accup 14.05.09, 21:40 Znacie moze jakies dobre tabletki uspokajajace? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qw994 Re: Tabletki uspokajajace? 14.05.09, 21:42 Dobre to są na receptę. Reszta to ziółka. Odpowiedz Link Zgłoś
gladyss Re: Tabletki uspokajajace? 14.05.09, 21:46 To ja Ci ziółka polecę;) Tabletki ziołowe na uspokojenie Labofarm, one niebieskie są. Odpowiedz Link Zgłoś
gladyss Re: Tabletki uspokajajace? 14.05.09, 22:52 Doraźnie tak. To nie jest na jakieś wielkie stresy, ale mi trochę pomogły. Kup większe opakowanie, jakby co:) Odpowiedz Link Zgłoś
gladyss Re: Tabletki uspokajajace? 14.05.09, 22:58 A i Persen i inne dziwolągi to wg placebo, porównywałam składy i mają mniej substancji mogących działać niż zioła. Odpowiedz Link Zgłoś
accup Re: Tabletki uspokajajace? 14.05.09, 21:45 A jakieś w miare dobre, nie na receptę? Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Tabletki uspokajajace? 14.05.09, 21:56 Moim zdaniem, wszystkie mają zbliżony skład. Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: Tabletki uspokajajace? 14.05.09, 22:36 Na uspokojenie to spacer, głębokie rytmiczne oddychanie, zjeść coś smacznego, może być kostka czekolady, i powinno pomóc. Jesli nie pomaga, to iść spać. A jak jest naprawdę źle to nie ma co kombinować i można wziąść coś chemicznego, po co się męczyć. Ja mam hydroxyzynę, ale mocno otępia później, działa nasennie i uspokajająco, kiedyś brałem na bezsenność, a co ja się będę męczył :) Ale to na receptę :) Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: Tabletki uspokajajace? 14.05.09, 22:49 Kalms, Persen forte - jednak jeżeli działa, to chyba na zasadzie placebo. Nie znam tabletek, które by uspokajały skutecznie. Ziołowe nic nie dają a chemia wcale nie uspokaja - tylko otępia i usypia, a to różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Tabletki uspokajajace? 14.05.09, 22:55 ja mam wrodzone ADHD ;) tak więc kłopoty z zasypianiem to u mnie norma,śpię w ogole bardzo mało ,koło 6h...ale ok nie do tego zmierzam ;) hydroxysyna -czy jakoś tak, powodowała,że rano nie mogłam się w ogole obudzić i w efekcie chodziłam cały dzień senna.Mam taki sposob,że od kilku lat piję zwykłą herbatkę z melisy ,taką z trzech torebek i zasypiam grzeczniutko jak dziecio :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Tabletki uspokajajace? 14.05.09, 23:02 noo nie ;) ok nie pomyślałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Tabletki uspokajajace? 14.05.09, 23:10 a mnie to zastanowiło, czy to możliwe żeby się tak wzięła np od 10 roku jakieś utajone czy coś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: Tabletki uspokajajace? 14.05.09, 23:53 Może jako następstwo jakichś zmian neurologicznych lub hormonalnych? Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Tabletki uspokajajace? 15.05.09, 00:12 A może takie ADHD od pracy się robi ;) czasem mam takie wrażenie :P Odpowiedz Link Zgłoś
averne Re: Tabletki uspokajajace? 15.05.09, 00:43 Na opakowaniu persenu jest napisane, że można wziąć 3 na spokojny sen.. Więc raz postanowiłem to przetestować. Wziąłem i... No może sen byłby spokojny gdyby udało mi się usnąć. Brałem persen w cięższych chwilach ale nie wiem czy rzeczywiście jest skuteczny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kichigai_ushi pare setek 14.05.09, 23:05 bez recepty w monopolowym. spi sie tez po tym dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
miszkolc1 Re: Tabletki uspokajajace? 15.05.09, 00:24 Kieliszek dobrego wina z wieczora albo male piwko.Do tego dobra ksiazka lub komputerek na kolankach,bardziej cie wyluzuja niz jakies prochy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marylin.monroe77 Re: Tabletki uspokajajace? 15.05.09, 17:15 Krople Notta - wpisz w Google i zobacz, czy pasują do Twoich objawów. Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza.z.pustej.szklanki Re: Tabletki uspokajajace? 15.05.09, 17:46 Papierosy :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
marylin.monroe77 Re: Tabletki uspokajajace? 15.05.09, 18:10 Nie palę, ale jak poczuję dym papierosowy to od razu robi mi się nieprzyjemnie i zaczyna mnie boleć głowa. Jak można tak się truć? Odpowiedz Link Zgłoś
fergie18 Re: Tabletki uspokajajace? 15.05.09, 17:52 JA BRAŁAM NEUROL ale to jest na recepte, jednak sa bardzo skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś