Dodaj do ulubionych

co polecamy w internecie

10.05.09, 18:14
moze warto wymienic sie linkami dotyczacymi ciuchow, kosmetykow, zycia itp :)
na rozpoczecie chcialabym polecic sklep internetowy z super modnymi
mlodziezowymi ciuchami karmaloop.com. ceny sa spoko, jedyny problem to paczka
do polski, no ale zawsze mozna sobie poogladac i sie czyms zainspirowac (ja
tak robie)
ostatnio znalazlam tez serwis naspolke.pl gdzie mozna znalezc ludzi
polaczonych inicjatywa, czyli cos fajnego dla zaangazowanych i aktywnych
a wy co polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: jajaja Re: co polecamy w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 20:07
      no ja oczywiscie polecam lule ;) a tak serio to ja przewaznie wchodze na te
      strony, ktore poleca lula albo groszki, ale problem jest taki sam- paczka do polski
      pozdrawiam
    • Gość: kikka Re: co polecamy w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 10:03
      hej fajne stronki, ja bym dorzucila hel-looks.com
      • fiollka Re: co polecamy w internecie 16.08.12, 11:28
        Fajne alternatywne stylizacje. :)
    • tordis Re: co polecamy w internecie 11.05.09, 16:44
      Jesli o mnie chodzi, jestem uzalezniona od asos.com - maja bardzo zroznicowany
      asortyment, nigdy jeszcze nie czekalam na dostawe dluzej niz 2 dni (poza UK jest
      troche dluzej, ale warto poczekac), a do tego nie ma problemow ze zwrotami.
      Niedawno otworzyli dwa nowe dzialy: Outlet i Designer. Warto!
    • impresja Re: co polecamy w internecie 16.08.09, 11:20
      To ja mogę polecić sklep Mydlarnia u Franciszka. Ma bardzo dużo kosmetyków
      naturalnych, zawierających certyfikat potwierdzający ich jakość, wszelkiego
      rodzaj mydła, akcesoria do kąpieli i wiele innych rzeczy, które są bardzo
      przydatne w urządzaniu małego domowego zakątka SPA:) Istnieje także możliwość,
      aby wykupić bliskiemu bon na zakupy w Mydlarni. warto też zwracać uwagę na
      promocję, które są organizowane. Dzięki nim można znaleźć wysokowartościowe
      kosmetyki naturalne w tańszych cenach:) A o walorach kosmetyki naturalnej chyba
      nie muszę przekonywać;) jest świetna;)
      www.mydlarnia.info/
      • Gość: aliss Re: co polecamy w internecie IP: *.lodz.mm.pl 25.08.09, 09:35
        A ja polecam www.listonic.pl dla tych z was, ktore lubia chodzic po sklepach. Jest to
        mobilna lista zakupow na telefony komorkowe (aplikacja jest darmowa). Ja robie duze
        zakupy raz na tydzien i jest mi trudno zapamietac wszystko co chce miec w domu. Za to z
        telefonem zadna z nas sie nie rozstaje. Naprawde fajny gadzet:)
        • Gość: Jata Re: co polecamy w internecie IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.09, 14:14
          Ja polecam www.we-dwoje.pl/galeria;zdjec,kategoria,107.html - są tutaj
          zawsze najnowsze kolekcje i trendy na przyszłe sezony. Gdy planuję jakiś zakup
          najpierw przeglądam wszystko i wybieram rzeczy, które mi się podobają - dzięki
          czemu nie tracę tak dużo czasu w sklepach:)
    • damail Re: co polecamy w internecie 10.09.09, 21:45
      www.streetmode.pl / sklep z ciuchami, innowacyjny, awangardowy, dizajnerski styl.
      oficjalne otwarcie za niedługo, jednak już można podglądnąć co nam proponuje.
      polecam.
    • kryspina Re: co polecamy w internecie 04.11.09, 19:32
      ja polecam stronkę z zegarkami Minuta.pl! mają świetne modele, zarówno znane i
      cenione marki jak i może mniej znane ale tańsze świetnie wyglądające produkty
      innych producentów. Ostatnio kupowałam tam facetowi zegarek, teraz szukam czegoś
      dla siebie :P
    • korelowa Re: co polecamy w internecie 15.11.09, 22:14
      To ja polecę z kategorii sklepy:

elektronika - agito.pl, fajny sklepik, szeroki asortyment, przejrzysta strona

wystrój domu i dodatki - modernform.pl - ciekawe pomysly i sklep sacjonarny w
      Galerii Mokotów, 19.11 w noc zakupów pewnie będą obniżki

bielizna - gorset.pl - duży wybór fajnej bielizny

• Gość: muszka Re: co polecamy w internecie IP: *.acn.waw.pl 01.12.09, 11:27
      Ja polecam Klub biżuterii, fajna stronka z
      ciekawą biżuterią. Można tam dokupić ładne opakowanie i od razu wysłać komuś na
      prezent :) Kupiłam tam muszlę na szyje i kolczyki z muszlami i z obu rzeczy
      jestem bardzo zadowolona. Polecam.
    • Gość: lulka Re: co polecamy w internecie IP: *.srv.dobranet.pl 28.12.09, 21:43
      czesc.. polecam fajny bloog... opowiada rozne historie nastolatkow... opowiada o problemach i przygodach mlodziezy... bardzo fajnie sie czyta... napisane z emocjami pisza to dwie osoby lubiace poezje... naprawde maja talent..
      milosnehistorie.bloog.pl/ Polecam :):):)
    • Gość: lulka Re: co polecamy w internecie IP: *.srv.dobranet.pl 28.12.09, 21:44
      czesc.. polecam fajny bloog... opowiada rozne historie nastolatkow... opowiada o problemach i przygodach mlodziezy... bardzo fajnie sie czyta... napisane z emocjami pisza to dwie osoby lubiace poezje... naprawde maja talent.. :)
      milosnehistorie.bloog.pl/ Polecam :):):)
    • oszalina Re: co polecamy w internecie 29.12.09, 12:09
      Ostatnio kupiłam sobie znakomite słuchawki marki Tracer do komputera. Sprzęt
      jest dobry i był niedrogi, udało mi się gop nawet kupić taniej, ponieważ była
      promocja. Ostatnio weszłam sobie na stronę tej marki i zobaczyłam, że mają w
      ofercie zabawne pendrivey w kształcie zwierzątek. Wiecie gdzie można takie dostać?
      • Gość: Miviena oświetleni Re: co polecamy w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 14:56
        jeżeli szukacie oświetlenie do domu, mieszkania, kawalerki i nie tylko to zapraszam do sklepu internetowego www.miviena.com. Oprócz szerokiej oferty lamp (w bardzo dobrej cenie) uzyskasz profesjonalna obsługę i gratis doradztwo w zakresie doboru oświetlenia. Zapraszamy:)
    • oszalina Re: co polecamy w internecie 30.12.09, 15:44
      Jak ktoś jest na kupnie tekstyliów, to serdecznie polecam dekoria.pl. Mają
      znakomite firanki, narzuty, pledy, rolety. Ostatnio znalazłam u nich świetne
      poszewki z ciekawymi motywami - idealne do nowoczesnych wnętrz.
    • hiacynt Re: co polecamy w internecie 11.02.10, 20:25
      A mnie z kolei bardzo spodobał się sklep z bielizną koronka.pl. Mają naprawdę
      bardzo duży wybór. I fajnie, że można kupić jakieś komplety z rożnych okazji. Na
      Boże Narodzenie widziałam fajny komplet, a raczej przebranie takiej mikołajki, a
      teraz z okazji walentynek też można sobie wybrać jakiś fajny zestaw.
      • izys Re: co polecamy w internecie 11.06.11, 22:40
        Biorąc pod uwagę, że teraz najwięcej ciekawych rzeczy dzieje się na facebooku, to ze swojej strony polecam ten profil: www.facebook.com/BieliznaDamska można tam znaleźć sporo kobiecych ciekawostek, na pewno spodoba się każdej eleganckiej kobiecie :)
    • panirewolucja Re: co polecamy w internecie 12.02.10, 09:59
      Jako fanka zakupów polecam miejsce pełne promocji, czyli www.okazyjni.pl Mnóstwo
      kuponów rabatowych,promocji i gratisów z różnych dziedzin, zebranych w jednym
      serwisie. Niektóre naprawdę są interesujące:)
    • energia Re: co polecamy w internecie 15.02.10, 12:06
      fajne sa te sklepy, do których linki podajesz tylko faktycznie szkoda, że
      przesyłka z zagrabnicy aż idzie... zaraz obadam ile to kosztuje... ale ciuchy
      maja naprawde ciekawe ;)
      dziekie dzieki :D:D
    • rose80 Re: co polecamy w internecie 15.02.10, 14:51
      Fajnym rozwiązaniem jest www.rewolucyjneprzyciaganie.pl - skupisko dużych promocji,
      różnych sklepów i tym bardziej z różnych branż. Przydatna strona :-D jak najbardziej.
    • goska Re: co polecamy w internecie 22.02.10, 19:31
      Może nie tyle w sieci ale też na butelkach szamponów :D
      Na stronie www.promocjatimotei.pl jest szansa na wygranie satynowego szlafroka.
      jednego z 1665 sztuk. Co 10 minut rozdają je tym, którzy wyślą smsa a potem jak
      ktoś skusi się i odpowie na pytanie „Jak podkreślasz piękno swoich włosów?”. ma
      szansę na jeden z trzech Reanult Clio :D
    • Gość: gutenka Re: co polecamy w internecie IP: *.wroclaw.mm.pl 06.03.10, 01:14
      to może cos romantycznego?
      Niejaki Adam przeszukuje pół internetu by odnaleźć ukochaną- patrzcie:
      www.youtube.com/watch?v=KCQLgJgcDMc
      niezły świr, co nie? :)
    • dominika8821 Re: co polecamy w internecie 18.04.10, 13:35
      Witam! :) Z czystym sumieniem mogę polecić super sprzedawcę!!! Zawsze kupuję u
      niego bluzeczki, zawsze ma modne fasony, kolory i są w super jakości! Jeszcze
      nigdy się nie zawiodłam! Podam link na aukcje oraz do sklepu internetowego.
      Poprzeglądajcie sobie, naprawdę warto, może coś wam się spodoba tak jak mnie.
      Pozdrawiam serdecznie! :)

www.allegro.pl/sklep/12639934_dream_style
      www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12639934
      • Gość: Emilka Re: co polecamy w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 17:18
        ja polecam apteke doz.pl - kupuję tam pigułki antykoncepcyjne dużo taniej niż
        wszędzie
        • filly Re: co polecamy w internecie 21.06.10, 13:23
          Hej, a to link do strony Magnum gold --> www.magnum-gold.pl .Można w szybki i łatwy
          sposób wygrać sztabkę złota. Fajna i nietypowa nagroda:)
    • Gość: Agnieszka Re: co polecamy w internecie IP: 178.219.26.* 07.07.10, 11:17
      Jeśli chcecie kupić markowe i niedrogie perfumki to polecam e-perfumerie
      Realta. Błyskawiczna dostawa, ze względu na to że mają produkty dostępne
      fizycznie w magazynie. Nie ma wymówek, że nie mają, albo że za 5 dni. :-)
    • olka22 Re: co polecamy w internecie 03.01.11, 16:11
      Zakupy przez internet, to dla mnie codzienność, np często kupuję perfumy w sklepie internetowym perfumytaniej.pl, jak ktoś jest zainteresowany jakimś konkretnym zapachem , to warto zobaczyć, bo ceny są bardzo przystępne, sprawdziłam i wiem ;)) A jeśli chodzi o obuwie to polecam DeeZee, bardzo ładne i wygodne buciki!
    • Gość: Figa Re: co polecamy w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 14:13
      deko-racja.pl Ciekawy portal dla osób interesujących się designem, dekorowaniem wnętrz itd. Jest o tyle fajny, że oprócz narzędzia do urządzania wnętrz, ma też fajny dział newsowy (głównie design itp.) i działa trochę na zasadzie społecznościówki:)
    • cziksa walentynki w kinie ale troche inaczej 12.02.11, 13:37
      laski ja wam polecam konurs na walentynki :))) pt. Uniknij walentynkowego focha :)) nalezy kupic bilet na film w cinema city, zarejestrowac się, wydrukować i można wygrac wycieczkę z ecco holiday. podba mi sie to pzresłanie z fochem :))) oj gdyby faceci sie tak starali...www.kinograj.cinema-city.pl/walentynki/
    • emiliagres Re: co polecamy w internecie 02.03.11, 23:14
      Jeśli biżuteria to tylko w "Niebieski-koralik". Marka Biagi, korzystna cena, bardzo duży asortyment oraz profesjonalna obsługa to jest to co przemawia do zakupów w tym sklepie. Ja czuję się wyjątkowo nosząc biżuterię Biagi, ponieważ sama ją komponuję. Łączę zabawę z modą razem z moją córeczką. Dla dzieci także została stworzona linia kolorowych koralików.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka