Gość: Albert IP: *.zie.pg.gda.pl 12.11.03, 23:40 Mam 38 lat , czy mam szanse na sex z taka 20 latka ? , jaki powinien byc facet w moim wieku by mozna bylo miec nadzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ron Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 23:48 one teraz lecą na kase. masz kase nie masz problemu, nie masz kasy to chocbys byl nie wiadomo jaki fajny odpadasz. W porzo są tylko ci z fajną skórą, furą i komórą konsumpcyjne społeczeństwo i tyle:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta 12.11.03, 23:52 to z autopsji te porady? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 23:57 nie, z forum Cosmo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta 13.11.03, 00:20 to juz lepiej poczytac forum pilkarzyki:-) no albo auto-moto.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 23:59 gościu, kup jakąś w porzo i spoko furę a na maksa jakies foczki wyhaczysz:) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Ron - to nieprawda. 13.11.03, 08:43 Gość portalu: ron napisał(a): > one teraz lecą na kase. > masz kase nie masz problemu, nie masz kasy to chocbys byl nie wiadomo jaki > fajny odpadasz. W porzo są tylko ci z fajną skórą, furą i komórą > konsumpcyjne społeczeństwo i tyle:-) Ja taka nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Ron - to nieprawda. 13.11.03, 14:11 pajdeczka napisała: > Gość portalu: ron napisał(a): > > > one teraz lecą na kase. > > masz kase nie masz problemu, nie masz kasy to chocbys byl nie wiadomo jaki > > > fajny odpadasz. W porzo są tylko ci z fajną skórą, furą i komórą > > konsumpcyjne społeczeństwo i tyle:-) > > Ja taka nie jestem. Ale jestes jeszcze niepelnoletnia! Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta 12.11.03, 23:59 jesteś w fantastycznym wieku, a oprócz tego co posiadasz jeszcze? :) --- Nadmiar zalet to duza wada. /LIBRA/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.zie.pg.gda.pl 13.11.03, 00:27 Mam auto marki Alfa Romeo , doktorat , i calkiem dobre zarobki , nie jestem bogaty ale nie jestem tez biedakiem , i jestem kawalerem , nie mam tez dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 01:06 alfa moze byc, ale dktoratem sie raczej nie chwal. Lepiej powiedz ze "jumasz fury". to znacznie lepsze niż doktorat choćby był z paleontologii:) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta 13.11.03, 01:24 alfy sa cos felerne, ponoc czesto trzeba je naprawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 01:32 będzie na co zwalić kiedy wjadą na dłuższą chwilę do lasu "kochanie nie mogę odpalic mojej alfy co my teraz zrobimy?":-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta 13.11.03, 01:35 to takie sposobiki nadal w modzie? ;-) ale alfy ladnie sie dla oka prezentuja..choc najladniejsze nie sa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 01:37 mnie sie alfy podobają ale na odległość. Nie chciałbym byc ich właścicielem wole niemieckie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta 13.11.03, 01:38 no tak - solidniejsze a i przy okazji ladne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.zie.pg.gda.pl 13.11.03, 01:36 Moja jest na medal , to juz 2 moja alfa i bardzo sobie chwale ta marke. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta 13.11.03, 01:37 moze pierwsza miales tak krotke ze nic nie zdazylo sie zepsuc..no albo trafiles na dobry model:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.zie.pg.gda.pl 13.11.03, 01:38 1 mialem 8 lat Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta 13.11.03, 01:39 to pozostaje mi tylko pogratulowac!!to kawal czasu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.zie.pg.gda.pl 13.11.03, 01:42 Ale bylem 1 wlascicielem i dbalem o auto , i nigdy sie zlego nie stalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 01:44 ale teraz je wymieniłeś na młodsze i to samo chcesz zrobić z kobietą:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.zie.pg.gda.pl 13.11.03, 01:46 Zmienilem model , mialem 145 , a teraz 156 , a tak jesli chodzi o reszte to masz racje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta 13.11.03, 01:47 a dlaczego zmieniles? zle sie tamten sprawowal? z tego co wczesniej pisales to raczej nie.. wiec nad ta kobieta tez bym pomyslala;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.zie.pg.gda.pl 13.11.03, 01:52 Bo chcialem miec wiekszy , no i 8 lat to styka , potem to moze sie sypac , myslalem o niemcach , ale to kradna , a Alfy to raczej nie ukradna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 01:54 miało byc o seksie z mlodszymi a wyszło o samochodach, ale numer!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta 13.11.03, 01:56 pewnie dlatego ze 20latki juz spia:-) zapewne jutro Albertowi napisza w temacie cos..a o samochodach rozmowa nie jest zla! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta 13.11.03, 01:55 wszystko kradna -wiem co mowie.. a sypac to wszystko sie moze zaczac po jakims czasie -nawet ponetna 20latka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 01:57 mallina litosci skąd ty bierzesz te mądrości:-DDDDDD i jeszcze mi sie zrymowało:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta 13.11.03, 02:00 hmm z zycia? ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert I tu masz racje :)) IP: *.zie.pg.gda.pl 13.11.03, 01:58 I pewnie jeszcze cos ciekawego bys mogla powiedziec :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert ile masz lat Malinka ? IP: *.zie.pg.gda.pl 13.11.03, 01:59 wydaje mi sie ze fajna z ciebie kobitka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: ile masz lat Malinka ? 13.11.03, 02:02 :-)))) 20latka to nie jestem -przykro mi! ale jak sobie przypominam to wspomniales ile ty masz lat i na to wyglada ze zdecydowanie mlodsza jestem od Ciebie;-)))) (takie sie uzyskuje odpowiedzi jak sie pyta kobiete o wiek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: ile masz lat Malinka ? IP: *.zie.pg.gda.pl 13.11.03, 02:07 Tak , ja podalem wiek w watku , i wiem ze sie nie pyta kobiet o wiek , ale zrobilem wyjatek bo tu jest net i ciebie nie widze , no i skoro wiesz ile ja mam to pomyslalem ze sie nie obrazisz jak spytam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: I tu masz racje :)) 13.11.03, 02:00 pewnie tak:-))) ale na dzis juz sobie daruje chyba:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: I tu masz racje :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 02:07 ja tu widze niezly forumowy podryw!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert :))))) IP: *.zie.pg.gda.pl 13.11.03, 02:09 :))))))) bajerka nic nie kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
pollka Re: :))))) 13.11.03, 02:15 mallinka zazdrosci 20latkom. 20latka chce mlodego bo i tez dluzej moze. dlatego starszy musi ja kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: :))))) 13.11.03, 14:06 no coz, nikomu niczego nie zazdroszcze..no moze tylko tym ktorzy potrafia szybko zasnac;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Jestem otwarta na każdą propozycję.. 13.11.03, 08:42 ..tym bardziej, że zdaje się, jesteśmy sąsiadami panie Albert. Też mam niedaleko do politechniki:) Odpowiedz Link Zgłoś
waleryj Re: Jestem otwarta na każdą propozycję.. 13.11.03, 08:46 ale pajdeczko masz 2x tyle lat ile ma miec autora kochanka Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jestem otwarta na każdą propozycję.. 13.11.03, 08:50 waleryj napisał: > ale pajdeczko masz 2x tyle lat ile ma miec autora kochanka Po pierwsze - kobiecie wieku się nie wypomina, po drugie - wyglądam na 2x mniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
waleryj Re: Jestem otwarta na każdą propozycję.. 13.11.03, 08:52 pajdeczka napisała: >> > > Po pierwsze - kobiecie wieku się nie wypomina, po drugie - wyglądam na 2x > mniej:) tata, pokaz mi kobiete ktora nie twierdzi ze wyglada mlodziej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jestem otwarta na każdą propozycję.. 13.11.03, 08:57 waleryj napisał: > tata, pokaz mi kobiete ktora nie twierdzi ze wyglada mlodziej :-) Co innego twierdzić, a co innego wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 13:09 mam 24 lata i ostatnio byłam z facetem 50 letnim...wiec moze ci sie przydarzy Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta 13.11.03, 16:05 Zadbany.Elegancki.Przystojny. Ja na to poleciałam, a miałam mniej niz 20.Stanu konta nie sprawdzałam. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda22 ALBERT ! 13.11.03, 22:32 Gość portalu: Albert napisał(a): > Mam 38 lat , czy mam szanse na sex z taka 20 latka ? , jaki powinien byc > facet w moim wieku by mozna bylo miec nadzieje ? Jasne, tymbardziej ze masz doktorat. Nie wiem jaki jestes ale chetnie Cie poznam. Napisz do mnie! Lubie dojrzalych zdecydowanych mezczyzn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: Mam ochote na sex z mlodsza kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 21:45 Amando 22 , czy ten doktorat jest taki cenny ? a sama masz doktorat ? Odpowiedz Link Zgłoś