sellaronda 16.11.08, 01:02 Ja dzis przy winku i filmie Jaki jest Wasz ulubiony styl weekendowania? Knajpiano imprezowy czy chilloutowo domowy? A moze jeszcze inny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smutna_kochanka Re: Ulubione weekendowanie 16.11.08, 11:31 Sport, spacer za miastem, jakaś książka albo film wieczorem... czasami impreza... banalnie a z reguły to jest praca i chwila na wyrwanie się gdzieś, żeby się poruszać:) I wieczorem znajomi, chociaż na trochę:) Odpowiedz Link Zgłoś
lejdiczek Re: Ulubione weekendowanie 16.11.08, 11:34 chillout... z rana jakies porzadki, wieczorem wyjscie ze znajomymi na pizze czy cos, w niedziele leniuchowanie z ksiazka. Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: Ulubione weekendowanie 16.11.08, 11:55 sobota - spotkanie na dzielnicy z kumplami mojego faceta i oblewanie imienin czy urodzin i disco :D niedziela.... dopiero wstalam, obiad i wyjscie do faceta, moze spacer? poniedzialek (mam wolne) - zapewnie zalatwianie jakis formalnosci, wyjscie do faceta Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Ulubione weekendowanie 16.11.08, 11:58 Najbardziej lubie wyjazdy,w góry albo nad wodę. Ale najczęściej spędzam w knajpie albo na kanapie. Odpowiedz Link Zgłoś
ania78p Re: Ulubione weekendowanie 17.11.08, 19:37 domowe nicnierobienie - od czasu do czasu kino Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: Ulubione weekendowanie 17.11.08, 21:15 ja najbardziej lubie spedzac weekendy poza domem, czyli na jakims wyjedzie z chlopakiem, ale niestety mam taka okazje raz na miesiac, a na co dzien w sobote sprzatanie, popoludnie i wieczor z chlopakiem albo w domu, albo impreza jakas - rzadko - a niedziela taka przenudzona w domu, w pizamie. Generalnie studia w weekend ahhh ;-) Odpowiedz Link Zgłoś