora pomysla i mysli,ze nadal jest na forum wiadomosci to krzyczy na Ciebie.... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:05 no widzę, że fajny :) jesteś jego jedyną przyjaciółką :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:08 bo on niedawno sie zalogowal... a ja mam bloga... a ja mam fiziumiziu... a ja chce do mojego 6,6,9-Trimethyl-3-pentyl-6H-dibenzo[b,d]pyran-1-ol ;( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:11 nie kazdy moze byc madry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:12 no wiem, wiem... muszę się nauczyć nie oceniać ludzi przez własny pryzmat <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:14 przygarnij kropka <tuli sie krolicek mały> Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:15 "Monty Python i Święty Graal" widziała? tam taż był taki mały królicek... :F Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:17 widziala;] to byl krolicek trojanski...i on mial sie otworzyc i uwewnetrznic..ale pozostawil wnetrznosci na zewnetrz...by bylo zle.... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:21 krwiozerczy królicek morderca... nakrecilam ostatnio serie takich horrorow z kanabinolem czy jak mu tam...eee moja miloscia Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:22 a on wie, że jest Twoją miłością?? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:26 wie..i to od dawna...ale od niedawna mnie chce...a wczesniej tez niby chcial a nie chcial i on ma takie fajne cycki Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:28 Tygrys, jesteś niemożliwa albo ktoś Ci zrobił włam na konto :D Moscatel mi wyszedł. Chyba czas spać... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:29 nikt mi nie wszedl..jestem zbyt niebezpieczna zeby ktos probowal a ja bym Ci opisala jego cialo..i mialabys o czym snic;] a jak nie chcesz to idz sobie...sama bede snic Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:36 on ma bardzo fajna skore...gladka choc troche jak kurczaczek wyglada ale gladki jest jak cholera....i choc narzeka na to,ze za maly jest (ze nie klocek i za malo masy miesniowej) to mnie sie podoba takie to smukle i twarde i fajne ma miesnie na ramieniu i ma takie fajny brzydki tylek..taki jakie lubie najbardziej i ma bardzie fajna klatke piersiowa... i uwielbiam calowac i przytulac mu sie do brzyucha... mam duze dlonie (jak to facet) a ponadto gladkie takie...i bardzo lubi sie bawic dlonmi samiczymi i ma takie cos,ze jest bardzo uroczy w swoim nieunormowanym zachowaniu...takich spontanicznych ruchach i jest swietny w lozku...bo slucha i chce sie uczyc...az dosc mam tego starania sie zeby mi bylo dobrze..niech da mi spokoj czasem zeby bylo mi gorzej!! brzydki jest jak jest wstretny i krzyczy na mnie..ale ja wtedy tez na niego krzycze...ale za to potem jak sie przytuli na pogodzenie to az mam ochte znow sie poklocic zeby miec okazje do przytulenia sie i jeszcze ostatnio jak zobaczy mala dziewczynke to ciagle mowi mi,ze chcialby taka ze mna miec... Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:40 tygrysio_misio napisała: > on ma bardzo fajna skore...gladka choc troche jak kurczaczek > wyglada I tu już padłam Co to znaczy, że wygląda jak kurczaczek?? Wirusowe zapalenie wątroby? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:45 nie...widzialas kiedys jak wyglada skora oskubanego kuraka? takiego jeszcze przed kotowaniem/pieczeniem?? to jego jest taka...hmmm..nie tak bardzo...ale jak mu zimno czy cos to zamiast normalnie mu sie nastroszyc to mu sie takie kropeczki robiai to wyglada jak udko z kurczaka..ale tylko powyzej jajców tak ma...ponizej jest normalny ale on ma taka gladka skore...zazdroszcze mu Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:47 i na tej pomiętej klacie też tak ma? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:51 troche mniej....ale wiesz jak to fajnie wyglada...az chce sie macac Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:53 mam zamrożonego kurczaka w lodówce idę se pomacać Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:53 eee...moja milosc jest cieply ;] Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 00:59 czy ja wiem? siakoś bez emocji pomacam jeszcze raz jutro - jak się ociepli w piekarniku Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 01:01 no...i tak fajnie sie opala ten moj kanacostam Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: idealna kobieta-pytanie do 27.08.08, 01:07 wystarczy mu,ze na chwile sie odroci plecami do okna;] i naprawde ma fajna skore i cialo...ja takich ludzie...swietnie mi sie komponuje miedzy udami i miedzy ramionami..idealny jest pode mnie Odpowiedz Link Zgłoś