losdentos 26.12.08, 23:39 Dziewczyny radźcie, bo ciacho, że miękną mi nogi a ja jestem dupa wołowa. Przychodzę na wizyte, facet klęczy u mojej stopy i co dalej? Z tej perspektywy to nawet trzepotu rzęs nie widać :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delecta Re: Jak poderwać lekarza? 27.12.08, 08:52 To dermatolog czy ortopeda? Bo jest mozliwość manewru - można sobie "kuku" zrobić wyżej. Obojczyk złamać, wrzód na biuście wyhodować... Ale na wszelki wypadek sprawdź grafik dyżurów pana doktora. I czy ma żonę - też. Odpowiedz Link Zgłoś
wytryskacz Re: Jak poderwać lekarza? 27.12.08, 08:53 A lekarz to nie mężczyzna? Podrywa się tak samo jak każdego innego. Jeśli umiesz to robić, to Ci wyjdzie a jak nie, to, hmm. Może poproś go o prywatny nr telefonu, jakby zaszło coś nagłego to zadzwonisz po konsultację. Potem zadzwoń ze dwa - trzy razy aż zorientuje się, że jesteś zainteresowana. Jemu jest bardziej niezręcznie niż Tobie, bo zasady zawodowe, które musi przestrzegać. Jeśli by zaczął Cię podrywać, to mógłby być posądzony o nadużycie. Więc to Ty jesteś w lepszej sytuacji. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: Jak poderwać lekarza? 27.12.08, 10:36 najpierw dowiedz sie, czy kogos ma, bo nieladnie jest rozwalac czyjs zwiazek... Odpowiedz Link Zgłoś
ziabola Re: Jak poderwać lekarza? 27.12.08, 12:13 dajcie spokoj, co z tego ze lekarzem jest, nie patrzy sie hmm na tytuł, badź soba i rob to co zawsze, Odpowiedz Link Zgłoś
silverbaum jesli jest hipochondryczka - to sie nie dziw 27.12.08, 14:34 chce sie czuc przy nim bezpiecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
carolla8 Re: Jak poderwać lekarza? 27.12.08, 18:23 > najpierw dowiedz sie, czy kogos ma, bo nieladnie jest rozwalac czyjs > zwiazek... Ona ma sie dowiadywać?? Wiesz kto jak to ale to on wie najlepiej czy ma zonę czy nie. I co mu wolno w związku z tym. Poza tym od razu zakładasz że to ona sprawcą ("rozwalała zwiazek"),a nie pomyslałaś że to on jest odpowiedzialny? Rozwala mnie to typowo kobiece schematyczne myślenie. Facet jest niewinny biedaczek i wszystko mu uchodzi z płazem a tą wredotą jest ta co czyha na wmanewrowanego misiaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: Jak poderwać lekarza? 28.12.08, 21:50 Carolla, podobno jak suka nie da to pies nie wezmie niestety. A o lekarzach wiem sporo, stad te wnioski. dobre z nich ziolka - i nawet jak maja zony, to im to nie przeszkadza. A jesli kolezance podrywajacej lekarza nie przeszkadza bycie ta druga, to prosze bardzo :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
carolla8 Re: Jak poderwać lekarza? 28.12.08, 22:22 Ja akurat jestem jednak sprawiedliwa i patrzę sprawiedliwie (nie obrzucam i nie oceniam błotem jednej płci). A lekarze tak jak wszystkie inne grupy zawodowe; i tak zalezy od charakteru człowieka. A co masz jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: Jak poderwać lekarza? 28.12.08, 22:42 Masz racje. Tylko, ze lekarze jako jedna z tych nielicznych grup spol. ma mozliwosc calonocnych dyzurow, na ktorych dzieja sie rozne rzeczy. Tak, mam doswiadczenia. Bylam kiedys z lekarzem, ktory poswiecal mi caly swoj czas przez wiele miesiecy, az nagle przestal wykrecajac sie dyzurami i sprawami zawodowymi. Niestety przylapalam go z pielegniarka, bardzo zainteresowana romansem lub zwiazkiem z lekarzem, dobra partia. Byli siebie warci, ale ani on, ani ona, nie pomysleli o mnie. I dobrze. Przynajmniej sobie zycia z tym facetem nie zmarnowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Popatrz na ręce 27.12.08, 18:50 Obrączkę ma? Nie ruszać. A podrywać w trakcie przepisywania recepty/omawiania dolegliwości, kiedy oboje siedzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
ziabola Re: Popatrz na ręce 28.12.08, 12:03 kochanica-francuza napisała: > Obrączkę ma? Nie ruszać. i prawidłowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: Popatrz na ręce 28.12.08, 21:46 He he...nie dyskryminujcie żonatych! Może facet właśnie poszukuje lepszej partii!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Popatrz na ręce 28.12.08, 21:49 mijo81 napisał: > He he...nie dyskryminujcie żonatych! Może facet właśnie poszukuje > lepszej partii!!!! Niech się najpierw rozwiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Jak poderwać lekarza? 28.12.08, 23:01 jak wolny to zrob sobie fajne zdjecie na Rentgenie i mu wyslij :P Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: Jak poderwać lekarza? 28.12.08, 23:06 Lekarz bada stopy pacjentów na klęczkach? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
maretina uciekaj!!!! 29.12.08, 09:19 mam w domu lekarza. kocham go bardzo, ale tez bardzo jestem sama, bo lekarz w kolko pracuje. chcialabym, zeby maz zmienil zawod. ps. nie sadze, zeby lekarz umowil sie z pacjentka. etyczny tego nie zrobi, a jak zrobi to ladaco i na cholere ci takie cos? Odpowiedz Link Zgłoś
carmen1 a dlaczego ma uciekać? 29.12.08, 11:13 Uważam ze miłośc swojego zycia mozna wszędzie poznać, również w przychodni. Ja swojego ukochanego meza tak poznałam,byłam jego pacjentką. To miłość od pierwszego wejrzenia. Z jego strony i mojej. I jest wiele takich małzeństw np.znana wszystkim G.Torbicka. Odpowiedz Link Zgłoś
carmen1 Re: a dlaczego ma uciekać? 29.12.08, 11:17 moze nie napisałam dobrze, chodziło mi o to ze jak żonaty to lepiej sie nie wikłać. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Re: Jak poderwać lekarza? 29.12.08, 13:07 Szkoda ze to ie ginekolog, od razu moglby sie zorientowac o co chodzi ;P;P;P Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: Jak poderwać lekarza? 29.12.08, 16:04 Na pewno nie na wizycie- oni są znieczuleni na wdzięki w pracy:) niestety Odpowiedz Link Zgłoś