ziemia_nowa 09.10.08, 11:49 że nigdy was nie pocałuje w usta. Może ewentualnie w policzek, tak po koleżeńsku, ale prawdziwy pocałunek to nie. Natomiast seks i owszem. Czyli wagina tak, ale usta nie. Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cich-awoda Re: Poszłybyście do łóżka z facetem, który mówi 09.10.08, 11:51 dlaczego nie pocałuje w usta??? Odpowiedz Link Zgłoś
kr_ka_11 Re: Poszłybyście do łóżka z facetem, który mówi 09.10.08, 11:55 nie placisz mu, prawda? wiec inspiracja pretty women chyba odpada. hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
mkswb Re: Poszłybyście do łóżka z facetem, który mówi 09.10.08, 11:56 Może ma zepsute zęby lub lubi jeść czosnek i zapach z ust nieciekawy? Odpowiedz Link Zgłoś
cich-awoda Re: Poszłybyście do łóżka z facetem, który mówi 09.10.08, 12:08 jaka by nie była tego przyczyna troche dziwny ten facet:) moim zdaniem uprawianie seksu z dziewczyną to bardziej intymna czynność niz samo całowanie, no ale moge sie mylić Odpowiedz Link Zgłoś
ziemia_nowa Re: Poszłybyście do łóżka z facetem, który mówi 09.10.08, 12:24 Zęby ma w porządku, z buzi nie unoszą się zapachy, to czuć już w czasie rozmowy. No chyba, że ma żonę na przykład i pocałunki ma tylko dla niej... Nie wiem, jakoś dziwnie się z tym czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
cich-awoda Re: Poszłybyście do łóżka z facetem, który mówi 09.10.08, 13:53 to może najpierw zainteresuj sie, czy ma żonę zanim pójdziesz z nim do łóżka, skoro bierzesz po uwage taka mozliwość:) Odpowiedz Link Zgłoś
1.xxx12345 Re: Poszłybyście do łóżka z facetem, który mówi 09.10.08, 12:33 sama nie lubię całować się z facetem, z którym tylko przejściowo ląduje w łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemia_nowa Re: Poszłybyście do łóżka z facetem, który mówi 09.10.08, 12:38 Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
1.xxx12345 Re: Poszłybyście do łóżka z facetem, który mówi 09.10.08, 12:49 on mnie bawi, pociąga, ma mnie zapewnić orgazm, itp. i nie oznacza to, że jest/musi być moim partnerem. pocałunki, pieszczoty, przytulanka... są dla tego, który jest moim emocjonalnym partnerem. Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Poszłybyście do łóżka z facetem, który mówi 09.10.08, 12:46 a po diabła ci ta wiedza ? jak ogół powie ,ze pójdzie to Ty też pójdziesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
ziemia_nowa Re: Poszłybyście do łóżka z facetem, który mówi 09.10.08, 12:56 Nie. Nie ogół dedyduje o moich decyzjach. Pytam z czystej ciekawości. Nie wyobrażam sobie satysfakcjonującego seksu bez pocałunków. A po tym, co przeczytałam na górze na pewno już nie pójdę z takim do łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Poszłybyście do łóżka z facetem, który mówi 09.10.08, 12:52 Nie. Robienie mu za dziure nie sprawilo by mi zadnej przyjemnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemia_nowa Re: Poszłybyście do łóżka z facetem, który mówi 09.10.08, 12:57 Prawda? Ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocona5 Re: Poszłybyście do łóżka z facetem, który mówi 09.10.08, 12:56 Taki pan zachowuje sie jakby był u prostytutki. Tam o o pocałunkach nie ma mowy. Ja bym takiego wysłała do agencji. Odpowiedz Link Zgłoś
seth.destructor Re: Poszłybyście do łóżka z facetem, który mówi 09.10.08, 13:23 Może dostaje ślinotoku i mu głupio? Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Poszłybyście do łóżka z facetem, który mówi 09.10.08, 15:29 Może niech nabędzie sztuczną pochwe, jej tez nie trzeba całować. No wyraznie dal Ci do zrozumienia jak Cie traktuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ivoncja Re: Poszłybyście do łóżka z facetem, który mówi 09.10.08, 22:59 Jedyne logiczne usprawiedliwienie jakie przychodzi mi do głowy to takie, że może kiepski stan twojego uzębienia zniechęca go całowania cię w usta. Ale zakładam, że masz ładne i zdrowe zęby. Odpowiedz Link Zgłoś