julcia_bleble 27.12.08, 13:44 Zostajecie w domu?? jak tak to z jakich powodow i co zamierzacie robic:) ja chyba zostaje bo mam troche roboty, nooo..moze pojde na chwile do sasiadow na lampke szampana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siwy_dzban Re: Sylwester w domu 27.12.08, 13:48 ja siedze w domu z kobieta, nigdzie nie idziemy bo nam sie nie chce, nie ma z kim isc, szkoda kasy, lepiej pojechac na weekend w styczniu do UK na szoping ;p Odpowiedz Link Zgłoś
siwy_dzban Re: Sylwester w domu 27.12.08, 13:53 a i jeszcze standardowo szampan, jakas kolacja we dwoje, kapiel w wannie z babelkami:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
w_miare_normalna Re: Sylwester w domu 27.12.08, 14:22 Jesteśmy w domu ze względy na dzidzie(6 miesięcy)mieli przyjść znajomi,ale wolimy być sami:D Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Sylwester w domu 28.12.08, 00:00 Zostaję w domu, bo lubię ciszę i spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Sylwester w domu 28.12.08, 00:05 my mamy niby gdzieś iść, ale średnio mi się chce. Zwłaszcza, ze 1 stycznia pracuję i bede musiała wyjśc w miarę wcześnie. Nie wiem, czy w takiej sytuacji jest sens wydawać 180 zł na osobe, bo tyle ta nasza impreza kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
julcia_bleble Re: Sylwester w domu 28.12.08, 09:33 no te ceny to sa jakies z kosmosu.Tzn nie wiem co w tym masz..bo jak jedynie lampke szampana to juz tragedia;) wiadomo ze knajpy chca zarobic w "ten" dzien, chociaz jak slysze w tv jaki to boom sie robi tj Panie biegaja po solariach, kosmetyczkach, robia tipsy, nie moga dopchac sie do fryzjera to troche smiac mi sie chce.Dla mnie to w zasadzie taki sam dzien jak kazdy inny, noo..ja mam akurat tego dnia urodziny wiec do mnie babcie wpadaja itp itd, ale nie robilabym takich wielkich szykowan za zadne skarby! :) rozumiem , zekazda chce ladnie wygladac, jesli idzie gdzies na wystawne przyjecie ale dla mnie to przegiecie;) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna182-0 Re: Sylwester w domu 28.12.08, 12:31 ja miałam okazję iść na prawdziwy bal za 500 zł/para, ale jakoś tak wyszło, że zdecydowaliśmy się w poniedziałek i zadzwoniliśmy, a babka powiedział, że dzień wcześniej skończyły się zapisy. W cenę było wliczone z 5 ciepłych posiłków, oczywiście przystawki, szampan, jakiś inny alkohol. Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Sylwester w domu 28.12.08, 15:18 w cenie jest wszystko - przystawki, kilka gorących posiłków, alkohol. szampan i muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
green-aria Re: Sylwester w domu 28.12.08, 09:50 Siedzę w domu,bo mój związek się rozpada(a może już się rozpadł).Zapalę świece,puszczę muzykę i upiję się na smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
magiczna_marta Re: Sylwester w domu 28.12.08, 10:47 3 raz z rzedu w domu, jak sie chcialo miec dzieci to trza najpierw odchowac a pozniej bedzie czas na balowanie Odpowiedz Link Zgłoś
joanna182-0 Re: Sylwester w domu 28.12.08, 12:28 U mnie to jest tak, że każdy czeka by ktoś zorganizowała coś w domu. Ja raz organizowałam w mieszkaniu 28mkw zmieściło się 20 osób i nikt mi potem nie pomógł w sprzątaniu więc powiedziałam, że więcej nie zrobię. Dodam, że jak chodziłam do znajomych to zawsze pomagałam posprzątać np. przez pozmywanie naczyń. Jak nikt nic nie zorganizuje to spędzę z moim miśkiem w domu i jak co roku o północy wyjdziemy na dwór by wypić szampana. Odpowiedz Link Zgłoś
julcia_bleble Re: Sylwester w domu 28.12.08, 12:56 fajnie jest choc raz w zyciu pojsc na taki bal z prawdziwego zdarzenia.. np na taki bal jaki jest zorganizowany w Wiedniu, muzyka, piekne kreacje itp itd..wtedy to napewno trzeba byloby sie odstrzelic na maxa! no a przede wszystkim wydac kupe pieniedzy. Ja zawsze chodzilam do klubow to jak mialam 18,19 lat.Teraz mam 23 i szczerze powiedziawszy to, wszyscy znajomi porozjezdzali sie po swiecie i jakos kontakt zmalal a przede wszystkim to wszystko sie rozsypalo.ZOstali nieliczni znajomi, czasy sie zmienly a przede wszystkim tak juz chyba jest zawsze ze stosuki ulegaja ochlodzeniu bo kazdy wkracza w doroslosc Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Sylwester w domu 28.12.08, 13:01 Ja 3 ostatnie sylwestra spedzilam w domu- zrobilam dobre jedzenie, kupilam dobre wino i ogladalam ulubione filmy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
julcia_bleble Re: Sylwester w domu 28.12.08, 13:05 domatorka??:) tak sama z siebie?? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Sylwester w domu 28.12.08, 13:08 nie mam potrzeby obchodzenia sylwestra, bo TAK TRZEBA::: dla Mnie to przereklamowana impreza... karnawal sie dopiero zaczyna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misia-your Re: Sylwester w domu 28.12.08, 13:26 My tez w domu ze w zgl. na dzidzie 4 mies:):):):) ale wczesniejsze sylwki" tez spedzalismy w domu bo nie przepadamy za imprezkami.A ,ze 1 stycznia mam ur. to swietujemy sobie we dwoje:) no teraz juz w 3:):) to bedzie nasz drugi najwspanialszy sylwester(rok temu test ciazowy wyszedl pozytywny wlasnie tego dnia:)a w tym roku juz swietujemy jako rodzinka juhuuuuuuuuuuu:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Sylwester w domu 28.12.08, 13:35 ja w zeszlym roku przespałam sylwestra i szczerze mowiąc w tym roku tez mam na to ochote;-) Odpowiedz Link Zgłoś
barshtchu Re: Sylwester w domu 28.12.08, 15:55 Tak, zostaję w domu. Będę grał w gry komputerowe i słuchał muzyki. A z takiego powodu, że nikt mnie nigdzie nie zaprosił. A wpraszać się nie mam zamiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
ismena8 Re: Sylwester w domu 29.12.08, 16:58 Chciałabym posiedzieć w domu,ale mój mąż chce iść się gdzieś pobawić,a ja tak tego nie cierpię!!Uwielbiam CISZĘ I SPOKÓJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cheyenne20 Re: Sylwester w domu 29.12.08, 17:11 Nie wyobrażam sobie "Sylwestra" w domu ! Cały rok nalezy odkładać kase na ten szczególny dzień, a potem bawić sie na max !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zosia_sa_mosia Re: Sylwester w domu 29.12.08, 17:18 Pieniążki musimy odkładać, bo remonty nas czekają. Spotykamy się w kilka par w domu. Dzieci oddajemy do teściów i mamy zamiar się bawić w ich zabawki, m.in. twistera:D Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: Sylwester w domu 29.12.08, 18:39 W tym roku w domu;-)Córka zaprosiła inną latorośl,ja zaprosiłam paru znajomych.Dom podzielimy na 2 strefy-dla dzieci i dla dorosłych ;-)bedzie git Odpowiedz Link Zgłoś
beata-12345 Tylko w domu 29.12.08, 19:18 Ja to już się wystarczająco wybalowałam, więc w tym roku w domu. Nakupowałam już fajerwerków, a siostra z mężem przyjadą i przywiozą parę hitów filmowych. Fajerwerki kupiłam za dwie stówy, dla dziecka, niech ma ubaw. Będzie na luzie, bo tylko z najbliższą rodziną, bez szaleństw, bo będą dzieci, ale na wesoło, a i zatańczymy pewnie, jak nam się będzie chciało :-) na to konto zrobiłam już przed świetami bigos i zamroziłam. Siostra zrobi tort makowy, ja barszczyk, a paszteciki kupię. I zamierzamy się dobrze bawić... Znajomych nie zapraszam, bo nie chce mi się wokół nich skakać. Odpowiedz Link Zgłoś
july-july Ja 29.12.08, 19:53 1) też nie lubię imprezować w Sylwka "bo tak trzeba" 2) jedyna fajna opcja dzisiaj poszła w niebyt, a nie mam zamiaru iść gdziekolwiek bo "w Sylwka trzeba iść na imprezę" 3) zwyczajnie nie chce mi się - chyba, że szykowałoby się coś super typu tropikalna wyspa lub impreza w NY.;) Ale skoro nie, to punkt pierwszy się kłania. Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Zostaje w domu , bo mam na to ochotę 02.01.09, 20:28 Nie lubię na siłe sie bawić czyli miesiac przed szukac lokalu, potem latac po sklepach za kiecką a na samym końcu bawić sie w gronie w sumie nieznanych mi ludzi( którzy sie pokładaja) Wolę sylwestry domowe lub wyjazd i zabawę na stoku Odpowiedz Link Zgłoś
shummir Re: Zostaje w domu , bo mam na to ochotę 02.01.09, 20:50 My w tym roku byliśmy u znajomych było bardzo fajnie ale szczerze mówiąć nie chciało mi sie w ogole z domu wychodzić, byliśmu najpierw u rodziców i było bardzo miło.Za rok mam zamiar gdzieś wyjechać w góry z moim dziubkiem, albo posiedzieć w domu tylko we dwoje:) Odpowiedz Link Zgłoś