Dodaj do ulubionych

ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą

IP: *.trzepak.pl 02.11.03, 20:18
i TRAGEDIĄ dla tych , którzy czują.
Wydaje mi się, ze w tym stwierdzeniu jest sporo racji. Osobom empatycznym,
kierującym sie w zyciu uczuciami, emocjami jest znacznie trudniej
funkcjonowac we współczesnym świecie niz relistom i racjonalistom.
Co o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • brzoskwineczka Re: ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą 02.11.03, 20:26
      A czy jak mi sie dobrze funkcjonuje to znaczy ze nie czuje bo nie rozumiem?
    • Gość: inna Re: ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą IP: *.anax.pl 02.11.03, 20:35
      tak masz niestety racje,wszystko boli dwa razy mocniej niz innych,bardziej sie
      przezywa odrzucenie i zranienia...roztrzasa kazdy problem,i tak plywa od
      nastorju eufori do nastroju totalnego dola....
    • mgz Re: ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą 02.11.03, 20:37
      a dlaczego jest komedia dla tych, ktorzy mysla?
      jest sie z czego smiac?

a dlaczego jest albo albo?
      nie mozna jednoczesnie myslec i czuc?
    • Gość: mario2 Re: ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą IP: 217.7.150.* 02.11.03, 20:48
      a co z tymi, co czuja i mysla, albo mysla, ze czuja, lubo, czuja, ze mysla?
      • diab.lica Re: ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą 02.11.03, 21:21
        Gość portalu: mario2 napisał(a):

> a co z tymi, co czuja i mysla

tragikomedia mario :)
        to dopiero jest kanal...
        • Gość: mario2 Re: ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą IP: 217.7.150.* 02.11.03, 21:25
          tek tez myslalem :)

Brzoskwineczka nie ma tego problemu, bo ona nie czuje i nie mysli :)
          • brzoskwineczka Re: ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą 02.11.03, 21:29

> tek tez myslalem :)
            >
            > Brzoskwineczka nie ma tego problemu, bo ona nie czuje i nie mysli :)

Jak zwykle musiales cos madrego napisac. Idz dalej czytaj o tipsach i fluidach
            widze ze cie to fascynuje bardziej niz niektore foumowiczki.
            • Gość: mario2 Re: ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą IP: 217.7.150.* 02.11.03, 21:33
              o czym mam czytac? ty masz omamy wzrokowe.

Jak tam twoja dzisiejsza tapeta?
              • brzoskwineczka Re: ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą 02.11.03, 21:33

> o czym mam czytac? ty masz omamy wzrokowe.
                >
                > Jak tam twoja dzisiejsza tapeta?

A co chciales pozyczyc jakies kosmetyki?
                • Gość: mario2 Re: ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą IP: 217.7.150.* 02.11.03, 21:39
                  a masz badania na HIV?
                  • brzoskwineczka Re: ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą 02.11.03, 21:41

> a masz badania na HIV?

Oj widze ze twoj tryb zycia jednak podsuwa ci coraz to nowsze tematy. Uwazaj na
                    siebie.
                    • Gość: mario2 Re: ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą IP: 217.7.150.* 02.11.03, 21:43
                      a co Barbie moze wiedziec nt. trybu mego zycia? hę?

Przed lustro sio! Ono ci powie przecie...
                      • brzoskwineczka Re: ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą 02.11.03, 21:45

> a co Barbie moze wiedziec nt. trybu mego zycia? hę?
                        >
                        > Przed lustro sio! Ono ci powie przecie...

Chyba ty przed nim spedzasz za duzo czasu. I na forum Kobieta. Na pewno ci to
                        sluzy?
                        • Gość: mario2 Re: ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą IP: 217.7.150.* 02.11.03, 21:46
                          a czy ja tu wypisuje takie debilnosci jak ty?
                          • brzoskwineczka Re: ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą 02.11.03, 22:00

> a czy ja tu wypisuje takie debilnosci jak ty?

Nie. Wypisujesz gorsze czego dowodem twoja obecnosc w tym watku. No tak taki
                            obciachowy facet moze sie tylko na forum kobieta realizowac.
                            • gruszka81 Re: ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą 02.11.03, 22:04
                              Od razu obciach?? Brzoskwi jest teraz mało ineligentnych facetów, którzy
                              umieją sie dogadać z kobietami, a co dobiero rozumieć!!!
                              • Gość: Triss Merigold Re: ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą IP: *.acn.waw.pl 02.11.03, 22:06
                                • Gość: Triss Merigold Załóżcie sobie kącik owocowy IP: *.acn.waw.pl 02.11.03, 22:08
                                  Puste mi się wczesniej wysłało. Nie mam nic przeciwko ludziom nadwrażliwym,
                                  egzaltowanych nie toleruję.
                                  • brzoskwineczka Re: Załóżcie sobie kącik owocowy 02.11.03, 22:15
                                    A skad wiesz czy nie jestes egzaltowana w oczach innych? W takim razie powinnas
                                    popelnic samobojstwo.
                                    • Gość: Triss Merigold Re: Załóżcie sobie kącik owocowy IP: *.acn.waw.pl 02.11.03, 22:19
                                      Nie jestem przesadnie wrażliwa, opiniami innych się raczej nie przejmuję więc
                                      nie reaguję przesadnie emocjonalnie, nie mam przejść od płaczu do euforii.
                                      Uchodzę za osobę opanowaną, wręcz zimną i mało delikatną - stąd moja pewność,
                                      że egzaltacja mi nie grozi.
                                      • brzoskwineczka Re: Załóżcie sobie kącik owocowy 02.11.03, 22:20
                                        Jestes po prostu doskonala w kazdym calu. Pozazdroscic. Ja tez bym taka byla
                                        ale nie jestem no i dlatego musze nad soba pracowac. Zazdroszcze tym co nie
                                        musza.
                                        • diab.lica Re: Załóżcie sobie kącik owocowy 02.11.03, 22:45
                                          brzoskwineczka napisała:

> Jestes po prostu doskonala w kazdym calu. Pozazdroscic. Ja tez bym taka byla
                                          > ale nie jestem no i dlatego musze nad soba pracowac. Zazdroszcze tym co nie
                                          > musza.

powaznie nad soba pracujesz?
                                          w jaki sposob (oprocz robienia sobie makijazu)?

• Gość: mario2 Re: Załóżcie sobie kącik owocowy IP: 217.7.150.* 02.11.03, 22:49
                                            uczy sie tabliczki mnozenia. Juz jest przy 3 x 3 :)
                            • Gość: mario2 Re: ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą IP: 217.7.150.* 02.11.03, 22:17
                              brzoskwineczka napisała:

> No tak taki
                              > obciachowy facet moze sie tylko na forum kobieta realizowac.

***jasne, bo nigdzie indziej takiego bezmozgowca jak ty nie znajde. A moze Ty
                              nosisz gustowny dres i przechadzasz sie z kolesiami po dzielnicy? :)
                              • brzoskwineczka Re: ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą 02.11.03, 22:19

> ***jasne, bo nigdzie indziej takiego bezmozgowca jak ty nie znajde. A moze Ty
                                > nosisz gustowny dres i przechadzasz sie z kolesiami po dzielnicy? :)

Ty jednak jestes powaznie uposledzony na umysle. Idz sobie na forum
                                przedszkole. Tam sie odnajdziesz.
                                • Gość: mario2 Re: ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą IP: 217.7.150.* 02.11.03, 22:22
                                  Ty swojego uposledzenia nie musisz udowadniac. Powoli - czytajac ciebie
                                  zaczynam wierzyc, ze czlowiek od malpy pochodzi.

Dziecie, gdyby usunieto ci jeszcze jedna szara komorke - bylabys roslina!
                                  • Gość: Triss Merigold Do mario2 IP: *.acn.waw.pl 02.11.03, 22:25
                                    Ozdobną rośliną. :))
                                    • Gość: mario2 Re: Do mario2 IP: 217.7.150.* 02.11.03, 22:28
                                      myslisz o takim kaktusie z kokardkami? :)
                                      • Gość: weronka? Re: Do mario2 IP: *.trzepak.pl 02.11.03, 22:53
                                        nie obrazaj kaktusów, one sa bardzo inteligentne. Muszą sobie przeciez radzic
                                        w skrajnie trudnych warunkach. A kokardki to nie z własnej woli - to takie
                                        brzoskwinie kaktusom przyczepiaja , aby były bardziej zadbane.
                                        • Gość: mario2 Re: Do mario2 IP: 217.7.150.* 02.11.03, 22:55
                                          no tak- inteligencja Brzoskwinki odstaje nawet od kaktusa :)
                                        • diab.lica Re: Do mario2 02.11.03, 22:55
                                          Gość portalu: weronka? napisał(a):

> nie obrazaj kaktusów, one sa bardzo inteligentne. Muszą sobie przeciez
                                          radzic
                                          > w skrajnie trudnych warunkach. A kokardki to nie z własnej woli - to takie
                                          > brzoskwinie kaktusom przyczepiaja , aby były bardziej zadbane.

kaktusy sa ekstra!
                                          ja mam tylko kaktusy w domu, bo zawsze zapominam o podlaniu kwiatkow i tylko
                                          kaktusy mi ocalaly :)
                                          • Gość: mario2 Re: Do mario2 IP: 217.7.150.* 02.11.03, 22:58
                                            a gdyby jeszcze nie mialy kolcow...:)
                                            • diab.lica Re: Do mario2 02.11.03, 23:00

> a gdyby jeszcze nie mialy kolcow...:)

oj mario, jakie ty masz kosmate mysli :)))
                                              • Gość: mario2 Re: Do mario2 IP: 217.7.150.* 02.11.03, 23:02
                                                a skad wiesz o czym ja myslalem? :)
                                                • diab.lica Re: Do mario2 02.11.03, 23:02

> a skad wiesz o czym ja myslalem? :)

telepatia :)
                                                  • Gość: mario2 Re: Do mario2 IP: 217.7.150.* 02.11.03, 23:04
                                                    mnie tam takie ksztalty nie wabia :)
                                                  • diab.lica Re: Do mario2 02.11.03, 23:06

> mnie tam takie ksztalty nie wabia :)

wiesz, sa rozne kaktusy...
                                                  • Gość: mario2 Re: Do mario2 IP: 217.7.150.* 02.11.03, 23:10
                                                    od razu widac, zes specjalistka :)
                                                  • diab.lica Re: Do mario2 02.11.03, 23:11

> od razu widac, zes specjalistka :)

pewnie, pisalam przeciez ze mam w domu duzo kaktusow :)
                                                  • Gość: mario2 Re: Do mario2 IP: 217.7.150.* 02.11.03, 23:16
                                                    a potem dodalas, ze maja rozne ksztalty :) Nie ma to jak ze znawczynia sobie
                                                    pokonwersowac :)
                                                  • diab.lica Re: Do mario2 02.11.03, 23:17

> a potem dodalas, ze maja rozne ksztalty :) Nie ma to jak ze znawczynia sobie
                                                    > pokonwersowac :)

milo bylo.
                                                    znawczyni idzie do lozka :)
                                                    dobrej nocy mario :)
                                                  • Gość: mario2 Re: Do mario2 IP: 217.7.150.* 02.11.03, 23:18
                                                    dobranoc- uwazaj na kolce :)
                                                  • diab.lica Re: Do mario2 02.11.03, 23:20

> dobranoc- uwazaj na kolce :)

bede czujna.
                                                    czuwaj:)
                                • gruszka81 To przedszkole ma swoje forum????hoho 02.11.03, 22:23
    • Gość: weronka? Re: ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą IP: *.trzepak.pl 02.11.03, 22:44
      W rzeczywistości nie ma ludzi, którzy tylko myślą lub którzy tylko czuja.
      Współistnieją ze sobą i emocje i racjonalne myślenie.
      Zauważyłam,że niezaleznie od tego, który element przewaza w umysłach
      szanownych forumowiczów, mamy na forum zawsze do czynienia z komedią bądź
      farsą.
      • Gość: mario2 Re: ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą IP: 217.7.150.* 02.11.03, 22:48
        raczej z komedia lub tramatem. Zdarzaja sie tragifarsy i melodamaty- teatr
        czystej formy nie istnieje :)
        • brzoskwineczka Re: ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą 02.11.03, 23:28
          Wlasnie pajacyk mario2 dal kolejne udane przedstawienie. Pozujacy na
          intelektualiste impotent nareszcie sie zrealizowal. I dowcipnie napisal i z
          polotem i nawyzywal od kretynek. No no takiego dzentelmena kazda kobieta na
          forum pragnie. Mario szykuj sie na zmasowany atak wielbicielek. Gratuluje
          cudownego wystepu ubawilam sie do lez.
          • Gość: Triss Merigold Re: ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą IP: *.acn.waw.pl 02.11.03, 23:35
            Ludzie na tym forum wypowiadają się na różne tematy, mądrzej lub głupio ale na
            różne. Powiedz mi tylko jedno: dlaczego Ty realizujesz się wyłącznie w wątkach
            związanych z wyglądem? Czy to jedyny interesujący Cię temat?
            • brzoskwineczka Re: ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą 02.11.03, 23:43
              A rozumiem ze dopiero jak zaloze watek o zdradzie malzenskiej o gotowaniu o
              kupnie mebli i o wyprowadzaniu kota na spacer to bede wszechstronna. No i kto
              tu jest plytki.
              • Gość: mario2 Re: ŻYCIE JEST KOMEDIĄ dla tych , którzy myślą IP: 217.7.150.* 03.11.03, 07:03
                pytanie retoryczne bezplciowa istoto. Ty jestes plytka, gupia, skretyniala,
                narcystyczna.
    • pajdeczka Podpisuję się pod tym całą sobą.... 03.11.03, 08:14
      ..co nie znaczy, że jestem z tego zadowolona, bo należę do tych drugich.
      Aczkolwiek myślę też:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka