bugmenot2008_2 03.04.09, 19:32 czy golicie sobie wlosy na rekach? niedawno poznalem taka absztyfikantke co goli, niby wszystko ladnie, pieknie tylko ze skora pozniej marszczy sie jej jak u staruszki a laska jeszcze powiedzmy mloda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madai Re: czy golicie sobie rece? 03.04.09, 19:59 tak, depiluje depilatorem. rece gladkie, ladne, niepomarszczone. Uwazam, ze dziewczyna, ktora ma jakiekolwiek, nawet blond, ale dluzsze wloski powinna sobie je depilowac, bo owlosione łapy u kobiety wygladaja FATALNIE!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Re: czy golicie sobie rece? 03.04.09, 20:54 smiem twierdzic ze padlas ofiara propagandy lansowanej przez gazet i programy TV za ktorymi stoi lobby projektantow odziezy, caly przemysl kosmetyczny, etc. jesli przeczytasz lub uslyszysz ze wlosy w nosie u kobiety tez sa fe to tam rowniez zaczniesz sie golic? O_o rozumiem wasy, broda nie wygladaja najlepiej, czarne chaszcze na nogach rowniez ale wlosy na rekach? Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: czy golicie sobie rece? 03.04.09, 20:56 Niedługo sobie głowy będą golić;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: czy golicie sobie rece? 03.04.09, 21:03 no wiecie... ja znam laske, ktora sobie brzuch goli... Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: czy golicie sobie rece? 03.04.09, 21:10 paulinaa napisała: > no wiecie... ja znam laske, ktora sobie brzuch goli... Co w tym dziwnego, jesli ma taka potrzebe? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: czy golicie sobie rece? 03.04.09, 21:13 nic, naprawde nic :) ale mam prawo uznać to za przesadę i bezsens, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: czy golicie sobie rece? 03.04.09, 22:42 Oj, czasem nie bezsens... Jak czasem widzę taki piękny, czarny, mechaty sznurek od pępka w dół to mnie skręca z obrzydzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: czy golicie sobie rece? 03.04.09, 22:25 Jak jej rosną włosy to goli. Tobie nie rosną, to nie golisz. Brak logiki na tym forum czasami mnie rozpie.... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: czy golicie sobie rece? 04.04.09, 09:43 nie macie w ogole wlosow na brzuchu? bo ja mam takie cienkie i jasne i naprawde ne widze pwoodu, by je usuwac. bez przesady... Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: czy golicie sobie rece? 04.04.09, 10:19 paulinaa napisała: > nie macie w ogole wlosow na brzuchu? bo ja mam takie cienkie i jasne > i naprawde ne widze pwoodu, by je usuwac. bez przesady... To była odpowiedź na mojego posta? Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: czy golicie sobie rece? 03.04.09, 22:34 Według cibie włosy w nosie wyglądają apetycznie? Mam inne poczucie estetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Re: czy golicie sobie rece? 04.04.09, 00:29 radek, nie chodzi i dluuugie chaszcze wystajace z nocha ktore sie przycina tylko o normalnie wystepujace wlosy w nosie ktorych nie widac i slepe podazanie za trendem Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: czy golicie sobie rece? 04.04.09, 16:40 to nie twierdz tak, bo nigdy tych wloskow nie golilam, ale nagle poczulam taka potrzebe i teraz nie wyobrazam sobie tego nie robic. Rece kobiety powinny byc gladkie, a nie zarosniete jak u szympansa. Jesli kobieta ma jasne, cienkie i niewidoczne wloski, to oczywiscie, zeby ich nie golic, bo doklada sobie czlowiek tylko roboty. Ale jesli inne to jak najbardziej. co do depilacji brzucha i innych czesci ciala - jak sie ma na nich wloski, to lepiej ogolic, wydepilowac. normalne. masz-golisz, nie masz - nie zawracasz tym innym glowy. Znam dziewczyne, ktora goli sobie dolna czesc plecow, bo ma lub teraz moze miala tam czarne dlugie wlosiska. ja nie widze w tym nic dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: czy golicie sobie rece? 03.04.09, 20:58 Bugmenot, zależy jakie włosy, niektóre Panie mają takie owłosione łapki jak szympansy, masakra, niech kupują depilatory i golą bo wstyd się pokazać na mieście, jakby z dzungli się wróciło :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: czy golicie sobie rece? 03.04.09, 21:09 OMG, czyzby to telepatia? Wlasnie mialam zalozyc watek na ten temat;) Tyle ze ja mialam zapytac o metody, bo ja mysle o woskowaniu.A jak jest z tym u Was? :) Odpowiedz Link Zgłoś
estutweh Re: czy golicie sobie rece? 03.04.09, 22:56 Woskowanie ok, z pewnoscia lepsze od golenia, pianek i kremow. Jak depilatorem - nie wiem, nie posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
muza24 Re: czy golicie sobie rece? 03.04.09, 22:50 a jest jakiś związek przyczynowo-skutkowy pomiędzy goleniem a pomarszczoną skórą? Bo ja golę.. a skóry pomarszczonej nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: czy golicie sobie rece? 03.04.09, 23:03 > a jest jakiś związek przyczynowo-skutkowy pomiędzy goleniem a > pomarszczoną skórą? Jak masz mocno zarośnięte ręce, to tej skóry nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
amira43 Re: czy golicie sobie rece? 03.04.09, 23:00 >tylko ze skora pozniej marszczy sie jej jak u staruszki a laska jeszcze ... to niech sie goli "z włosem",a nie "pod włos"(włos);-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: czy golicie sobie rece? 03.04.09, 23:36 coś ty i nawet gdybym miała tam mocne owłosienie to wybrałabym już rozjaśnianie, krem do depilacji lub wosk. Odpowiedz Link Zgłoś
kichigai_ushi tak 03.04.09, 23:40 nogi, rece, pachy, bikini, wszystko woskiem. na rekach mam dosc dlugie wlosy- dobrze ze cienkie i baaardzo jasne. al eraz na jakis czas je woskuje. nie widze w tym nic dziwnego. jak ktos napisal- mam to gole- ktos nie ma to nie goli. sa faceci ktorzy gola sie gola pod pachami- uwazam ze slusznie, i tez nikt z tego wielkiego OMG robil nie bedzie. no chyba ze bedzie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: czy golicie sobie rece? 04.04.09, 10:03 Nie golę a mam widoczne, choć jasne ale mam to w d.., czy się to komuś podoba czy nie. Ja ich nie zauważam ani u siebie ani u innych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś