Dodaj do ulubionych

co polecamy w internecie

• allgood pielęgnacja i zdrowie 05.05.11, 12:11
      polecam, super stronki :)
      swolniak.blogspot.com/
      homedicspolska.blogspot.com/
    • damail polecam 05.05.11, 13:44
      www.wszyscyjednakowi.blogspot.com

dajdwiefajki.blogspot.pl
      • stormyweather Re: polecam 06.06.11, 16:25
        Adres ważny dla wszystkich zakupoholiczek: stilago.pl - jeden z pierwszych w Polsce klubów zakupowych, co chwila można znaleźć u nich olbrzymie przeceny znanych marek - Diesel, DKNY, dużo włoskich projektantów. A ceny - bardzo przystępne, coś na naszą polską kieszeń.
      • agnieszkaponisz Re: polecam 18.07.12, 12:16
        na czasie sklep z ciuchami rosme.pl:brawo:
    • hejsexy Re: co polecamy w internecie 10.06.11, 12:27
      www.HejSexy.pl polecam ten sklep internetowy z rajstopami i bielizna!!! Nowosc na rynku. Musicie wejsc i zobaczyc!
      • aaga15 Re: co polecamy w internecie 22.05.12, 08:18
        Ja mogę polecić sklep ze świeczkami, kadzidełkami, olejkami ponieważ jestem ich miłośniczką :) zaczęłam kupować tutaj www.e-kalia.pl/
    • agnieszkaponisz Re: co polecamy w internecie 18.07.12, 12:14
      Ja chciałam wszystkim polec sklep internetowy rosme.pl .Chyba nie ma lepszego sklepu z bielizną,odzieżą!Ostatnio zakupione przeze mnie ciuchy zrobiły furorę na moich znajomych!!!!Polecam;)
    • ashley88 Re: co polecamy w internecie 23.07.12, 11:51
      www.torebkifilcowe.pl
      sklep www.kamizelki-kurtki.pl/sklepdetaliczny/index.php?torebki-z-filcu-eva,22
    • ania1242 Re: co polecamy w internecie 13.08.12, 16:53
      Ja ostatnio kupiłam bieliznę w internecie. Mogę polecić tę stronę www.enamora.pl/. Mają ofertę dla kobiet i mężczyzn.
    • jagodowysad Re: co polecamy w internecie 24.08.12, 13:32
      Kilka razy robiłam zakupy ciuchowe w tzw. klubie zakupowym Złote Wyprzedaże, myślałam, ze odkrywam Amerykę, a jak się okazało to nie jedyny taki serwis.... (bez komentarza).....
      W każdym razie jeśli zależy wam na markowych ciuchach, bytach, czy nawet artykułach do domu, to sprawdźcie sobie te wyprzedaże. Trzeba tylko sprawdzać kampanie i nie zwlekać z zamówieniem, bo te najfajniejsze rzeczy szybko znikają.
    • krzykowinka Re: co polecamy w internecie 01.10.12, 14:52
      Ja polecam natemat.pl - serwis z ciekawymi artykułami i blogami znanych postaci z mediów oraz polityki itp.. Mogę też polecić artykulik dla tych, których interesuje aktualizacja algorytmu google wrzesień 2012. No cóż…internet to taki mój mały konik :P
    • jagodowysad Re: co polecamy w internecie 11.10.12, 13:10
      Ja mogę polecić jeszcze serwisy z gazetkami promocyjnymi ze sklepów, a także bezpłatne ogłoszenia, gdzie można sprzedać właściwie wszystko, ja najczęściej sprzedaję ciuchy i torebki, w których już nie chodzę, albo które są tzw. nietrafionymi zakupami.
    • modna.wygodna Re: co polecamy w internecie 14.01.13, 11:34
      Mam w zasadzie sporo takich sklepów czy serwisów, które bardzo lubię odwiedzać, i z których zdarza mi się co jakiś czas korzystać. Od kiedy np. odkryłam Groupon i inne zakupy grupowe, dosyć często wykupuję tam sobie zabiegi w salonach kosmetycznych i to w zasadzie jedyna okazja, kiedy z nich korzystam, bo normalnie są dla mnie po prostu za drogie. Wkręciłam się także w kluby zakupowe, które oferują markową odzież po dosyć sporych zniżkach. Na jednej z takich internetowych wyprzedaży kupiłam sobie ostatnio między innymi adidasy z Nike'a do fitnessu i moje ulubione perfumy Burberry, a wszystko to po naprawdę fajnych, rozsądnych cenach. Lubię też zaglądać do internetowych sklepów moich ulubionych marek, np. Zary, Stradivariusa czy Promod. Można tam często znaleźć dodatkowe promocje, które nie są dostępne w ich stacjonarnych odpowiednikach.
    • caspis Re: co polecamy w internecie 21.01.13, 14:22
      Moja siostra jest zapisana do grupy na facebooku, która nazywa się wymień, oddaj, sprzedaj to co masz w szafie. Podobno teraz "ubiera" się dzięki tej grupie i mówi, że nie raz są tam takie tanie rzeczy, że aż sama nie może uwierzyć w to co widzi.

--
      zajrzyj tutaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka