Gość: Puma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 12:53 Oddałam sie memu mezczyznie po 2 miesiacach. Miałam 21 lat. I wcale nie zaluje ze czekalam na niego tyyyle czasu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: Ja była dziewica... 21.10.03, 12:57 No to trzeba się było pochwalić w moim wątku o dziewicach. Po co nowy zakładać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puma Re: Ja była dziewica... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 14:03 Żebyś zaciekawiona nowym wątkiem mogła poczuc ten smak rozczarowania, gdy dowiadujesz się, że niestety nie bedziesz w stanie wtrącić swego ciekawskiego nosa w czyjeś sprawy. Nie masz mi nic do powiedzenia na powyzszy temat. A i tak musiałaś wtrącić swoje pięć groszy. Pajdeczko, królewno forum, zrób nam wszystkim przyjemność i zmień nicka, bo ten kojarzy się ze starym, zzieleniałym chlebem. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Ja była dziewica... 21.10.03, 14:06 Od tego rozdziewiczenia jesteś taka sfrustrowana, że musisz dowalić komuś? Grunt to luz i dystans do siebie i otoczenia. Życzę Ci tego. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Aguszak 21.10.03, 14:07 aguszak napisała: > Od tego rozdziewiczenia jesteś taka sfrustrowana, że musisz dowalić komuś? > Grunt to luz i dystans do siebie i otoczenia. > Życzę Ci tego. > Pozdrowienia. > Wcale mi nie dowaliła, bo stary adidas gorzej śmierdzi od zzieleniałej pajdki chleba:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Ja była dziewica... 21.10.03, 14:06 Gość portalu: Puma napisał(a): > Żebyś zaciekawiona nowym wątkiem mogła poczuc ten smak rozczarowania, gdy > dowiadujesz się, że niestety nie bedziesz w stanie wtrącić swego ciekawskiego > nosa w czyjeś sprawy. Nie masz mi nic do powiedzenia na powyzszy temat. A i > tak musiałaś wtrącić swoje pięć groszy. Pajdeczko, królewno forum, zrób nam > wszystkim przyjemność i zmień nicka, bo ten kojarzy się ze starym, > zzieleniałym chlebem. Każdemu kojarzy się z czym innym. Twój nick natomiast kojarzy mi się z przepoconym, wyeksploatowanym butem sportowym marki PUMA. A propos tematu wątku: nie napisałam do ciebie złośliwie, po prostu lubię porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puma Re: Ja była dziewica... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 14:14 To zamiataj ulice, a nie mądrzysz sie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
uzywaj-kruszyw-amfibolitowych Re: Ja była dziewica... 21.10.03, 14:06 > Oddałam sie memu mezczyznie po 2 miesiacach. Miałam 21 lat. > I wcale nie zaluje ze czekalam na niego tyyyle czasu. No rzeczywiscie, juz taaaaka stara bylas, 21 lat, to musialo byc straszne. Nic dziwnego, ze wystarczyly Ci dwa miesiace, by wskoczyc facetowi do lozka. Twoje zycie, twoja rzecz. Tylko jest sie czym chwalic? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Ja była dziewica... 21.10.03, 14:09 uzywaj-kruszyw-amfibolitowych napisał: > > Oddałam sie memu mezczyznie po 2 miesiacach. Miałam 21 lat. > > I wcale nie zaluje ze czekalam na niego tyyyle czasu. > > No rzeczywiscie, juz taaaaka stara bylas, 21 lat, to musialo byc straszne. Nic > dziwnego, ze wystarczyly Ci dwa miesiace, by wskoczyc facetowi do lozka. Twoje > zycie, twoja rzecz. Tylko jest sie czym chwalic? Ale ona nic nie pisze o miłości. "Oddać się mężczyźnie" to w moim, pajdeczkowym rozumowaniu, puścić się. Odpowiedz Link Zgłoś
uzywaj-kruszyw-amfibolitowych Re: Ja była dziewica... 21.10.03, 14:13 > Ale ona nic nie pisze o miłości. "Oddać się mężczyźnie" > to w moim, pajdeczkowym rozumowaniu, puścić się. He, he - a jaka dumna, ze tak dluuuuugo udalo jej sie utrzymac przed puszczeniem. Niech sobie robi co chce, jej prawo. Ale jesli jest tak dumna, ze przespala sie z facetem po az 2 miesiacach i w wieku az 21 lat, ze az chwali sie tym na forum... to to tylko smieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Ja ja kobyła dziewica.... 21.10.03, 14:16 ..muszę się przyznać, żem cnotę straciła nie z moim mężem, ale też po dwóch miesiącach, ino nie wyniku "oddania się". ale aktu miłosnego z ukochanym mężczyzną (na wszelki wypadek był to z zawodu lekarz-internista, gdyby trzeba było udzielić pierwszej pomocy:))))) Bo jak już tracić tę cnotę, to z nie byle kim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puma Re: Ja była dziewica... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 14:17 Ten wątek możecie potraktowac jako ironie. Nigdy w zyciu nie powiedzialabym na czegokolwiek co dotyczy sfery intymnej publicznie. Daliscie sie sprowokowac, buehehe. Sami macie problemy ze soba, a doradzacie innym jak maja sie zachowywac. Zenada. A tak poza tym to puma to pierwsze co mi do bani wpadlo, mi osobiscie kojarzy sie to z czarnym kotkiem. Jestescie słabi. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Ja była dziewica... 21.10.03, 14:19 Gość portalu: Puma napisał(a): > Ten wątek możecie potraktowac jako ironie. Nigdy w zyciu nie powiedzialabym > na czegokolwiek co dotyczy sfery intymnej publicznie. Daliscie sie > sprowokowac, buehehe. Sami macie problemy ze soba, a doradzacie innym jak maja > sie zachowywac. Zenada. A tak poza tym to puma to pierwsze co mi do bani > wpadlo, mi osobiscie kojarzy sie to z czarnym kotkiem. Jestescie słabi. To nie lepiej było się nazwać od razu "bania"? Przynajmniej coś odzwierciedla i działa nam na wyobraźnię:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: Ja była dziewica... IP: *.gliwice.pik-net.pl 21.10.03, 14:21 A ja myslę, że teraz gupio Ci, że inni Cię wyśmiali i chcesz obrócić wszystko w żart. Zgadłam? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Ja była dziewica... 21.10.03, 14:22 Gość portalu: kd napisał(a): > A ja myslę, że teraz gupio Ci, że inni Cię wyśmiali i chcesz obrócić wszystko w > > żart. Zgadłam? zgadłaś (to ja pajdeczka mówię:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: Ja była dziewica... IP: *.gliwice.pik-net.pl 21.10.03, 14:41 A Pajdevczka zawsze ma rację, nawet jak jej nie ma :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Ja była dziewica... 21.10.03, 14:31 Gość portalu: Puma napisał(a): > Ten wątek możecie potraktowac jako ironie. Nigdy w zyciu nie powiedzialabym > na czegokolwiek co dotyczy sfery intymnej publicznie. Daliscie sie > sprowokowac, buehehe. Sami macie problemy ze soba, a doradzacie innym jak maja > sie zachowywac. Zenada. A tak poza tym to puma to pierwsze co mi do bani > wpadlo, mi osobiscie kojarzy sie to z czarnym kotkiem. Jestescie słabi. To mało co Ci się w tej banki kołacze. Pewnie Twój mózgojad glodny chodzi, nieboga... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Ja była dziewica... 21.10.03, 14:38 głodny chodzi??? kobieto toż on zdycha z głodu !!!! bo po pierwsze - "buehehe" bez komentarza po drugie - "co mi do bani wpadlo" - to "bani" to raczej trudna okreslic mianem głowa po trzecie - "puma {....}mi osobiscie kojarzy sie to z czarnym kotkiem. Jestescie słabi Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Ja była dziewica... 21.10.03, 14:41 pp trzecie cd... puma to nie kotek tylko kot i to raczej nie domy , a po drugie niekoniecznie czarna - za duzo sie kiepskich filmów naogladałas .... jesteśmy slabi... ty sie natomiast wykazałaś "super mocą" Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Ja była dziewica... 21.10.03, 14:48 capa_negra napisała: > głodny chodzi??? kobieto toż on zdycha z głodu !!!! Nie uważasz, że to powinno się zgłosić do Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami??? Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Ja była dziewica... 21.10.03, 14:55 Bezapelecyjnie !!!!! to bezprzykładne dręczenie zwierzatka - karalne do tego :-) Ręce opadają , styl, elekwencja i przede wszystkim argumentacja powalaja na kolana. Pytanie zasadnicze !!! I kto to "w morde" wyhodował ??? Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Ja była dziewica... 21.10.03, 14:59 Za takie "buehehe" rugowałabym z forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex-virgo Re: Ja była dziewica... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 21.10.03, 15:07 i to całkiem niedawno... zrobiłam to po 2 tygodniach ale latek miałam kilka więcej niż ty... Mimo to nie żałuję i w najbliższej przyszłości liczę na więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seksuolog24 Re: Ja była dziewica... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.03, 16:55 BArdzo ładny wiek ,na pierwszy seks. Kto wie ,może pajda puściła sie jako nastolatka i teraz jej łyso? A tak na marginesie, ile ta kobitka musi marnowac czasu w sieci żeby pisać te wszystkie posty.Zamiast zadbać o ślubnego ,bo jeszcze inną zacznie posuwać. Odpowiedz Link Zgłoś