kitek_maly 18.01.09, 22:32 Dla tych, co sobie lubią poflirtować lub pofiltrować. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nerri Re: Wątek specjalny 18.01.09, 22:37 Zbyt ogólnodostępne miejsce..jeszcze mnie mąż przyuważy i co?:P Będzie ciekawy po co ćwiczę:P Odpowiedz Link Zgłoś
kredka_kredka_kredka Re: Wątek specjalny 18.01.09, 23:14 Mrraau, kitku, wieczorek-dobry? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Wątek specjalny 18.01.09, 23:20 Całkiem dobry, ale pewnie mógłby być lepszy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
drie Re: Wątek specjalny 18.01.09, 23:14 A gwarantujesz, ze tylko na flircie sie skonczy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Wątek specjalny 18.01.09, 23:22 Nie mogę zagwarantować. ;-) Ale to chyba atrakcyjniejsza opcja? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
drie Re: Wątek specjalny 18.01.09, 23:29 Oj! Atrakcyjniejsza, ale nie na dzis. I nie na najblizszy miesiac przynajmniej. Flirt sie zagalopowal ;) Teraz uwazam na siebie. Porzadna jezzzzdem. Ale wino poleje i poczytam was. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Wątek specjalny 18.01.09, 23:32 E, no co Ty. Przez internet - to nie zdrada. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
drie Re: Wątek specjalny 18.01.09, 23:33 Ale ja traume mam po ostatnim. I sie boje sily wlasnego razenia :D Bo moze "a nuz" i was zbalamuce? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Wątek specjalny 18.01.09, 23:16 Jestem na wezwanie. Ale przepraszam, że zadam niedyskretne pytanie: z kim tu niby można flirtować?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Wątek specjalny 18.01.09, 23:23 z kim tu > niby można flirtować?;) Żono, toż to publiczna zniewaga! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
kredka_kredka_kredka Re: Wątek specjalny 18.01.09, 23:24 Ja słyszałam, że ponoć PRAWDZIWE (jakie to śmieszne określenie)kobiety flirtują nawet między sobą, koleżanki! Wyobrażacie to sobie? :-o Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Wątek specjalny 18.01.09, 23:27 > Ja słyszałam, że ponoć PRAWDZIWE (jakie to śmieszne określenie)kobiety flirtują > nawet między sobą, koleżanki! Wyobrażacie to sobie? :-o Hmmmm. Kredku, zawsze mi się podobałaś. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kredka_kredka_kredka Re: Wątek specjalny 18.01.09, 23:32 Konkretna z Ciebie babka;-) Rumienię się... Spłoszyłaś mnie... wojtek.dobrucki.pl/cyberfoto/300d/09-04-05/jelonek.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Wątek specjalny 18.01.09, 23:42 kitek_maly napisała: > > Żono, zachowuj się. :-D > No co. Zauważyłam to mówię. Jestem szczera niczym dzieciak.:D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Wątek specjalny 18.01.09, 23:38 Spokojnie, malĘka, nic złego Ci się nie stanie. Oraz - pięknie wyglądasz, kiedy się rumienisz. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
drie Re: Wątek specjalny - Aha.. 18.01.09, 23:32 Pytanie mam. Babskie. Moge sie podlaczyc do tego watku kitku, bo w sumie prawie na temat.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
drie Re: Wątek specjalny - Aha.. 18.01.09, 23:45 OK! :) Wiec, no... mam bardzo chlopskie hobby. 95% czlonkow (ha ha ha) to faceci. Obraczki ani pierscionka zareczynowego niet. Ale chlopa posiadam. I teraz problem polega na tym, ze sila rzeczy spedzam tam duzo czasu z onymi czlonkami. Fajne chlopaki sa. I kiedy no wyluzowac, by taki jeden z drugim nie myslal, ze jak flirtuje to juz mozna mnie na randke zaprosic. Jestem bliska przylepienia nalepki na czole, zem nie singiel, bo mowic wprost na poczatku: "mam chlopaka" sie wstydzam ;) A po koszu nastepuje ochlodzenie kontaktow, co mi tez nie pasuje. Kurna. Dlugie troche? Macie rade? Odpowiedz Link Zgłoś
kredka_kredka_kredka Re: Wątek specjalny - Aha.. 18.01.09, 23:49 Tysz tak mam...Hmm... Szkoda tych 'fajnych' chopaków i znajomości z nimi! Może w rozmowie,jakoś przy początkach znajomości, powinnaś często fakt ten podkreślać? Że mój chop to coś tam, że Zdzisiek to nawet kartfoli wczoraj ługotował, że Stasiek to coś tam, ma brudne skarpetki i myślę, że może co niektórzy w miarę wtedy łuoprzytomniejom. Bo tak dopiero przy prośbie o randkę to godoć, to jakby trochę za późno i rzeczywiście goopio. Odpowiedz Link Zgłoś
drie Re: Wątek specjalny - Aha.. 18.01.09, 23:57 Staram sie wtykac istnienie mojego wlasnego jak moge. Ale czesto gadamy sobie ot tak o hobby i tematy, w ktorych nie zawsze "moj" ma udzial i zeby nie wiem co dokleic go sie nie da (bez ambarasu). A czasem zapomne, bo sie wlasnie nie pilnuje, ze musze. Ech! Co jakis czas prosze mego wprost, by poszedl ze mna, pokazal sie. To dziala na jakis czas. Ale i rotacja u nas spora :) wiec nie moge go tak zmuszac za mnie sprawy rozwiazywac. Dzieki dobre kubiety. To ktos pije wino? Czy ja sama? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Wątek specjalny - Aha.. 18.01.09, 23:59 Ja bezalkoholową herbatę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
drie Re: Wątek specjalny - Aha.. 19.01.09, 00:02 Czyli bez "pradu"? :) (prondu) Jak flirt idzie? Obrzucilas komplementami zone i zawstydzona uciekla? Czy dosltalas kosza, bo za daleko sie/ja posunelas? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Wątek specjalny - Aha.. 19.01.09, 00:06 > Czyli bez "pradu"? :) (prondu) No bez bez, zaraz spać lecę. :-) > Jak flirt idzie? Obrzucilas komplementami zone i zawstydzona uciekla? > Czy dosltalas kosza, bo za daleko sie/ja posunelas? ;) :-D Hm muszę się dokładniej dowiedzieć jak to tam było z tym posunięciem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
drie Re: Wątek specjalny - Aha.. 19.01.09, 00:09 > :-D Hm muszę się dokładniej dowiedzieć jak to tam było z tym posunięciem. ;-) Prosze, w miare mozliwosci dowiadywac sie publicznie. Jestem wysoce zainteresowana wynikami tego posuwu. A szczegolnie kto byl posuwany a kto posuwajacy? Nie jest to w tej chwili jasne dla mnie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Wątek specjalny - Aha.. 19.01.09, 00:14 A szczegolnie kto byl posuwany > a kto posuwajacy? Nie jest to w tej chwili jasne dla mnie. :-D Dla mnie również. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
drie Re: Wątek specjalny - Aha.. 19.01.09, 00:23 Kitek. Ide spac. Moze jutro <dzis juz,potem> ktos sie do watku dolaczy z wielka potrzeba flirtowania. A i kwestie tych.. no.. wyzej wymienionych ruchow nam wyjasni. Aha. Jeszcze jedno pytanie.. suwac mozna tylko w poziomie? Czy tez w roznych innych plaszczyznach? Serio pytam? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Wątek specjalny - Aha.. 19.01.09, 00:27 > Aha. Jeszcze jedno pytanie.. suwac mozna tylko w poziomie? Czy tez w > roznych innych plaszczyznach? Serio pytam? :) Popróbuję dziś w nocy i napiszę jutro. :-D Branoc. Odpowiedz Link Zgłoś
drie Re: Wątek specjalny - Aha.. 19.01.09, 00:36 Zainteresowalo mnie, wiec bys wiedziala jakie ruchy masz wykonywac prosze: suwać 1. «ciągnąc lub pchając, przemieszczać coś w różnych kierunkach» 2. «przeciągać czymś wielokrotnie tam i z powrotem» suwać się 1. «być suwanym» 2. «nie odrywając od podłoża tego, na czym się siedzi, przenosić się w inne miejsce» Tylko zostaw kotka w spokoju! ;) Branoc. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Wątek specjalny - Aha.. 18.01.09, 23:51 No a może tak w rozmowie przy okazji coś powiedz o tym, że Twój chłopak coś tam coś tam. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wątek specjalny 19.01.09, 00:36 słyszałem że masz prawko to jak,pozmieniasz biegi moim drążkiem?;P Odpowiedz Link Zgłoś
drie Re: Wątek specjalny 19.01.09, 00:38 Najwyrazniej nie jestes w temacie Wiarusi. Kitek poszedl za-suwac. Ale ja znowu slyszalam, ze ona tylko i wylacznie automatem jezdzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wątek specjalny 19.01.09, 00:41 sugerujesz że ma to plastykowe coś na baterię? Odpowiedz Link Zgłoś
drie Re: Wątek specjalny 19.01.09, 00:44 Nic nie sugeruje. Ale mam nadzieje, ze nie bedzie cwiczyc na kotku :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=90009031&a=90012890 Odpowiedz Link Zgłoś
au_lait Re: Wątek specjalny 19.01.09, 09:47 Specjalny wątek? Oczęta przecieram ze zdumieniem. Dopisuję się do listy flirtującej obecności niniejszym. :) Odpowiedz Link Zgłoś