Gość: Bartek Do Ignatza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 23:03 Ja też przeszukałem sieć w poszukiwaniu zdjęć Ani, ale też znalazłem tylko trzy i to prawdopodobnie te same co Ty (dwa ze strony gudejko.pl, jedno czarno-białe już nie pamiętam skąd). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikna Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.02, 16:14 muj glos oddaje na marcysie ze zlotopolskich i jej flmowego partnera.Gość portalu: zetor napisał(a): > Taki mały konkursik > Chciałbym poznać preferencje pań. > Dziękuje za odpowiedzi. > > Moje typy:Magda Mielcarz i Michał Żebrowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.02, 16:25 dla mnie najpiekniejszym facetem jest majkel z wroclawia,poznalam go na imprezie i nie mam do niego zadnych namiarów. jezeli to czytasz majki to prosze skontaktuj sie ze mna.prosze............. jesteś oszalamiajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.chello.pl 10.07.02, 10:41 Perepeczko za czasów Janosika.... Nie, już teraz nie :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re:Wszyscy jesteśmy piękni. IP: *.bibl.tuniv.szczecin.pl 06.08.02, 13:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Zapomniałam wykluczyć Wrzodaka. IP: *.bibl.tuniv.szczecin.pl 06.08.02, 13:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Zapomniałam wykluczyć Wrzodaka. IP: *.tpl.on.ca / 205.189.176.* 24.09.02, 23:17 Kategoria meska - Nina Terentiew / in the past- duzy kutas / Kategoria zenska - Wojciech Mann / lubi stosunki analne / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Zapomniałam wykluczyć Wrzodaka. IP: *.zywnego.net / 192.168.1.* 03.10.02, 12:42 Najpiękniejszy jest pan z Salonu Muzycznego za Krakowską Bramą w Lublinie...Przystojny i uroczy blondyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amnezja Re: Zapomniałam wykluczyć Wrzodaka. IP: *.gov.pl 04.10.02, 14:57 Zdecydowanie Ryszard Kalisz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.ely.pg.gda.pl 04.10.02, 16:57 Kasia Smutniak i Robert Gonera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paxon Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.zlo.cxt.pl 04.10.02, 18:45 Polka to Katarzyna Groniec. Nie jest to nachalna, rzucajaca na kolana uroda ale jesli sie troche wpatrzyc w te oczy... cudo! Co do Polakow to nie czuje sie kompetetny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 135IQ Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.petrotel.bptnet.pl 02.11.02, 23:55 Podoba mi się Olga Borys a facet nie wiem bo nie jestem gejem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 135IQ Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.petrotel.bptnet.pl 02.11.02, 23:56 Podoba mi się Olga Borys a facet nie wiem bo nie jestem gejem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 18:06 Kasia Smutniak,A.Wagner,Beatka z teleexpressu ma cos fajnego w sobie.Z panow Delag,Gonera,Zebrowski,Tomek Kamel.Zmijewski,Oliwier Janiak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nesta_fan Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.11.02, 13:55 Gość portalu: zetor napisał(a): > Taki mały konkursik > Chciałbym poznać preferencje pań. > Dziękuje za odpowiedzi. > > Moje typy:Magda Mielcarz i Michał Żebrowski Jeśli chodzi o Polaków, to rzeczywiście -> M. Żebrowski ( dżentelmen ), natomiast tak w ogóle , to ostatnio bardziej podoba mi się typ włoski -> A. Nesta ( piłkarz AC Milan), może dlatego ,że u nas jest tak zimno , a z niego emanuje taka "słoneczna Italia" ?! Jeśli chodzi o Panie , to (jako kobieta) uważam ,że najpiękniejsza jest ( może nawet na całym świecie) -> Iza Scorupco ( jej uroda jest taka "sympatczna" i nowoczesna, zdecydowanie typ polski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: proxy / 195.94.193.* 04.11.02, 15:37 Kurde, dalibyscie spokój z tym Żebrowskim...taki Goguś......mój antytyp, a z Pazurami to już jaja są chyba ............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sodoma Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: 207.6.44.* 05.11.02, 17:59 to ON i ONA czyli kobieta i mezczyzna 21wieku narazie maja po 2-3 latka ale po 15tu beda kwint esencja piekna ..................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: proxy / 195.94.193.* 06.11.02, 09:56 Dobrze powiedziane :)! Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Pajdeczka i Rzulw 07.11.02, 00:45 O najpiękniejsza na „Gazecie”, skąd wiesz, że najpiękniejszy jest rzulw (ten na "Kobiecie”)? Nie widziałaś go przecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siekierka Re: Najpiękniejsza Polka i Polak IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 09:30 Bezkonkurencyjnie JA i mój mężczyzna... Odpowiedz Link Zgłoś