Dodaj do ulubionych

Złe samopoczucie

IP: *.aster.pl / 10.66.4.* 20.10.03, 11:13
Drogie dziewczyny!
Od dwóch tygodni jakoś źle się czuję- bolą mnie piersi cały czas, raz bolały
mnie jajniki. Zastanawiam się nad tym, czy to nie ciąża- miałam przerwę 3-
miesięczną w pigułkach. Może po prostu organizm znów się do nich
przyzwyczaja, ale jeśli tak, to coś długo. Zaczęłam je znów brać na pocz.
sierpnia, więc ciążę raczej wykluczam. Idę do lekarza, jestem ciekawa co mi
powie. Jestem ciekawa jednak waszego zdania- od czego przez tyle czasu moga
bolec piersi? nigdy mnie nie bolały aż tyle czasu, dlatego też jestem trochę
zaniepokojona.
Obserwuj wątek
    • pajdeczka Re: Złe samopoczucie 20.10.03, 11:17
      Ciąża nie boli:)))
      Piersi nieraz dawały mi popalić i to bez powodu. Nie wiem, jak to jest, bo nie
      stosuję żadnej antykoncepcji (na szczęście!). Ale być może jest to wina
      tabletek. Idż na wszelki wypadek do specjalisty. Będziesz przynajmniej spokojna
      • Gość: renia Pajdeczko!!!! IP: *.ath.spark.net.gr 20.10.03, 11:21
        Jak to nie stosujesz zadnej antykoncepcji????? To jakim cudem masz tylko jedno
        dziecko? Prosze, rozwin te mysl, bo jestem pod wrazeniem.
        • pajdeczka Re: Pajdeczko!!!! 20.10.03, 11:26
          Gość portalu: renia napisał(a):

> Jak to nie stosujesz zadnej antykoncepcji????? To jakim cudem masz tylko
          jedno
          > dziecko? Prosze, rozwin te mysl, bo jestem pod wrazeniem.

No wiesz! Chyba jesteś naiwna sądząc, że będę się tutaj rozpisywała na temat
          mojego małżeńskiego pożycia. Tak się układa i jest dobrze.
          • Gość: renia Re: Pajdeczko!!!! IP: *.ath.spark.net.gr 20.10.03, 11:34
            No wiesz, pisalas tu o tylu osobistych sprawach (zreszta publiczne
            oswiadczenie ze nie stosujesz zadnej antykoncepcji to tez dosc intymna
            sprawa), ze sadzilam, iz nie mozesz tez powiedziec jak zatem to robisz, ze nie
            zachodzisz w ciaze. Nie chodzi mi o szczegoly techniczne Twojego ozycia z
            mezem tylko o to jak ci sie udaje nie wpadac. Ale ok, cofam pytanie.
            • pajdeczka Re: Pajdeczko!!!! 20.10.03, 11:42
              Gość portalu: renia napisał(a):

> No wiesz, pisalas tu o tylu osobistych sprawach (zreszta publiczne
              > oswiadczenie ze nie stosujesz zadnej antykoncepcji to tez dosc intymna
              > sprawa), ze sadzilam, iz nie mozesz tez powiedziec jak zatem to robisz, ze
              nie
              > zachodzisz w ciaze. Nie chodzi mi o szczegoly techniczne Twojego ozycia z
              > mezem tylko o to jak ci sie udaje nie wpadac. Ale ok, cofam pytanie.

Trzeba myśleć głową i mieć sprytnego męża:))))
      • Gość: Kasia Re: Złe samopoczucie IP: *.aster.pl / 10.66.4.* 20.10.03, 11:25
        Mnie ciąża boli:)mam już jedno maleństwo i właśnie wtedy byłam w takim dziwnym
        staie.Bolały mnie piersi i jajniki. Dlatego pytałam o jakieś inne przyczyny.
        Mam nadzieję, że to wina tych środków. Chyba je niedługo odstawię. Pogadam z
        lekarzem na ten temat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka