Gość: Jola IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.11.03, 12:57 Poszukuję pracy interesującej dla kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike_mike Re: Kobieta 25.11.03, 12:59 Gość portalu: Jola napisał(a): > Poszukuję pracy interesującej dla kobiet. Krawcowa? Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Kobieta 25.11.03, 13:26 polecam wydawanie latarek i ubrań roboczych górnikom przed szychtą oraz odbieranie ich od nich po szychcie. Interesujące dla kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Kobieta 25.11.03, 13:27 mamalgosia napisała: > polecam wydawanie latarek i ubrań roboczych górnikom przed szychtą oraz > odbieranie ich od nich po szychcie. Interesujące dla kobiet W zakresie obowiązków jest również ładowanie akumulatorów do wspomnianych latarek. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Kobieta 25.11.03, 14:36 skąd wiesz? nie chciałam o tym Joli wspominać, wszystko mi zepsułeś Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Kobieta 25.11.03, 14:42 mamalgosia napisała: > skąd wiesz? nie chciałam o tym Joli wspominać, wszystko mi zepsułeś ja znam mnie absorbujące zajęcie , natomiast nadzywczaj rozwijające i fizycznie, i intelektualnie kobietę:) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Kobieta 25.11.03, 14:48 mamalgosia napisała: > skąd wiesz? nie chciałam o tym Joli wspominać, wszystko mi zepsułeś Robiło się w życiu to i owo... Odpowiedz Link Zgłoś