hydrotechnik 03.11.05, 09:06 Krotko i konkretnie - czy istnieje mozliwosc podlaczenia kablowki, zaznaczam ze nie mieszkam na zadnym z naszych milutkich osiedli tylko w samym "city" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doomi Re: Kablówka ? 03.11.05, 12:49 Powiem Ci coś niepocieszającego - ja mieszkam właśnie na jednym z osiedli, a też kablówki nie mam. Chcemy tutaj wszyscy, ale jak na razie od dwóch lat kręcą się różni akwizytorzy i na tym się kończy. Ciągle nam obiecują, że już za chwileczkę, już za momencik... Więc jeśli na osiedlu taka klapa, to pewnie (chociaż może się mylę) w domku jednorodzinnym będzie jeszcze gorzej. Odpowiedz Link
doomi Re: Kablówka ? 14.11.05, 01:14 No właśnie dziewczyny, nie wiecie co tą cholerną kablówką?? Odpowiedz Link
irol05 Re: Kablówka ? 14.11.05, 10:03 W Józefowie nie ma kablówki bo nie ma kabli położonych w ziemi. Byc moze mieszkancy TBSow i blokow moga miec lokalna siec, bo pewnie maja w gniazdkach kable. Natomiast sprzedawcy chodzący po mieście i oferujacy "kablówke" tak naprawde sprzedaja Polsat cyfrowy za 29.99/mies ) JN. Odpowiedz Link
doomi Re: Kablówka ? 14.11.05, 12:26 Masz rację Irol, nie chodzi o kablówkę w dosłownym tego słowa znaczeniu. Ale właśnie o potoczną nazwę: mieszkam na osiedlu i już od dwóch lat nam obiecują że "coś" wkrótce będzie. Chodzi o antenę satelitarną zbiorczą czy coś w tym stylu. Tak czy siak o cokolwiek, bo jak na razie mam 5 kanałów do wyboru, a najbardziej zależy mi na jakimś kanale z bajkami. Spółdzielnia jest taka fajna, że nie pozwalają nam montować anten prywatnych, ale nic nie dają w zamian. A na forum są też inne osoby mieszkające w blokach, więc stąd moje pytanie. Pewnie mogłabym zasięgnąć słuchu u źródła, czyli w administracji osiedla, ale boję się, że w końcu mnie szlag jakiś trafi ((((( Odpowiedz Link