kochanica-francuza 09.02.09, 20:26 szczęśliwie niezakochanych? Bo chętnie bym obeszła, a tu nie ma... www.tomex.kom.pl/index.php?page=wiersze&autor=szymborska&title=podziekowanie Albo chociaż Święto Przyjaciół? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: To ja tylko zapytam: kiedy jest święto 09.02.09, 20:49 eee, nikt nie wie? To kiedy mam się z kolegą urżnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
artemisia_gentileschi Re: To ja tylko zapytam: kiedy jest święto 09.02.09, 21:43 Kazda okazja jest dobra:) Ja sie w walentynki wybieram na impreze z rodzaju Valentine My Ass ze znajomymi:) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: To ja tylko zapytam: kiedy jest święto 09.02.09, 20:51 A ja bym chciała wiedzieć kiedy jest dzień singla. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Bertrada 09.02.09, 21:28 Faktycznie. Nie wiedziałam, że wymyślili już coś takiego. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywni Re: To ja tylko zapytam: kiedy jest święto 09.02.09, 20:51 No właśnie, dlaczego nie ma święta przyjaciół. Takiego oficjalnego? Nieoficjalne obchodzę w każdy weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: To ja tylko zapytam: kiedy jest święto 09.02.09, 21:55 Właśnie - dlaczego nie ma święta przyjaciół?! Świętowałabym chyba ze trzy dni, przyjaciele to najważniejsza sprawa na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: To ja tylko zapytam: kiedy jest święto 09.02.09, 23:09 kochanica-francuza napisała: > szczęśliwie niezakochanych? > > Bo chętnie bym obeszła, a tu nie ma... Świętuj codziennie na wszelki wypadek, bo nie wiadomo jak długo będziesz mogła cieszyć się tym stanem...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maladalila Re: A święto czystych skarpet? 10.02.09, 14:32 Właśnie zdjęłam cały stos z suszarki i tak się cieszę, że mam zapas, że chciałabym to poświętować. To kiedy można? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza a przydałoby się, przydało w naszym pięknym kraju 10.02.09, 14:37 Odpowiedz Link Zgłoś
maladalila Re: a przydałoby się, przydało w naszym pięknym k 10.02.09, 21:32 Dobre byłoby na 1 maja, w święto pracy, bo pranie skarpet (zwłaszcza ręcznie) to jednak ciężka praca. Odpowiedz Link Zgłoś