pajdeczka 03.11.03, 15:08 5letnia dziewczynka przyniosła do przedszkola narkotyki w postaci cukierków, od starszych braci i zaczęla je rozdawać ku uciesze maluchów. Pani przedszkolanka na szczęście w porę zainterweniowała. Pora umierać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kohol Pytam, bo nie wiem IP: *.crowley.pl 03.11.03, 15:10 pajdeczka napisała: > 5letnia dziewczynka przyniosła do przedszkola narkotyki w postaci cukierków, Jakie narkotyki mają postac cukierków? Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.vv.a [...] 03.11.03, 15:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka [...] 03.11.03, 15:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Narkotyki w przedszkolu IP: *.ath.spark.net.gr 03.11.03, 15:38 Pajdeczko, padalcowa przez podwojne v to nie jest oryginalna Padalcowa niestety teraz musisz sie baczniej przygladac temu nickowi, bo dolinski brzydko sie zabawia kosztem porzadnych Padalcow... Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.vv.a Re: Narkotyki w przedszkolu 03.11.03, 15:44 jak sie sprawy maja PENITENTKO,, he? -- syku_ssyku_sssyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Narkotyki w przedszkolu IP: *.ath.spark.net.gr 03.11.03, 15:49 Chwalic Boga nie najgorzej. Penitentka to twor z przeszlosci (na haju i z nieszczesliwej milosci :) mow mi renia. Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.vv.a [...] 03.11.03, 15:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Narkotyki w przedszkolu IP: *.ath.spark.net.gr 03.11.03, 15:59 No zegnam zegnam. normo.jean. (z kropka z kropka, jak zwykle podrabiaczko cudzych nickow). Mam nadzieje, ze dotrzymasz slowa i nie bedziesz sie wiecej do mnie odzywac. PA. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Śmiechu warte. 04.11.03, 13:14 Może ktoraś z was mi przypomni, co ja takiego napisałam, że usunięto moj post? Admin ma klapki na oczach, albo daje się podpuszczać. A do Padalcovvej - jak zauważyłaś piszesz się przez dwa "v", więc spadaj, bo nie jesteś prawdziwą Padalcową. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Narkotyki w przedszkolu 03.11.03, 15:42 fitit napisał: > A było to w San Francisco. No to jeszcze pożyję ze 20 lat, to będzie problem dzieci mojego syna. Ciekawe, jak wyglądałoby takie przedszkole na haju. U nas w Polsce pewnie żadna opiekunka nie zaniepokoiłaby się. Odpowiedz Link Zgłoś
fitit Re: Narkotyki w przedszkolu 03.11.03, 15:44 Opiekunki mojego dziecka wyglądały jakby były na haju, a nie były ! Odpowiedz Link Zgłoś
soczevvvica [...] 03.11.03, 15:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
soczevvvica [...] 03.11.03, 16:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jessica_duvall Re: Narkotyki w przedszkolu 03.11.03, 16:16 Twoja sprawa, ale nie wiem po co o tym piszesz, tu nie ma sie czym chwalic. Odpowiedz Link Zgłoś
anulex Re: Narkotyki w przedszkolu 03.11.03, 22:30 U mojej siostry w szkole (podstawowka) podejrzewano jakis czas temu, ze pewien chlopiec rozprowadza narkotyki - wlasnie w postaci cukierkow. Nie uwierzycie, co zrobili nauczyciele :D (smieje sie, bo coz pozostalo? :) ) Sprobowali tych cukierkow, zeby ocenic. Twierdzili potem, ze dziwnie sie po nich czuli. Niestety dowodow juz nie bylo - zerzarli wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś