kobieta_na_pasach 31.10.08, 14:26 jak sie ubrac to wiem, ale czy cos sie przynosi wystawiajacemu w prezencie? kwiatek, itp? ps. wystawia obrazy moj znajomy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: ide na wernisaz - mam pytani 31.10.08, 14:46 przynosi się mu reprodukcję kossaka Odpowiedz Link Zgłoś
lisy Re: ide na wernisaz - mam pytani 31.10.08, 15:40 hahaha taaaa jest, reprodukcje ;P a jakbyś chciała jednak kulturalniej to nic nie przynoś tylko głośno zachwycaj się dziełami ;) tych kwiatków to zwykle nie ma gdzie odłożyć i uwierz że się człowiek czasem głupio czuje jak nie wie co z nimi później zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach do obydwu pan (czyzby?) 03.11.08, 10:53 a wy w ogole wiecie co to jest wernisaz? Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: ide na wernisaz - mam pytani 03.11.08, 11:00 Kwiatek jest bardzo na miejscu. Może też być butelka wina. Odpowiedz Link Zgłoś
smutna_kochanka Re: ide na wernisaz - mam pytani 03.11.08, 11:19 u nas, na północy:) jest zwyczaj, że artysta dostaje kwiaty. Najczęściej są to pojedyncze róże, żadne tam wielkie bukiety. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ide na wernisaz - mam pytani 03.11.08, 11:27 smutna_kochanka napisała: > u nas, na północy:) jest zwyczaj, że artysta dostaje kwiaty. > Najczęściej są to pojedyncze róże, żadne tam wielkie bukiety. > pozdrawiam, tak myslalam,ale chcialam sie upewnic. ps.skad ten dziwny nick? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ide na wernisaz - mam pytani 03.11.08, 11:26 drinkit napisała: > Kwiatek jest bardzo na miejscu. Może też być butelka wina. poniewaz to kobieta kupie jej biala roze. dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś