kiko44 20.11.07, 20:01 co Panie chcą przez to powiedzieć???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
off_nick Re: Żałoba w Kropce??? 20.11.07, 20:10 Jaka żałoba,ja widzę klepiącego bzdury ,nieprzygotowanego,gadającego mopa o imieniu Żulia. kiko44 > Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44 Re: Żałoba w Kropce??? 20.11.07, 20:10 Acha, Pitera się na niczym nie zna.... stąd te czarne stroje Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44 Re: Żałoba w Kropce??? 20.11.07, 20:12 a zatem zgadzamy się, Offku :)))) A Monisia twardo po stronie Pitery............ Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Żałoba w Kropce??? 20.11.07, 20:24 Hej! Jak zwykle próbujesz połączyć niespójne.Twój szef też nosi się na czarno,tyle że niechlujnie/opięty garnitur,odpadające guziki,pomięte spodnie/ to dowodzi tylko ,że nie ma gustu ,bo o wiedzy w.w. nie ma sensu dyskutować/ Odpowiedz Link Zgłoś
darwi_odrade Re: Żałoba w Kropce??? 20.11.07, 20:28 A Ty Klaro? Co trzeba nosic aby glupio gadac,co trzeba czytac aby papuga sie ostac i coz o wiedzy glupiec moze wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44 Re: Żałoba w Kropce??? 20.11.07, 20:28 Jedyna osoba, która zachowywała się godnie i mówiła do rzeczy to poseł Girzyński! Odpowiedz Link Zgłoś
ruski99 Re: Żałoba w Kropce??? 20.11.07, 20:37 Trzeba podziękować jarkaczowi, że wysyła taką "hydrozagadkę" (takie mam skojarzenie) do TV. Tak naburmuszonego i nawiedzonego pisiaka fajnie się ogląda. Problemem jest tylko to,ze brzuch bardzo boli ze śmiechu. Swoją głupotą i naiwnymi tekstami już śmiało może się stawiać w panteonie takich gwiazd jak bredziński, podpaska, Edgar Shorthand czy mors-oczyszczacz. O dwugłowym paskudzie nawet nie wspomnę... Trzeba mu przyznać, że mimo to jest świetnym fachowcem i odwala kawał dobrej roboty. Ale dla przeciwników politycznych hyhy. Odpowiedz Link Zgłoś
ruski99 Re: Olejnik sięga dna 20.11.07, 20:23 A kołek Girzyński jest tak ciemny ze aż też czarny. Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Olejnik sięga dna 20.11.07, 20:27 Twoje wypowiedzi nie odbiegaja standardem od wypowiedzi Girzynskiego vel Gizynskiego - jeden czort. A panie wpadly w zalobe z powodu steku idiotyzmow, ktorymi uraczyl je gosc z PiSu. P.S patrzysz na to samo co ja i masz tak diametralnie rozne spostrzezenia? Calkiem cie pogielo od tego uwielbienia pisowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Każdy twierdzi to co mu opcja polityczna 20.11.07, 20:39 podpowiada. Obiektywizmu nie ma tu już dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Kikutek, kochanie moje! 20.11.07, 21:40 Schowaj się, nie kompromituj się więcej, kaczorstwu nie pomożesz, a nam zapewniasz mnóstwo rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś