ryko 07.10.08, 13:55 Ale panna - co to znaczy jak wydobywa się z usta innej panny lub mężatki ??? Bo dla mnie to raczej nie jest wyraz dezaprobaty, ale raczej podziwu i zazdrości :DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cich-awoda Re: Ale panna !!! 07.10.08, 15:19 wszystko zalezy od kontekstu w sytuacji o którą pytasz. jeśli ja tak mówię, to jest to oznaka dezaprobaty Odpowiedz Link Zgłoś
k2i Re: Ale panna !!! 07.10.08, 15:54 jak to mówi facet to jest to podziw dla tej panny Allle panna:o Odpowiedz Link Zgłoś
ryko Re: Ale panna !!! 07.10.08, 20:38 cichawoda, ale ta wasza dezaprobata to najczęściej dotyczy waszej największej konkurencji... czyli jest całkowicie niewiarygodna :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
cich-awoda Re: Ale panna !!! 08.10.08, 09:54 raczej nie, ja tak określam tandeciary, plastykowe małolaty:) a jesli widze dziewczynę z klasą, to mi szczęka opada i nic nie mówie:) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Ale panna !!! 07.10.08, 20:40 ja mowie: "Niezła panna" :D - wyraz podziwu:) a dezaprobata to raczej: "Ale masakratornia" :p Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ale panna !!! 07.10.08, 21:53 Pojęcia nie mam. Nigdy mi się nie wydobywa. "Panna" to dla mnie osoba niezamężna. Odpowiedz Link Zgłoś
kochamkobiety Re: Ale panna !!! 08.10.08, 11:13 Ale panienka! Brzmi zdecydowanie lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś