Dodaj do ulubionych

od kobiet oczekuje sie

27.11.03, 20:55
nawiazuje do dyskusji na innym forum. napisalam, ze dla mnie zdjecia
erotyczne nie sa zadna wartoscia, nie sa jakims miernikiem mojej osobowosci,
ani kobiecosci i w zwiazku z tym nie jest moim marzeniem, zeby ktos mi zrobil
zdjecia erotyczne. co o tym sadzicie?
czy kada kobieta marzy o tym, zeby jej facet wlasny lub fotograf robil
zdjecia erotyczne. dla mnie to nie jest zadna wartosc zyciowa, wyrazajaca
moja kobiecosc.
Obserwuj wątek
    • tralalumpek Re: od kobiet oczekuje sie 27.11.03, 21:00
      czego oczekuje sie odf kobiet?
      • wasza_bogini Re: od kobiet oczekuje sie 27.11.03, 21:04
        tralalumpek napisała:

> czego oczekuje sie odf kobiet?
        >
        >

no wlasnie tego, ze kazda by chciala miec robione zdjecia erot. ja, osobiscie
        mam to gleboko w powazaniu. a jakis koles napisal, ze mam spaczone mniemanie.
        ja do zdjec erotycznych nie przywiazuje zadnej wagi ani nie lacze zadnej
        wartosci zwiazanej z moja kobiecoscia. nie uwazam, ze to ze jestem kobieta
        oznacza, ze musze chciec, zeby ktos robil zdjecia mojej pupy;)
        >
        • tralalumpek Re: od kobiet oczekuje sie 27.11.03, 21:25
          wasza_bogini napisała:

>
          > no wlasnie tego, ze kazda by chciala miec robione zdjecia erot. ja,
          osobiscie
          > mam to gleboko w powazaniu. a jakis koles napisal, ze mam spaczone
          mniemanie.
          > ja do zdjec erotycznych nie przywiazuje zadnej wagi ani nie lacze zadnej
          > wartosci zwiazanej z moja kobiecoscia. nie uwazam, ze to ze jestem kobieta
          > oznacza, ze musze chciec, zeby ktos robil zdjecia mojej pupy;)
          > >
          >
          >
          eeeeeee, cos marudzisz
          stwarzasz jakis sztuczny problem
          • wasza_bogini Re: od kobiet oczekuje sie 27.11.03, 21:29
            > >
            > eeeeeee, cos marudzisz
            > stwarzasz jakis sztuczny problem

tralalumpek, po tobie nie moglabym sie spodziewac innej wypowiedzi. proponuje
            zacznij nowy watek, w ktorym bardzo interesujaco stwierdzasz, ze marudze. Twoje
            watki sa wprost fascynujace, pelne pasji, blyskotliwe itd. a Twoje dialogi z
            ludzmi rowniez. co tylko ktos cos napisze, to zaraz z kims sie klocisz.
            tralalumpek wyluzuj sie. wszystko jest dla ludzi. twoje malkontenctwo tez
            musimy jakos znosic::))
            • tralalumpek Re: od kobiet oczekuje sie 27.11.03, 21:39
              wasza_bogini napisała:

> tralalumpek, po tobie nie moglabym sie spodziewac innej wypowiedzi.
              proponuje
              > zacznij nowy watek, w ktorym bardzo interesujaco stwierdzasz, ze marudze.
              Twoje
              >
              > watki sa wprost fascynujace, pelne pasji, blyskotliwe itd. a Twoje dialogi z
              > ludzmi rowniez. co tylko ktos cos napisze, to zaraz z kims sie klocisz.
              > tralalumpek wyluzuj sie. wszystko jest dla ludzi. twoje malkontenctwo tez
              > musimy jakos znosic::))
              >
              >
              >

nie zaczne nowego watku na ten temat, bo nie ma takiej potrzeby, to ze
              pieprzysz nie na temat to inna prawda
              stwarzasz sztuczny problem, ktorego ja nie zauwazylam w realnym normalnym
              swiecie i tyle
              • wasza_bogini Re: od kobiet oczekuje sie 27.11.03, 21:45
                > nie zaczne nowego watku na ten temat, bo nie ma takiej potrzeby, to ze
                > pieprzysz nie na temat to inna prawda

sorry ale to jest moj watek wiec czy mowie na temat lub nie ty chyba nie
                bedziesz osadzac.

> stwarzasz sztuczny problem, ktorego ja nie zauwazylam w realnym normalnym
                > swiecie i tyle

sorry ale chyba jednak nie jestes za bardzo kumata jesli uwazasz, ze wszystko o
                czym sie mowi ma byc problemem.
                to nie jest zaden problem, bylam ciekawa opinii innych kobiet. rusz glowa
                wreszcie, kobieto!

na tym dyskusje z toba koncze, bo nie lubie rozmow ad personam, w ktorych ty,
                jak zauwazylam,jestes mistrzynia.
                • tralalumpek Re: od kobiet oczekuje sie 27.11.03, 21:55
                  oj dziewcze dziewcze ...
                  baw sie dobrze na forum ze swoimi problemami zyciowymi
                  • wasza_bogini Re: od kobiet oczekuje sie 27.11.03, 21:56

bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla,bla...............
                    • tralalumpek Re: od kobiet oczekuje sie 27.11.03, 21:59
                      wasza_bogini napisała:

>
                      > bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla,bla...............

i to jest caly twoj poziom
                      a poza tym nie potrafisz dotrzymac danego slowa (z poprzedniego postu)
                      czyli nie pomylilam sie
                      • wasza_bogini Re: od kobiet oczekuje sie 27.11.03, 22:05
                        ty sie zawsze mylisz stara ropucho. tak juz masz w tym sfrustrowanym mozgu.
                        • j_u Re: od kobiet oczekuje sie 27.11.03, 23:38
                          O do diaska, to to ci zrobila ta mila dziewczyna.
                          No rzeczywiscie, zrobila ci rzecz straszna... Tak bezwzglednie i bezlitosnie
                          obnazac czyjas glupote, ojej, co za okrucienstwo...
    • vortex Re: od kobiet oczekuje sie 27.11.03, 21:07
      faceci lubią ciało kobiety więc lubią je także utrwalać na zdjęciu czy filmie.
      A niektóre kobiety które poczują swoją urode, zdadzą sobie sprawe że są piękne
      i że faceci ślinią sie na ich widok a kobiety im zazdroszczą, one chcą być
      ogladane, czują przy tym satysfakcje, im więcej zdjęć tym więcej osób na nie
      patrzy :P (to drugie to hipoteza bo kobietą nie jestem :D ale z tego co
      widziałem u niektórych dziewczyn bardzo prawdopodobna)

pozdrawiam
      vortex
      • wasza_bogini Re: od kobiet oczekuje sie 27.11.03, 21:09

no wlasnie, wiec jest to zwiazane z jakas skala wartosci. dla mnie to nie jest
        skala wartosci, zeby jacys robotnicy slinili sie na widok mojego tylka::))
    • Gość: weronka? Re: od kobiet oczekuje sie IP: *.trzepak.pl 27.11.03, 21:17
      Wole, zeby mezczyzni slinili sie na moj widok, a nie na widok mojego zdjecia.
      Dla mnie wazny jest kontakt z drugim czlowiekiem, wzajemne relacje a nie
      obrazek ( wyretuszowany, poddany obrobce komputerowej itp.)
    • Gość: chis Re: od kobiet oczekuje sie IP: *.icpnet.pl 27.11.03, 21:27
      zdjecia wartoscia wielka moze nie sa. Ale te wszystkie sztuczki ktorych oni
      uzywaja zeby te zdjecia byly piekne... z ciakwoscia bym obejrzala takie zdjecia
      wlasnej osoby.
    • Gość: Triss Merigold Re: od kobiet oczekuje sie IP: *.acn.waw.pl 27.11.03, 21:32
      Takie zdjęcia nie są mi do niczego potrzebne. Profesjonalnie zrobione, w
      odpowiednim oświetleniu, z odpowiednim makijażem i ułożeniem ciała chętnie bym
      obejrzała (własne oczywiście) ale takie klikane w domu przez faceta
      niekoniecznie. Powód jest zasadniczy: różnie się w życiu z partnerami układa i
      nie chciałabym, żeby kiedyś facet z zemsty wykorzystał je przeciwko mnie. Mojej
      koleżance tak się przytrafiło, jak miała 17 lat dała sobie zrobić parę fotek,
      facet przysięgał, że zniszczył negatyw, po rozstaniu, ze złości pokazywał je
      kumplom.
      • charade Re: od kobiet oczekuje sie 27.11.03, 21:42
        Wg mnie to ciekawy problem :)

Ja też mam gdzieś to, żeby mi facet, obojętnie jaki robił nagie zdjęcia. Nie i
        koniec. Jedyne o czym mogłabym myśleć, to gustowne zdjęcia w bieliźnie w jakimś
        czasopiśmie i to za niemałe pieniądze ! Oczywiście to takie czysto teoretyczne
        rozważanie z mojej strony, takie w stylu: a gdybym wygrała w totolotka, to bym
        sobie kupiła willę z basenem. Jestem świadoma swojej urody, ale w ogóle nie
        czuję potrzeby uwidaczniania tego na zdjęciach i to nagich.

Gdybym kiedyś wykazała się głupotą, to przydarzyłoby mi się to, co koleżance
        Triss. Facet, z którym się spotykałam proponował mi sesję zdjęciową na jakąś
        stronę internetową, byłoby niby widać tylko pewną (imponującą) część mojego
        ciała, bez twarzy. Oczywiście wyśmiałam delikwenta. Potem on okazał się świrem
        i po rozstaniu moje zdjęcia (na szczęście te normalne, bo nagich nigdy nie
        było :))) latały po całym internecie i pewnie do dziś latają.
        • Gość: Triss Merigold Re: od kobiet oczekuje sie IP: *.acn.waw.pl 27.11.03, 21:48
          Tak naprawdę to młodą dziewczynę czy niezbyt pewną siebie kobietę taka
          propozycja może dowartościować, zwłaszcza jak posłucha jaka jest seksowana,
          jaki ma biust i inne części ciała. Zgodzi się a później może być wstyd, głupio,
          a w przypadku czubów - powód do szantażu. Też kiedyś miałam od faceta taką
          propozycję (chodziło o nagranie na wideo igraszek) i nie zgodziłam się.
          Wyłgałam się, że mi wstyd, a naprawdę zadziałał instynkt samozachowawczy.
          • wasza_bogini Re: od kobiet oczekuje sie 27.11.03, 21:52

> Tak naprawdę to młodą dziewczynę czy niezbyt pewną siebie kobietę taka
            > propozycja może dowartościować, zwłaszcza jak posłucha jaka jest seksowana,
            > jaki ma biust i inne części ciała.

no wlasnie, to chyba tak dziala.
            • Gość: Triss Merigold Re: od kobiet oczekuje sie IP: *.acn.waw.pl 27.11.03, 21:56
              Tak to przedstawiają faceci. Mówią "zobacz jakie laski, Ty masz ciało lepsze od
              nich, będziesz świetnie wyglądać, będę trzymał Twoje zdjęcie przy sobie i
              myślał gorąco" itd. Wersja druga "Nie ufasz mi, jak możesz, ja nie mógłbym Ci
              zrobić takiego świństwa, to będą tylko nasze zdjęcia".
              • charade Re: od kobiet oczekuje sie 27.11.03, 21:59
                Wersja druga jest znacznie częsciej w użytku :>
          • charade Re: od kobiet oczekuje sie 27.11.03, 21:58
            > Tak naprawdę to młodą dziewczynę czy niezbyt pewną siebie kobietę taka
            > propozycja może dowartościować, zwłaszcza jak posłucha jaka jest seksowana,
            > jaki ma biust i inne części ciała. Zgodzi się a później może być wstyd,
            głupio,

Sama bym tego lepiej nie ujęła !

>
            > a w przypadku czubów - powód do szantażu. Też kiedyś miałam od faceta taką
            > propozycję (chodziło o nagranie na wideo igraszek) i nie zgodziłam się.
            > Wyłgałam się, że mi wstyd, a naprawdę zadziałał instynkt samozachowawczy.

Mądra dziewczyna !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka