kawusiia 10.10.03, 01:59 masz meza zarabiajacego jak ktos napisal + 3pietrowy dom! Kobieto, masz dwie rece i nogi? Nie jestes niepelnosprawna??? Zobacz w jakiej sytuacji inni sa i wez sie w kupe! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
capa_negra Re: pajdeczko przestan sie nad soba uzalac! 10.10.03, 07:18 "Zobacz w jakiej sytuacji sa inni i weż sie w kupę" Widze, że jestes zwolennikiem poglądu że nigdy nie jest tak żle żeby nie mogło byc gorzej , czyli rownania do dołu No cóż ja natomiast uważam, że nigdy nie jest tak dobrze żeby nie mogło być lepiej - jeśli juz równać to w górę. i jakos mnie nie przekonuje, że Paj powinna się pocieszac faktem, że inni maja gorzej I gdzies ty wyczytała że paj ma 3 pietrowy dom ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: pajdeczko przestan sie nad soba uzalac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 10:22 Ano wyczytała w poście Reni "Gdzie mieszkacie". Też mnie to zaciekawiło i znalazłam. Poczytaj sobie :)))))))))))) Faktycznie mieszka w 3 - piętrowym domu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: pajdeczko przestan sie nad soba uzalac! 10.10.03, 10:47 No jesli tak interpretować fakty jak autorka postu to i ja mam 3 pietrowy dom :-).. a do tej pory wydawało mi sie , że ma tylko 1 mieszkanie w 3 pietrowym domu... Odpowiedz Link Zgłoś
tutu3000 Re: pajdeczko przestan sie nad soba uzalac! 10.10.03, 10:57 capa_negra napisała: > No jesli tak interpretować fakty jak autorka postu to i ja mam 3 pietrowy dom > :-).. a do tej pory wydawało mi sie , że ma tylko 1 mieszkanie w 3 pietrowym > domu... ../podsluchane/ Przeciez masz czworo drzwi w samochodzie!...tak,ale ja uzywam tylko (!) jednych....8))pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: pajdeczko przestan sie nad soba uzalac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:10 Hihihi a ja mam 11 piętrowy dom w Warszawie. Toż ja milionerka jestem. Popatrz a ja do tej pory nie wiedziałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
tutu3000 Re: pajdeczko przestan sie nad soba uzalac! 10.10.03, 11:21 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Hihihi a ja mam 11 piętrowy dom w Warszawie. Toż ja milionerka jestem. Popatrz > a ja do tej pory nie wiedziałam :) .....ciesze sie razem z Toba!psst moja dygresyjka dotyczyla ulomnosci niektorych w postrzeganiu rzeczywistosci...i nadal sie ciesze.pozdr. 8)) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Kawusiu, czasami warto czytać do końca 10.10.03, 13:01 Renia Autor: pajdeczka Data: 07.10.2003 10:22 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- A co do mieszkania...Dom wielorodzinny, na szczęście nie żadne blokowisko i żadne osiedle tylko 3piętrowiec o ciekawej architekturze w centrum miasta, w miarę nowy, bo 10letni. Niestety, nadal własność spółdzieli i to mnie wkurza, bo chciałabym coś w tym kraju mieć na własność, ale kolejne rządy oddalają moje marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Przepraszam, ale to już było 10.10.03, 13:05 nie doczytałam do końca a dziewczyny już to powtórzyły. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Przepraszam, ale to już było 10.10.03, 13:09 lastka napisała: > nie doczytałam do końca a dziewczyny już to powtórzyły. Nie szkodzi, przynajmniej dołączyłaś do głosu rozsądku. A Kawusia i tak dopeiro przeczyta, kiedy się wyśpi. Zobacz, o której w nocy pisała. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Przepraszam, ale to już było 10.10.03, 13:17 pajdeczka napisała: > lastka napisała: > > > nie doczytałam do końca a dziewczyny już to powtórzyły. > > Nie szkodzi, przynajmniej dołączyłaś do głosu rozsądku. A Kawusia i tak dopeiro > > przeczyta, kiedy się wyśpi. Zobacz, o której w nocy pisała. No to dlatego nie przeczytała dokładnie, bo pewnie siedziała z nosem na klawiaturze i slepka się zamykały :) > Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Przepraszam, ale to już było 10.10.03, 13:20 lastka napisała: > No to dlatego nie przeczytała dokładnie, bo pewnie siedziała z nosem na > klawiaturze i slepka się zamykały :) > > To sie mogła napić kawusi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: pajdeczko przestan sie nad soba uzalac! 11.10.03, 20:58 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Hihihi a ja mam 11 piętrowy dom w Warszawie. Toż ja milionerka jestem. Popatrz > a ja do tej pory nie wiedziałam :) To jestes lepsza. Ja mam tylko 10 pietrowy;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Kawusia = plotkara? 10.10.03, 11:12 Kotku, nie rozsiewaj plotek i nie pleć bzdur. Mieszkam w trzypiętrowm domu, w mieszkaniu 54m kwadratowych, własność spółdzielni, nie moja. I nie narzekam, jeśli tak to odbierasz to twoja sprawa. I nie sądzę by był to temat na osobny wątek. Nie masz większych problemów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: pajdeczko przestan sie nad soba uzalac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 10:20 kawusiia napisała: > masz meza zarabiajacego jak ktos napisal + 3pietrowy dom! O RANY!!!!! Przeczytaj dokładnie co Pajdeczka napisała o swoim mieszkaniu! Jeśli tak wnioskujesz zawsze to ja serdecznie współczuję otoczeniu ! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Jako jedynej Kasiu - dziękuję Ci:))) 10.10.03, 11:16 Gość portalu: Kasia napisał(a): > kawusiia napisała: > > > masz meza zarabiajacego jak ktos napisal + 3pietrowy dom! > > O RANY!!!!! Przeczytaj dokładnie co Pajdeczka napisała o swoim mieszkaniu! > Jeśli tak wnioskujesz zawsze to ja serdecznie współczuję otoczeniu ! Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: pajdeczko przestan sie nad soba uzalac! 10.10.03, 11:11 "Dom wielorodzinny, na szczęście nie żadne blokowisko i żadne osiedle tylko 3piętrowiec o ciekawej architekturze w centrum miasta, w miarę nowy, bo 10letni. Niestety, nadal własność spółdzieli i to mnie wkurza, bo chciałabym coś w tym kraju mieć na własność, ale kolejne rządy oddalają moje marzenie. Otoczenie nieciekawe, chociaz 20 metrow dalej mam wzgórza porośnięte lasem. Mieszkanie mało słoneczne, bo 1 piętro. Balkon prawie tak duży jak największy pokój, 14 m kw. Mieszkanko w sam raz na model 3+1.:)))" To cytat za Pajdeczką z wątku "Gdzie mieszkacie". Przeczytaj jeszcze raz uważnie, zanim następnym razem coś napiszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Aguszak - Tobie również dziękuję:))) 10.10.03, 11:17 aguszak napisała: > "Dom wielorodzinny, na szczęście nie żadne blokowisko i > żadne osiedle tylko 3piętrowiec o ciekawej architekturze w centrum miasta, w > miarę nowy, bo 10letni. Niestety, nadal własność spółdzieli i to mnie wkurza, > bo chciałabym coś w tym kraju mieć na własność, ale kolejne rządy oddalają moje > > marzenie. Otoczenie nieciekawe, chociaz 20 metrow dalej mam wzgórza porośnięte > lasem. Mieszkanie mało słoneczne, bo 1 piętro. Balkon prawie tak duży jak > największy pokój, 14 m kw. Mieszkanko w sam raz na model 3+1.:)))" > > To cytat za Pajdeczką z wątku "Gdzie mieszkacie". Przeczytaj jeszcze raz > uważnie, zanim następnym razem coś napiszesz... > Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Czytajcie dokładnie to, co piszą inni... 10.10.03, 11:15 ..bo potem komentując można wyrządzić krzywdę. Przeczytajcie sobie jeszcze raz, jak mieszkam w wątku Reni. I nie musicie przepraszać. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Czytajcie dokładnie to, co piszą inni... 10.10.03, 11:18 a skąd ta liczba mnoga ??? czyżby ja tez miała za co?? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Czytajcie dokładnie to, co piszą inni... 10.10.03, 11:36 capa_negra napisała: > a skąd ta liczba mnoga ??? czyżby ja tez miała za co?? Bo chodzi o dwie osoby, oczywiście Tobie Capa też dzięki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Czytajcie dokładnie to, co piszą inni... 10.10.03, 11:37 No problem - winna sie nie czułam poprostu babska ciekawość wziela górę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
piere_dolinsky_paris Nu, nu! 10.10.03, 11:52 znowu ta brzydkoducha dorwała się do pracowniczego kompa! fuj! ukłony, Piotr Doliński Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa Re: Nu, nu! 10.10.03, 12:19 Nu nu i znów krzyworyji potknął sie na progu, pierdolną o umywalke i wylądował z głową w kiblu nu nu - nawet średniointeligentny szympans drugi raz by tego samego błędu nie popełnił ... Odpowiedz Link Zgłoś
piere_dolinsky_paris Re: Nu, nu! 10.10.03, 13:10 Romowo! zawsze, gdy czytam teksty takich ludzi, jak ty, zastanawiam się, w której półkuli twojego mózgu mieści się zwój odpowiedzialny za głupotę - w lewej, czy prawej, a może w obu naraz, co oznaczałoby, ze masz więcej takich zwojów od normalnych ludzi... Piotr Doliński Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Nu, nu! 10.10.03, 13:23 piere_dolinsky_paris napisał: > Romowo! > zawsze, gdy czytam teksty takich ludzi, jak ty, zastanawiam się, w której > półkuli twojego mózgu mieści się zwój odpowiedzialny za głupotę - w lewej, czy > prawej, a może w obu naraz, co oznaczałoby, ze masz więcej takich zwojów od > normalnych ludzi... > > Piotr Doliński Pierdoliński, "przganiał kocioł garnkowi" (bez obrazy Romanowa). Po pierwsze ; ROMANOWO, a po drugie strasznie dużo czasu zajęło ci odszczekanie się Romanowej, bo aż godzinę. Chłopie, to się potocznie nazywa "opóźnienie w rozwoju". Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa Re: Nu, nu! 10.10.03, 13:40 A co sie Paj dziwisz, że aż godzinę - to skutki uboczne walnięcia łbem w umywalke - w tym przypadku o przegrzaniu sie synaps mózgowych mowy byc nie może ..... Odpowiedz Link Zgłoś
piere_dolinsky_paris Romko! 10.10.03, 14:09 zewżyj...nogi, bo wydzielinami pochwowymi zabluzgasz sobie monitor, i co wtedy będzie? płacz i zgrzytanie zębów? Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa Re: Romko! 10.10.03, 14:26 Ani literek składac nie umiesz, a ni słowa pisanego nie rozumiesz i jak tu z toba dyskutowac... ja wiem mamy teraz rok niepełnosprawnych to i wyrozumiałośc sie tobie nalezy, ale trudność tkwi w tym ,że jesteś wyjątkowo sprawny inaczej - walnij sie drugi tar o umywalke - zaszkodzic nie zaszkodzi , a może zdziałac cuda Odpowiedz Link Zgłoś
piere_dolinsky_paris Re: Nu, nu! 10.10.03, 14:08 tu się pracuje, kocmołuchu, tu sie pracuje, a nie wali na oślep w klawiaturkę, zrozumiano? czy mam powtórzyć? No, kto jak kto, ale Ty wiesz najlepiej, co jest, a co nie jest niedorozwojem, niedorozwoju kobiecości w kazdym calu. Aha, trzeba ksiązkami sie zając, ksiązkami (to taka parafraza, nawiazanie do, nie, nie ksiązki, innej, tylko pewnego filmu, ale skad taka kuchta, jak ty, może to wiedzieć...) Piotr Doliński ps. żałość chwyta mnie za serce, ze z takim niedorozwojem pisać mi z Paryża przystaje...nawet bon-motów w stylu Romowo (to w nawiązaniu do pochodzenia, mózgowego tej pani), nie chwyta, ze w mig, to wiadomo, ale ze w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Nu, nu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 14:13 Aż żal d... ściska jak się czyta to co piszesz. I nie sil się synku na staropolski, bo Ci nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa Re: Nu, nu! 10.10.03, 14:33 kasiu bez nerwów toz to klasyczny przypadek z cyklu : chwyciło się gówno okretu i krzyczy : Płyniemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Nu, nu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 15:35 REWELACJA :DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Romanowa... 10.10.03, 14:11 romanowa napisała: > Nu nu i znów krzyworyji potknął sie na progu, pierdolną o umywalke i wylądował > z głową w kiblu nu nu - nawet średniointeligentny szympans drugi raz by tego > samego błędu nie popełnił ... Spadłam pod biurko :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa Re: Romanowa... 10.10.03, 14:19 ciesze się, że ci przy piateczku taka radoche sprawiłam :-) mam nadzieję że nie pooobijałaś się za bardzo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Romanowa... 10.10.03, 14:22 romanowa napisała: > ciesze się, że ci przy piateczku taka radoche sprawiłam :-) mam nadzieję że nie > > pooobijałaś się za bardzo :-) Romanowo, moje "odzywki" w stosunku do tego, co ty serwujesz to "kaska z mlekiem". Gratuluję inwencji:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa Re: Romanowa... 10.10.03, 14:29 kochana - po pierwsze głodna jestem , wiec siłą zeczy na takie "mięso armatnie " jak nasz pier apetyt mi sie zaostrza po drugie - nadmiar energi mam do rozładowania jako , że chłop zagrypiony i niestety.... po trzecie - zawsze do usług :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Romanowa... 10.10.03, 14:23 Śiniaki nie są tutaj problemem... gorzej z odbiorem mojej osoby przez współpracowników :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa Re: Romanowa... 10.10.03, 14:31 przeżyjesz :-) a jak by sie bardzi głupio patrzyli to im powiedz,że smiech to zdrowie i że najnowsze badania "amerykanckich" uczonych dowodzą, że każdy wybuch śmiech przedłuża zywot serca i mózgu o 5 minut ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pollka Re: pajdeczko przestan sie nad soba uzalac! 10.10.03, 11:54 ja tez nie mam rozowo. Jestem samotna babka w 60 kwadr m mieszkanku Odpowiedz Link Zgłoś
porzadkowy Re: pajdeczko przestan sie nad soba uzalac! 10.10.03, 12:16 pollka napisała: > ja tez nie mam rozowo. > Jestem samotna babka w 60 kwadr m mieszkanku Kilka pytań: - ile masz lat? - mieszkanie właśnościowe spółdzielcze czy lokatorskie spółdzielcze? - stare budownictwo czy nowe? - mieszkanie po remoncie czy do remontu? :-)))))))))) ukłony p. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Inf dla porządkowego 10.10.03, 12:53 porzadkowy napisał: > pollka napisała: > > > ja tez nie mam rozowo. > > Jestem samotna babka w 60 kwadr m mieszkanku > > Kilka pytań: > - ile masz lat? > - mieszkanie właśnościowe spółdzielcze czy lokatorskie spółdzielcze? > - stare budownictwo czy nowe? > - mieszkanie po remoncie czy do remontu? > > :-)))))))))) > A co, żadna w realu już cię nie chce? Odpowiedz Link Zgłoś
oberver A co ma piernik do wiatraka ? 10.10.03, 12:16 pollka napisała: > ja tez nie mam rozowo. > Jestem samotna babka w 60 kwadr m mieszkanku A jak byś miała 100 mkw. to co by się zmieniło? Tez bys była samotna na 100 mkw. Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini o co chodzi w tym watku? 10.10.03, 19:01 czy o pajdeczke, czy o samotnosc, czy o to kto ma wieksze mieszkanie?? Odpowiedz Link Zgłoś