Dodaj do ulubionych

Mam ochote na sex z mlodsza kobieta

IP: *.zie.pg.gda.pl 12.11.03, 23:40
Mam 38 lat , czy mam szanse na sex z taka 20 latka ? , jaki powinien byc
facet w moim wieku by mozna bylo miec nadzieje ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ron Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 23:48
      one teraz lecą na kase.
      masz kase nie masz problemu, nie masz kasy to chocbys byl nie wiadomo jaki
      fajny odpadasz. W porzo są tylko ci z fajną skórą, furą i komórą
      konsumpcyjne społeczeństwo i tyle:-)
      • mallina Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta 12.11.03, 23:52
        to z autopsji te porady?
        ;-)
        • Gość: ron Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 23:57
          nie, z forum Cosmo:))))
          • mallina Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta 13.11.03, 00:20
            to juz lepiej poczytac forum pilkarzyki:-)
            no albo auto-moto..
        • Gość: ron Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 23:59
          gościu, kup jakąś w porzo i spoko furę a na maksa jakies foczki wyhaczysz:)
      • pajdeczka Ron - to nieprawda. 13.11.03, 08:43
        Gość portalu: ron napisał(a):

> one teraz lecą na kase.
        > masz kase nie masz problemu, nie masz kasy to chocbys byl nie wiadomo jaki
        > fajny odpadasz. W porzo są tylko ci z fajną skórą, furą i komórą
        > konsumpcyjne społeczeństwo i tyle:-)

Ja taka nie jestem.
        • ariel23 Re: Ron - to nieprawda. 13.11.03, 14:11
          pajdeczka napisała:

> Gość portalu: ron napisał(a):
          >
          > > one teraz lecą na kase.
          > > masz kase nie masz problemu, nie masz kasy to chocbys byl nie wiadomo jaki
          >
          > > fajny odpadasz. W porzo są tylko ci z fajną skórą, furą i komórą
          > > konsumpcyjne społeczeństwo i tyle:-)
          >
          > Ja taka nie jestem.

Ale jestes jeszcze niepelnoletnia!

• libressa Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta 12.11.03, 23:59
      jesteś w fantastycznym wieku,
      a oprócz tego co posiadasz jeszcze?
      :)
      ---
      Nadmiar zalet to duza wada.
      /LIBRA/
      • Gość: Albert Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.zie.pg.gda.pl 13.11.03, 00:27
        Mam auto marki Alfa Romeo , doktorat , i calkiem dobre zarobki , nie jestem
        bogaty ale nie jestem tez biedakiem , i jestem kawalerem , nie mam tez dzieci.
        • Gość: ron Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 01:06
          alfa moze byc, ale dktoratem sie raczej nie chwal. Lepiej powiedz ze "jumasz
          fury". to znacznie lepsze niż doktorat choćby był z paleontologii:)
        • mallina Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta 13.11.03, 01:24
          alfy sa cos felerne, ponoc czesto trzeba je naprawiac?
          • Gość: ron Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 01:32
            będzie na co zwalić kiedy wjadą na dłuższą chwilę do lasu
            "kochanie nie mogę odpalic mojej alfy co my teraz zrobimy?":-DDDD
            • mallina Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta 13.11.03, 01:35
              to takie sposobiki nadal w modzie?
              ;-)
              ale alfy ladnie sie dla oka prezentuja..choc najladniejsze nie sa:-)
              • Gość: ron Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 01:37
                mnie sie alfy podobają ale na odległość. Nie chciałbym byc ich właścicielem
                wole niemieckie:)
                • mallina Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta 13.11.03, 01:38
                  no tak - solidniejsze a i przy okazji ladne..
          • Gość: Albert Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.zie.pg.gda.pl 13.11.03, 01:36
            Moja jest na medal , to juz 2 moja alfa i bardzo sobie chwale ta marke.
            • mallina Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta 13.11.03, 01:37
              moze pierwsza miales tak krotke ze nic nie zdazylo sie zepsuc..no albo trafiles
              na dobry model:-)
              • Gość: Albert Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.zie.pg.gda.pl 13.11.03, 01:38
                1 mialem 8 lat
                • mallina Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta 13.11.03, 01:39
                  to pozostaje mi tylko pogratulowac!!to kawal czasu..
                  • Gość: Albert Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.zie.pg.gda.pl 13.11.03, 01:42
                    Ale bylem 1 wlascicielem i dbalem o auto , i nigdy sie zlego nie stalo
                    • Gość: ron Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 01:44
                      ale teraz je wymieniłeś na młodsze i to samo chcesz zrobić z kobietą:)))))
                      • Gość: Albert Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.zie.pg.gda.pl 13.11.03, 01:46
                        Zmienilem model , mialem 145 , a teraz 156 , a tak jesli chodzi o reszte to
                        masz racje :))
                        • mallina Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta 13.11.03, 01:47
                          a dlaczego zmieniles? zle sie tamten sprawowal? z tego co wczesniej pisales to
                          raczej nie..
                          wiec nad ta kobieta tez bym pomyslala;-))))
                          • Gość: Albert Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.zie.pg.gda.pl 13.11.03, 01:52
                            Bo chcialem miec wiekszy , no i 8 lat to styka , potem to moze sie sypac ,
                            myslalem o niemcach , ale to kradna , a Alfy to raczej nie ukradna
                            • Gość: ron Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 01:54
                              miało byc o seksie z mlodszymi a wyszło o samochodach, ale numer!:))
                              • mallina Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta 13.11.03, 01:56
                                pewnie dlatego ze 20latki juz spia:-)
                                zapewne jutro Albertowi napisza w temacie cos..a o samochodach rozmowa nie jest
                                zla!
                            • mallina Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta 13.11.03, 01:55
                              wszystko kradna -wiem co mowie..
                              a sypac to wszystko sie moze zaczac po jakims czasie -nawet ponetna 20latka;-)
                              • Gość: ron Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 01:57
                                mallina litosci
                                skąd ty bierzesz te mądrości:-DDDDDD

i jeszcze mi sie zrymowało:))
                                • mallina Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta 13.11.03, 02:00
                                  hmm z zycia?
                                  ;-))))))
                              • Gość: Albert I tu masz racje :)) IP: *.zie.pg.gda.pl 13.11.03, 01:58
                                I pewnie jeszcze cos ciekawego bys mogla powiedziec :))
                                • Gość: Albert ile masz lat Malinka ? IP: *.zie.pg.gda.pl 13.11.03, 01:59
                                  wydaje mi sie ze fajna z ciebie kobitka :))
                                  • mallina Re: ile masz lat Malinka ? 13.11.03, 02:02
                                    :-))))
                                    20latka to nie jestem -przykro mi!
                                    ale jak sobie przypominam to wspomniales ile ty masz lat i na to wyglada ze
                                    zdecydowanie mlodsza jestem od Ciebie;-))))
                                    (takie sie uzyskuje odpowiedzi jak sie pyta kobiete o wiek ;-)
                                    • Gość: Albert Re: ile masz lat Malinka ? IP: *.zie.pg.gda.pl 13.11.03, 02:07
                                      Tak , ja podalem wiek w watku , i wiem ze sie nie pyta kobiet o wiek , ale
                                      zrobilem wyjatek bo tu jest net i ciebie nie widze , no i skoro wiesz ile ja
                                      mam to pomyslalem ze sie nie obrazisz jak spytam :))
                                • mallina Re: I tu masz racje :)) 13.11.03, 02:00
                                  pewnie tak:-)))
                                  ale na dzis juz sobie daruje chyba:-)))
                                  • Gość: ron Re: I tu masz racje :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 02:07
                                    ja tu widze niezly forumowy podryw!!!
                                    • Gość: Albert :))))) IP: *.zie.pg.gda.pl 13.11.03, 02:09
                                      :))))))) bajerka nic nie kosztuje
                                      • pollka Re: :))))) 13.11.03, 02:15
                                        mallinka zazdrosci 20latkom.
                                        20latka chce mlodego bo i tez dluzej moze.
                                        dlatego starszy musi ja kupic.
                                        • mallina Re: :))))) 13.11.03, 14:06
                                          no coz, nikomu niczego nie zazdroszcze..no moze tylko tym ktorzy potrafia
                                          szybko zasnac;-)))
                                      • mallina Re: :))))) 13.11.03, 14:03
                                        masz racje:-))))))))))))))))
    • pajdeczka Jestem otwarta na każdą propozycję.. 13.11.03, 08:42
      ..tym bardziej, że zdaje się, jesteśmy sąsiadami panie Albert. Też mam
      niedaleko do politechniki:)
      • waleryj Re: Jestem otwarta na każdą propozycję.. 13.11.03, 08:46
        ale pajdeczko masz 2x tyle lat ile ma miec autora kochanka
        • pajdeczka Re: Jestem otwarta na każdą propozycję.. 13.11.03, 08:50
          waleryj napisał:

> ale pajdeczko masz 2x tyle lat ile ma miec autora kochanka

Po pierwsze - kobiecie wieku się nie wypomina, po drugie - wyglądam na 2x
          mniej:)
          • waleryj Re: Jestem otwarta na każdą propozycję.. 13.11.03, 08:52
            pajdeczka napisała:

>>
            >
            > Po pierwsze - kobiecie wieku się nie wypomina, po drugie - wyglądam na 2x
            > mniej:)

tata, pokaz mi kobiete ktora nie twierdzi ze wyglada mlodziej :-)
            • pajdeczka Re: Jestem otwarta na każdą propozycję.. 13.11.03, 08:57
              waleryj napisał:

> tata, pokaz mi kobiete ktora nie twierdzi ze wyglada mlodziej :-)

Co innego twierdzić, a co innego wyglądać.
    • Gość: aga Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 13:09
      mam 24 lata i ostatnio byłam z facetem 50 letnim...wiec moze ci sie przydarzy
    • lola211 Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta 13.11.03, 16:05
      Zadbany.Elegancki.Przystojny.
      Ja na to poleciałam, a miałam mniej niz 20.Stanu konta nie sprawdzałam.
    • amanda22 ALBERT ! 13.11.03, 22:32
      Gość portalu: Albert napisał(a):

> Mam 38 lat , czy mam szanse na sex z taka 20 latka ? , jaki powinien byc
      > facet w moim wieku by mozna bylo miec nadzieje ?

Jasne, tymbardziej ze masz doktorat. Nie wiem jaki jestes ale chetnie Cie
      poznam. Napisz do mnie! Lubie dojrzalych zdecydowanych mezczyzn!
    • Gość: Misio Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 21:45
      Amando 22 , czy ten doktorat jest taki cenny ? a sama masz doktorat ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka