basiek.m 01.10.08, 09:26 Witam! Właśnie się okazało, że moja szkoła (zaoczna) nie zapewnia ubezpieczenia. Pracuję na umowę zlecenie lub dzieło. Czy ktoś może polecić mi firmę w której warto się ubezpieczyc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-ak Re: ubezpieczenie.. 01.10.08, 11:32 ja mam ten sam kłopot. może ktoś coś doradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: ubezpieczenie.. 01.10.08, 11:36 jesli Twoi rodzice pracuja jeszcze to zapytaj czy u nich w zakladzie pracy jestes ubezpieczona czy tez nie. moze okazac sie, ze w ogole nie musisz na wlasna reke sie ubezpieczac. Odpowiedz Link Zgłoś
j-ak Re: ubezpieczenie.. 01.10.08, 11:38 ja pracuje, ale nie wydaje mi sie zebysmy byli gdzies ubezpieczeni firma zatrudnia ponad 100 osob jak to jest z ubezpieczeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: ubezpieczenie.. 01.10.08, 11:40 Zapytaj rodzicow, czy Cie ubezpieczyli. jesli tak i jestes nadal osoba uczaca sie to nie musisz na wlasna reke sie ubezpieczac. mozesz porozmawiac z rodzicami, zeby dopisali Cie do ubezpieczenia swojego. i na czas nauki jestes ubezpieczona z ubezpieczenia rodzicow. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu.stefan Re: ubezpieczenie.. 01.10.08, 14:41 A o jakie ubezpieczenie Ci chodzi? Zdrowotne? Na życie? Emerytalne? O co kaman??? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: ubezpieczenie.. 01.10.08, 14:46 Ale to dotyczy ubezpieczenia zdrowotnego. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: ubezpieczenie.. 01.10.08, 14:55 kup sobie EURO 26, dziala na cały swiat procz USA i Kanady ;] Odpowiedz Link Zgłoś