sara.ivona 07.01.09, 17:52 maż koleznki gdy popije na imprezie z przyjaciółmi zaczyna obmacywać żony swoich kolegów - ich mężowie na to nie reagują, obmacywane dziewczyny też nie, czy to jest normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzeszna_marta Re: obmacywanie zon kolegów 07.01.09, 17:55 nie wiem czy to normalne chyba nie ale zdarza się Odpowiedz Link Zgłoś
looneczka Re: obmacywanie zon kolegów 07.01.09, 18:08 widocznie dla nich jest normalne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: obmacywanie zon kolegów 07.01.09, 19:31 Weź go zdziel raz a porządnie to przestanie no ja bym nie pozwoliła sobie i na pewno bym mu zwróciła uwagę... jeśli nie chcesz się kłocić z towarzystwem chociaż dziwne towarzystwo....dziś obmacywanie jutro orgia:D Odpowiedz Link Zgłoś
mmaupa Re: obmacywanie zon kolegów 07.01.09, 19:42 Dialog mojej matki z kolega: Matka (zgorszona): - Ty wszystkie baby dookola lapiesz za kolana! W dodatku przy zonie! Kolega (swiecie oburzony): - WCALE nie wszystkie! Lapie tylko ciebie, Elke i Toske. Widac u niektorych normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
teklana Re: obmacywanie zon kolegów 07.01.09, 20:07 a może tu faktycznie była/jest mowa o sex party,wtedy obmacywanie jest uzasadnione,tylko zbyt bierne kobitki..;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
amuga Re: obmacywanie zon kolegów 07.01.09, 20:33 Normalne jezeli dziewczynom i ich mezom to nie przeszkadza. Chyba jakby im to nie odpowiadalo to by reagowali? Wiem jedno ze ja bym sobie na cos takiego nie pozwolila albo omijala takie towarzystwo z daleka. Widac dla tego towarzystwa jest to normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: obmacywanie zon kolegów 07.01.09, 20:49 >chociaż dziwne towarzystwo....dziś obmacywanie jutro orgia:D Sodoma i Gomora:) Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: obmacywanie zon kolegów 07.01.09, 21:19 Nie pozwol. Powiedz, ze nie jestesc scierka do wycierania brudnych lap. Jesli sie obraza, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
delayla szok 07.01.09, 21:19 Dokładnie - strzelić porządnie i zrobić awanturę na cała imprezę - skutkuje! Moi rodzice mieli własnie takiego znajomego i od takien awantury już jakos potrafi nad sobą zaoanowac :) Choc wczesniej bylo jak u Ciebie - wszyscy udawali,ze nie widzą Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: obmacywanie zon kolegów 07.01.09, 21:32 to nie jest normalne. na to wyglada, ze te babki lubia obmacywania a skoro ich chlopy na to w zaden sposob nie reaguja, to jelopy, albo niedojdy jakies sa. jakby moj maz zobaczyl, ze jego kolega sie do mnie dobiera, by nim chyba walnal o ziemie. na szczescie to ponad dwumetrowe chlopisko, wiec w jego obecnosci nikt mnie nie ruszy. faktem tez jest, ze zadnego obmacywania przez innych chloow nie toleruje:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonp Re: obmacywanie zon kolegów 07.01.09, 22:42 Masz powod do dumy ze twoj chlop walnalby kolege - czyli po prostu cham i dlatego Ci nikt nie obmacuje Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: obmacywanie zon kolegów 07.01.09, 23:08 wole miec chlopa, ktory jest chamem, niz jelopem i debilem, ktory pozwala obmacywac swoja partnerke:) swoja droga nie naleze do kobiet, ktore pozwalaja sie obmacywac:) moze to wlasnie dlatego nikt tego nie robi:) kobieta powinna sie szanowac. Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: obmacywanie zon kolegów 07.01.09, 22:44 tak, to zupełnie normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: obmacywanie zon kolegów 07.01.09, 22:44 sara.ivona napisała: > czy to jest normalne? a jak myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: obmacywanie zon kolegów 07.01.09, 23:15 Widocznie dla niego jest to normalne. Dla mnie osobiscie obmacywanie zon kolegow w dodatku przy zonie normalne nie jest, dlatego tez tego nie robie. Odpowiedz Link Zgłoś