granatowa-only 09.09.08, 19:54 Kobity, która z Was lubi owłosionych facetów? Ja uwielbiam. Im więcej na klacie tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szanowna.mysz Re: Owłosiona klata:) 09.09.08, 20:01 To trochę egoistyczna zachcianka, bo facetowi jest gorąco w lecie. Odpowiedz Link Zgłoś
granatowa-only Re: Owłosiona klata:) 09.09.08, 20:04 Jam nie egoistka tylko lekko "zwichnięta" na punkcie męskiego owłosienia. Mój obecny partner ma nawet łopatki i miejscami plecy owłosione. Odpowiedz Link Zgłoś
szanowna.mysz Re: Owłosiona klata:) 09.09.08, 20:11 Ja nie napisałem, że jesteś egoistką:) To była taka ogólna uwaga. Znałem kiedyś takiego jednego futrzaka - włosami na klacie i plecach mógłby obdarować cały batalion łysych. Facet chciał to zgolić, ale żona protestowała. Ale to był skrajny przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
naonja81 Re: Owłosiona klata:) 09.09.08, 20:08 granatowa-only napisała: > Kobity, która z Was lubi owłosionych facetów? > Ja uwielbiam. Im więcej na klacie tym lepiej. Mniami... Ja także kocham futrzaki :) Taki porośnięty Misio to prawdziwy dar od losu :) Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoty0 Re: Owłosiona klata:) 09.09.08, 20:10 wybierz się do zoo poprzytulać się do szympansów:* Odpowiedz Link Zgłoś
granatowa-only Re: Owłosiona klata:) 09.09.08, 20:13 Owłosienie nie oznacza "zdziczenia". Dla mnie gładka klatka piersiowa faceta jest nie atrakcyjna, dlatego preferuję mężczyzn owłosionych. Odpowiedz Link Zgłoś
paolo.89 Re: Owłosiona klata:) 09.09.08, 20:23 Facet musi wygladac jak facet, a nie jak niemowlak:) Choc znam takiego jednego, u ktorego próżno szukac jednego wloska na rece, czy nodze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Owłosiona klata:) 11.09.08, 16:11 a ty do szkoły na kurs niemieckiego Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Re: Owłosiona klata:) 09.09.08, 21:01 A ja nie znoszę owłosionych gości. Podobno świadczy to o mojej niedojrzałości - że niby szukam chłopca a nie mężczyzny, ale "bezwłoskowiec" to mój ideał :D Odpowiedz Link Zgłoś
blondteaser Re: Owłosiona klata:) 10.09.08, 18:16 Hej! Ja tam nie lubie klakow.Jedyne wlosy jakie ma na swoim ciele moj facet to brwi, ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Owłosiona klata:) 10.09.08, 18:22 no ja tez nie lubie klakow klatkowych.a w kazdym razie nie za duzo. a juz na plecach,fuj. ale dobrze ze nie wszystkie lubimy to samo,bo inaczej bysmy sie pozabijaly;) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Owłosiona klata:) 10.09.08, 18:34 Mnie owłosiona klata odrzuca na kilometr, choćby facet był nie wiem jak męski i przystojny. Nie mówię o " delikatnym" owlosieniu ale o " sweterkach" jak to nazywamy z przyjaciółką wystających spod podkoszulka czy koszuli. A już owłosione ramiona to już dla mnie koszmar niewyobrażalny :) I nie ma nic gorszego niż tak hojnie owłosiony facet wychodzący z morzanp z włosiskami przylepionymi do ciala. Fuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
swinka_finka Re: Owłosiona klata:) 10.09.08, 19:06 chrum chrum apetyczna taka klata tak bosko łaskocze :D Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Owłosiona klata:) 10.09.08, 20:43 aja nie lubie wlosow na klacie faceta, bo nie lubie miec wlosow miedzy zebami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka_ltd Re: Owłosiona klata:) 10.09.08, 22:48 Mojego kochania busz na jego męskiej klacie bardzo mnie podnieca:) Odpowiedz Link Zgłoś
granatowa-only Re: Owłosiona klata:) 11.09.08, 16:04 Na całe szczęście nie jestem odosobniona w moich "włochatych" preferencjach:)Niektóre z Was może szokuje fakt, iż im więcej włosów na ciele faceta tym lepiej. To przecież niezła termoizolacja;) A tak na serio to uważam, że owłosione męskie pośladki są super!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pijawka_lekarska Re: Owłosiona klata:) 12.09.08, 11:11 Ja też lubię owłosiownych. Nie ma to jak naturalność :)) Odpowiedz Link Zgłoś