Dodaj do ulubionych

Kobiety, MYJMY RECE!!!

IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 15.11.03, 19:44
Pamietacie akcje prowadzona w przedszkolach, ktora miala nauczyc dzieci, ze
po skorzystaniu z toalety nalezy umyc rece? Zwroccie uwage, jak wiele
doroslych kobiet, czesto wypielegnowanych elegantek, nie pamieta o tej
prostej czynnosci! W pracy, szkole, nie tylko studentki, ale i profesorki -
zgroza! Wychodzi z kabiny, trzaska drzwiami i prosto do wyjscia, szerokim
lukiem omijajac umywalki. To samo widzialam w jednym z duzych akademikow.
Dziewczyny wychodza z toalety, i niewiele z nich korzysta z wody i umywalki.
Jeszcze mniej bierze ze soba recznik i mydlo (niestety, nie ma tego w
toaletach). Nie mam pojecia, jak jest u facetow, pewnie jeszcze gorzej :( Nie
badzmy takie niedbale! Please!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: A-a Re: Kobiety, MYJMY RECE!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.11.03, 19:49
      No wiesz, byłam przekonana, ze wszystkie babki myja ręce, natomiast faceci NIE
      MYJĄ! jAK SIE IM O TYM NAPOMYKA, TO ŻARTUJĄ, ŻE MYJĄ PRZED!
      • Gość: verte Re: Kobiety, MYJMY RECE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 19:50
        To prawda zgroza.Czytałem kiedyś ankiete z której wyszło,że 30 % osób tego
        w ogóle nie robi.Szok!Osobiście wydawało mi się,że dotyczyć to może raczej
        facetów.
        • Gość: zuzka Re: Kobiety, MYJMY RECE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 19:59
          Widziałam kiedyś taki reportaż w niemieckiej telewizji. Umieścili kamery w
          toaletach w jakiejś dyskotece, a nad drzwiami tych toalet, gdy ktoś nie umył
          rąk zapalał się olbrzymi napis informujący o tym. Byłam zszokowana, bo prawie
          żadna dziewczyna wychodząc z ubikacji nawet nie spłukała rąk. Ale o spojrzeniu
          w lusterko, poprawieniu makijażu, czy pogaduszkach z koleżanką nie zapominała
          żadna. A potem się dziewczyny dziwią, że mają jakieś problemy i muszą się udać
          do ginekologa. Przecież umycie rąk zajmuje tak niewiele czasu a jest to
          podstawowa zasada higieny.
          • Gość: Linn Re: Kobiety, MYJMY RECE!!! IP: *.dialup.tiscali.it 16.11.03, 10:28
            We Wloszech poddano analizom laboratoryjnym orzeszki, ktore leza w miseczkach w
            barach. Oszczedze Wam opisu tego, czego obecnosc stwierdzono.
    • Gość: zuzka Re: Kobiety, MYJMY RECE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 20:01
      Zapomniałam dodać, że o dziwo, prawie każdy facet po wyjściu z toalety
      grzecznie umył rączki
    • Gość: greg Re: Kobiety, MYJMY RECE!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.03, 22:35
      Drogie kobietki ! Właśnie uruchamiam dużą maszynę w zakładzie gdzie pracują
      kobiety i faceci. Hala ma ponad 100m długości i toalety są na przeciwległych
      końcach. Od strony wschodniej jest męska i damska , od zachodniej koedukacyjna
      (myślę że to sprawa przejściowa ). Toaleta męska jest czysta mimo że często
      używana również przez mechaników pracujących w różnych warunkach, natomiast
      toaleta zachodnia to obraz PRLu lat 70 tych. o zapchanych klozetach przez
      damskie akcesoria nie wspomnę. Pozdrawiam wszystkie czyste kobiety. Pa
      • Gość: Linn Re: Kobiety, MYJMY RECE!!! IP: *.dialup.tiscali.it 17.11.03, 11:05
        Zrob cos z tym: porozmawiaj, zwroc uwage na zaleznosc wizyt hydraulikow i
        wysoksci najblizszej premii. Jakies napisy, torebki. Na pewno podziala.
    • Gość: martens Re: Kobiety, MYJMY RECE!!! IP: *.visp.energis.pl 15.11.03, 22:39
      Ja myję ręce kilkanaście razy dziennie, łącznie z tym że mam ju`z problem ze
      skórą na dłoniach, szczegołnie zimą. Ucze córkę mycia rąk i myślę że to
      najlepszy sposób. Jak matka nie myje to skąd córka ma to wiedzieć?
    • Gość: Mrufka Re: Kobiety, MYJMY RECE!!! IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 15.11.03, 22:48
      U nas w domu wszyscy maja obowiazkowo myc rece po powrocie z zakupow. Monety to
      siedliska bakterii, ze o klamkach sklepowych nie wspomne, do tego wozki,
      koszyki i lady, o ktore opieraja swoje lapki WSZYSCY.
    • collapsar Re: I nogi!!! I nogi!!! ;-) 16.11.03, 01:15
    • Gość: showman MYJCIE SIE DZIEWCZYNY.... IP: *.ds.uni.wroc.pl 16.11.03, 01:41
      bo nie znacie dnia ani godziny.

- - - -
      "...są rzeczy, o których ginekologom sie nie śniło..."
    • anahella Re: Kobiety, MYJMY RECE!!! 16.11.03, 21:44
      No niestety tez zauwazylam w pracy, ze niektore eleganckie kolezanki wychodza z
      kabiny zapominajac o umyciu rak. Biora natomiast kosmetyczke zeby po wyjsciu z
      toalety poprawic makijaz. Fuj!:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka