kochanica-francuza 18.09.08, 00:27 hehe warszawa.gumtree.pl/c-Przyjaciele-Randki-ch-opak-szuka-dziewczyny-JESTE-ZAINTERESOWANA-WEJDZ-CZEKAM-AN-TWOJ-ODZEW-W0QQAdIdZ52438995 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
king_rat Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 00:34 Czyżbyś się nie kwalifikowała? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 00:45 Misiu. Dla mnie TEN PAN SIĘ NIE KWALIFIKUJE, JA JESTEM DLA NIEGO ZA ŁADNA! Niech najpierw spojrzy w lustro, a potem szczupłej szuka... Odpowiedz Link Zgłoś
1.xxx12345 Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 11:02 no popatrz, popatrz jakie masz dobre zdanie o sobie, tak samo jak autor anonsu. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 19:10 1.xxx12345 napisała: > no popatrz, popatrz jakie masz dobre zdanie o sobie, tak samo jak autor anonsu. > :/ ale ja jestem ładniejsza w kategorii kobiet niż on w kategorii mężczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
king_rat Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 19:36 > ale ja jestem ładniejsza w kategorii kobiet niż on w kategorii mężczyzn Ktoś Ci tak powiedział, czy sama siebie tak oceniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 19:50 king_rat napisał: > > ale ja jestem ładniejsza w kategorii kobiet niż on w kategorii mężczyzn > > Ktoś Ci tak powiedział, czy sama siebie tak oceniasz? Hie hie. Jaki czujny. A jeśli ktoś powiedział, to zaczniesz dociekać, kto? Jak kobieta, to nie miała racji, a jak facet, to miał? Hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
king_rat Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 22:18 A jeśli ktoś powiedział, to zaczniesz dociekać, kto? Jak > kobieta, to nie miała racji, a jak facet, to miał? Hehe. Mało mnie interesuje kto Ci to powiedział. Chciałem tylko wiedzieć czy sama to wymyśliłaś, czy ktoś Ci kit wciskał. Odpowiedz Link Zgłoś
king_rat Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 13:07 A co Ci przeszkadza to, że on szuka szczupłej? Koleś nie jest przystojny, ale czy to znaczy, że ma szukać kobiety, która nie będzie mu się podobała? Czy Ty też oglądasz się tylko za brzydkimi facetami? Odpowiedz Link Zgłoś
ryko Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 00:41 Hehehe, "Każdy potwora znajdzie swego amatora" ;))) Podobno dla kobitek najważniejsze jast aby był cały JEJ. Na wyłączność. Także gość ma szanse :DDDD W odróżnieniu od modeli poligamicznych... :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 01:01 no cos Cie kochanica chyba uwiodl koles :) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 01:15 jako feministka to czytasz po to aby znieniawidziec? :PPPP haha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_kibol Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 10:43 Kochanica - Ty jesteś chyba jakaś niedopieszczona i z tego powodu obraziłaś się na cały gatunek męski. Z każdym Twoim postem się w tym utwierdzam bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 19:52 polski_kibol napisał: > Kochanica - Ty jesteś chyba jakaś niedopieszczona i z tego powodu obraziłaś się > na cały gatunek męski. Z każdym Twoim postem się w tym utwierdzam bardziej. Wiesz, misiu, nie dyskutuję z zasady z kimś, kto każde kobiece wkurzenie tłumaczy niedopieszczeniem. Tak jak nie dyskutuję z upośledzonymi umysłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_kibol Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 20:40 Misiu to sobie mów do tego co Cię puścił kantem (mam nadzieję że to nie ten z ogłoszenia) i teraz się przez to za często kobieco wzburzasz, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 20:59 polski_kibol napisał: > Misiu to sobie mów do tego co Cię puścił kantem Może się zdziwisz, ale puszczenie kantem nie miało miejsca. (mam nadzieję że to nie ten z > ogłoszenia) i teraz się przez to za często kobieco wzburzasz, hehe. Umysłek masz dziecko prosty i o wąskich horyzontach. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_kibol Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 21:33 > > Może się zdziwisz, ale puszczenie kantem nie miało miejsca. > Tu przynajmniej masz rację - zdziwiłem się. > > Umysłek masz dziecko prosty i o wąskich horyzontach. Wolę to niż bycie niedopieszczonym. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 21:35 polski_kibol napisał: > > > > Może się zdziwisz, ale puszczenie kantem nie miało miejsca. > > > > Tu przynajmniej masz rację - zdziwiłem się. No, no! I co? Umysłek zaczął może pracować intensywniej? Nie przegrzał się? > > > > > Umysłek masz dziecko prosty i o wąskich horyzontach. > > Wolę to niż bycie niedopieszczonym. Ha! Zawsze można zostać dopieszczoną, a niskiego IQ już nie podniesiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_kibol Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 21:53 > > No, no! I co? Umysłek zaczął może pracować intensywniej? Nie przegrzał się? > Ch...owa riposta. 3-. Siadaj. > > Ha! Zawsze można zostać dopieszczoną W Twoim przypadku nie liczyłbym. Gro mężczyzn woli jednak szczupłe. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 22:01 > Ch...owa riposta. 3-. Siadaj. Tja? Bo co? Bo sam nie wymyśliłeś lepszej? > > > > > Ha! Zawsze można zostać dopieszczoną > > W Twoim przypadku nie liczyłbym. Gro mężczyzn woli jednak szczupłe. Primo, gros, nie gro. Było nie esemesować tyle na polskim. Secundo, ja bym jednak liczyła. Oczywiście nie na polskich kiboli, a po cóż mi tacy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 22:03 kochanica-francuza napisała: > > > Ch...owa riposta. Oj, polski kibol nie wytrzymał. Chciał napisać kolejny post bez wulgaryzmów, ale one były silniejsze od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 21:36 > > > > > Umysłek masz dziecko prosty i o wąskich horyzontach. > > Wolę to niż bycie niedopieszczonym. Tak, zważywszy twój nick, wąskość umysł(k)u ci nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 10:49 Jest dużo facetów,którzy szukają szczupłych,tak samo dużo kobiet szuka mężczyzn bez nałogów. Palący mają się obrazić? On szuka szczupłej i uczuciowej,ja nie jestem uczuciowa,mam się obrazić?Ja się nie mam do czego przyczepić w tym anonsie. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_gazete Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 11:09 Facet nie musi być ładny-musi tylko zarabiać. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 11:35 i to powiedział facet Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 13:18 kochanico, az cisnie mi sie na usta, a raczej na palce: typowa polska zlosliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 19:16 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > kochanico, az cisnie mi sie na usta, a raczej na palce: typowa polska zlosliwos > c. mylisz się. nie typowa i nie złośliwość, tylko osobisty wkurz typu "szuka szczupłej, a sam pewnie lustra nie używa" Odpowiedz Link Zgłoś
king_rat Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 19:35 tylko osobisty wkurz typu "szuka > szczupłej, a sam pewnie lustra nie używa" Skoro szuka szczupłej to najwyraźniej podobają mu się szczupłe. Szukanie kogoś kto nie będzie mu się podobał nie miało by sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 21:41 Nie rozumiem, czemu denerwuje Cie to, ze temu panu podobaja sie szczuple kobiety. Co Tobie do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 22:02 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > Nie rozumiem, czemu denerwuje Cie to, ze temu panu podobaja sie szczuple > kobiety. Co Tobie do tego? Skoro nie rozumiesz, nic ci nie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 22:04 Musisz zdecydowanie wymienić naród Adolf. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 22:08 zeberdee24 napisał: > Musisz zdecydowanie wymienić naród Adolf. Zeberdee, najpierw porównywałeś mnie do Kaczora. Teraz - i to bez powodu, bo nic od osoby o nicku "znowuwżyciu..." nie chcę i się jej nie czepiam - do Hitlera. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 22:09 > EOT. i jest to z mojej strony trwały eot. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 22:12 Dobrze Adolf niech będzie EOT - dzięki Bogu że nie dysponujesz komorą gazową dla tych co maja inne zdanie i ośmielają się Ciebie krytykować bo ten EOT byłby naprawdę E. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 22:14 zeberdee24 napisał: > Dobrze Adolf niech będzie EOT - dzięki Bogu że nie dysponujesz komorą gazową dl > a tych co maja inne zdanie i ośmielają się Ciebie krytykować bo ten EOT byłby n > aprawdę E. Mój nick to Kochanica Francuza. Czy powyższy dowcip to wszystko, na co cię stać? Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 22:16 Stać mnie żeby powiedziec Ci prawdę o tym że jestes zarozmiałą cipą bez grama tolerancji dla innych i miligrama dystansu do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 19.09.08, 11:24 Mam te wrazenie, ze Ty tez czegos nie rozumiesz. Ze calym tym watkiem robisz z siebie idiotke, tym razem w sposob ewidentny (i nie ukrywam, ze mnie to cieszy). Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 13:23 Moze dla Ciebie to nie Slicznotek a dla jakiejs kobity na pewno Slicznotkiem sie okaze. Odpowiedz Link Zgłoś
juliadruzylla Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 14:44 Niemal wszyscy panowie na takich portalach szukają szczupłej. Nieładnie że wyśmiewasz się z chłopaka. Ma szukać nieatrakcyjnej (z jego punktu widzenia) dziewczyny bo sam nie jest szczupły? Kobiety są bardziej tolerancyjne od mężczyzn, na szczęście dla panów. Jestem szczupła i generalnie pasuję do opisu "wymarzonej" i ten koleś wcale mnie nie odrzuca. Jaka szkoda że zajęta jestem;-) Przez szczupłego:- )) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 15:10 No i co sie nasmiewasz z czlowieka? Wolnosc panuje i nic Ci do tego, czego/kogo on szuka. A jakby jakis macho napisal ze szuka pani puszystej to jakbys skomentowala? Mniej atrakcyjna fizycznie (chociaz to pojecie wzgledne) osoba nie moze szukac osoby atrakcyjnej? Nie jestem pewna co mial na celu Twoj post - ale sie domyslam - ukazanie Twojej plytkosci myslenia i brak tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 18:42 niepotrzebnie się denerwujesz, pewnie Ciebie też ktoś szuka.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 21:47 Nie posądzałem cię kochanico o prostactwo, a tu proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 22:29 I z powodu tego gościa masturbowałaś się całą noc? Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 23:00 Z postu Kochanicy wynika, że człowiek grubszy i nie dysponujący urodą Adonisa musi brać, jak leci, a już nie daj, Boże, jakieś wymagania w stosunku do ewentualnej wybranki. Facet jest uśmiechnięty, wygląda sympatycznie, a że lubi szczupłe kobiety - po co się tak spinać? Ukryte kompleksy wychodzą? Podejrzewam, że Tobie, Kochanico, też podobają się atrakcyjni mężczyźni, ale jakoś do siebie nie potrafisz tego odnieść. I potwierdziłaś po raz kolejny, że brakuje Ci poczucia humoru oraz dystansu. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 18.09.08, 23:55 Z tego, co pamiętam, kochanica-francuza ma nadwagę, więc szukałabym przyczyny założenia tego kretyńskiego wątku w irytującym ją zapewne słowie "szczupła" :P A poza tym to gość wygląda na sympatycznego. Życzę mu powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 19.09.08, 09:11 O rety! A chu.j Ci dziewczyno do tego kogo on sobie szuka? To jego ogloszenie, wiec nie rozumiem Twojej zlosliwosci. Dla Ciebie to kazda barbie musi miec swojego kena co? Ludzie ratujcie przed takimi plytkimi kobietami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szczunia ;] 19.09.08, 16:57 Pewnie powinien napisać: "szukam tłustej, grubej kobiety z celulitem i obwisłym brzuchem" tak? Bo skoro według ciebie jest nieatrakcyjny to powinien się cieszyć ze w ogóle ktoś go zechce? A może cie boli że nie chce grubej kobiety, takiej jak ty ;] Odpowiedz Link Zgłoś
delayla Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 20.09.08, 14:30 o rany dajcie spokój... Przecież nie każda szczupła dziewczyna jest ładna? A nawet gdyby szukał modelki z anielską twarzą to co? Niech szuka - szczęścia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
venus84 Re: Ślicznotek szuka szczupłej... 20.09.08, 21:47 teraz prawie kazdy szuka szczuplej i co ciekawe im brzydszy facet tym ma wiecej wymagan co do wygladu kobiety a przeciez chyba nie o to chodzi jak sie wyglada tylko czy zaiskrzy,no chyba ze ma duzo kasy..ale to inna bajka;) Odpowiedz Link Zgłoś