pajdeczka 24.11.03, 14:37 i dobrze mi z tym. to do tych, ktorzy obżarali paznokcie do łokci z myślenia nad to zagadką Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike_mike Re: Jestem anahellą 24.11.03, 14:38 pajdeczka napisała: > i dobrze mi z tym. > to do tych, ktorzy obżarali paznokcie do łokci z myślenia nad to zagadką Czy pozostyałe - annahele, annahelle, anachelle, etc. to też Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Jestem anahellą 24.11.03, 14:53 No no no! Jak tak mowisz to niech Ci bedzie. Tylko zaspokoj moja ciekawosc: skad taki pomysl? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jestem anahellą 24.11.03, 15:02 anahella napisała: > No no no! Jak tak mowisz to niech Ci bedzie. Tylko zaspokoj moja ciekawosc: skad taki pomysl? > nie mam zwyczaju rozmawiać sama z sobą, a przynajmniej w jeszcze nie w tym wieku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Jestem anahellą 24.11.03, 15:04 pajdeczka napisała: > anahella napisała: > > > No no no! Jak tak mowisz to niech Ci bedzie. Tylko zaspokoj moja ciekawosc > : > skad taki pomysl? > > > nie mam zwyczaju rozmawiać sama z sobą, a przynajmniej w jeszcze nie w tym > wieku:))) No nie - czekaj. Bo moze nas jest dwie, ale o tym nie wiemy? Jezeli jestes mna, ale Ty jestes Pajdeczka a ja Anahella, to jednak jest nas dwie. Nie ma to jak dialog ludzi bliskich sobie;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jestem anahellą 24.11.03, 15:35 anahella napisała: > No nie - czekaj. Bo moze nas jest dwie, ale o tym nie wiemy? Jezeli jestes mna,> ale Ty jestes Pajdeczka a ja Anahella, to jednak jest nas dwie. Nie ma to jak dialog ludzi bliskich sobie;))))))) > czyli mamy produkt, tak modny ostatnio, 2 w 1, a jeśli sobie ktoś życzy to może być 3 w 1. szukamy chętnego. A swoją drogą to zaszczyt dla mnie Droga Anahello! Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Jestem anahellą 24.11.03, 21:43 pajdeczka napisała: > czyli mamy produkt, tak modny ostatnio, 2 w 1, a > jeśli sobie ktoś życzy to może > być 3 w 1. szukamy chętnego. > A swoją drogą to zaszczyt dla mnie Droga Anahello! No i dla mnie zaszczyt. Poprzez wirtualna fuzje z Toba dochodze do gwiazdorstwa;) A tego trzeciego to wiesz... ja bym chciala jakiegos niekulawego tylko nie szukajmy go na necie, bo ci internetowi podrywacza zawsze okazuja sie niewypalem. Albo pryszczate nastolatki albo taki, co mu czolo wyszlo ponad wlosy taskajacy na brzuchu szeciopak piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia mamusiu moja kochana, a co to znowu za gra??? IP: *.ath.spark.net.gr 24.11.03, 15:28 co to za watek, Pajdeczka, szaleju sie najadlas??? PRzestancie juz, bo mozna dostac rozczworzenia jazni. To juz nawet nie jest smieszne, co tu zajrze to jakies nowe hopy wyskakuja. Apeluje o umiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: mamusiu moja kochana, a co to znowu za gra??? IP: *.kabel.telenet.be 24.11.03, 15:34 Chyba o ten watek chodzi.. www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=16&w=9274491&a=9276785 Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: mamusiu moja kochana, a co to znowu za gra??? 24.11.03, 21:40 Gość portalu: ja napisał(a): > Chyba o ten watek chodzi.. Dzieki za uswiadomienie. Dwoch gwiazdorow tamtego watku mam na liscie wygaszonych wiec bez Ciebie nigdy bym go nie ujrzala. A co mi tam, niech Pajdeczka bedzie mna. W koncu to virtual wiec wszystko jest mozliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Pajda 24.11.03, 15:37 aguszak napisała: > Dlaczego się w ten sposób zabawiasz??? > bo nudzi mnie już tłumaczenie, kiedy ktoś bierze mnie za kogoś innego i odwrotnie. to nie jest wątek dla znawców problemu, tylko dla niezorientowanych podżegaczy Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Agus:)))) 24.11.03, 21:43 aguszak napisała: > Dlaczego się w ten sposób zabawiasz??? Ale mnie to bawi:) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Jestem anahellą 24.11.03, 21:47 Teoretycznie jest to mozliwe, zeby Pajdeczka to byla Anahella. Niemniej gdyby okazalo sie to jakims cudem prawda, to normalnie ja popelniam harakiri, pszysiengam. W dodatku jakby to sie okazal facet z brutkom i wonsikiem to jórz w ogule tempym norzem z tego serwisó kościołówego co mam od ś.p. Mamy we wianie darowane. Odpowiedz Link Zgłoś