mareczekk77 27.05.09, 13:19 www.tvn24.pl/-1,1602296,0,1,thuz--bzoh--hzan--rzulty-internauci-podzieleni,wiadomosc.html No i co teraz? do czego się przyczepić? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butterflymk Re: Dziewczyny, i co wy teraz zrobicie? 27.05.09, 13:21 hyba z załamania sie żóce z dfónastego pientra i podetnem sobe rzyły ;P ale wy hłopaki fkońcó sie dogadacie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dziewczyny, i co wy teraz zrobicie? 27.05.09, 22:07 lut wszet do śrudmieźcia Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Dziewczyny, i co wy teraz zrobicie? 27.05.09, 13:23 zawsze jeszcze pozostaje na posterunku mareczek. Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Szok!!! 27.05.09, 13:29 Mareczek założył wątek, w którym post założycielski nie składa sie z kilometrowego wywodu, tylko z JEDNEGO zdania i linka! Świat sie kończy... Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: Szok!!! 27.05.09, 18:26 Wiesz, że szok wymawiane wspak to kosz? ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Szok!!! 27.05.09, 18:28 Byłam tak zaszokowana, że nie zinterpretowałam tego w ten sposób.;) Odpowiedz Link Zgłoś
mruff Re: Dziewczyny, i co wy teraz zrobicie? 27.05.09, 18:29 Nie czytam Twoich wątków, ale sądząc po ich pojawianiu się-chyba faktycznie masz nadmiar czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka_dziopkowa Re: Dziewczyny, i co wy teraz zrobicie? 27.05.09, 20:35 latarenko nasza miszczowska, czy prawdą jest, że cię wyyebano z pewnego prywatnego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: Dziewczyny, i co wy teraz zrobicie? 27.05.09, 21:03 Obywatelko - niestety, zmartwię Cię. Wywalono mnie wielu forów bo się zapisałem do chyba wszystkich seksualnych, ale tak ukochałem sobie pisanie z wami że nigdy na nie nie zaglądałęm. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka_dziopkowa Re: Dziewczyny, i co wy teraz zrobicie? 27.05.09, 21:16 nio, nio, nio! kłamczuszek! sama widziałam twoje wypocinki na jednym z forów prywatnych. plotka głosi, że cię stamtąd wyyebano Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: Dziewczyny, i co wy teraz zrobicie? 27.05.09, 21:51 Które to forum i skad ta plotka? za to ja słyszałem plotkę że jesteś starą krową, prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka_dziopkowa Re: Dziewczyny, i co wy teraz zrobicie? 27.05.09, 22:04 co się denerwujesz, miszczu? czyżbyś już nie pamiętał na ilu forach zostawiłeś płody swego talentu literackiego? Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: Dziewczyny, i co wy teraz zrobicie? 27.05.09, 22:10 Jeśli uważasz że prośba o wskazanie z jakiego to forum mnie wyproszono jest zdenerwowaniem to ok, jeśli ma Ci to poprawić humor to niech będzie ze włąśnie teraz miotam się z pianą na ustach po mieszkaniu, bo z jakiegoś forum mnie wywalono, zadowolona? :) Więc, jakie forum? Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka_dziopkowa Re: Dziewczyny, i co wy teraz zrobicie? 28.05.09, 14:47 miszczu, czy nie możesz po prostu odpowiedzieć 'tak', 'nie', 'nic o tym nie wiem' albo wręcz nie odpowiadać wcale? plotka pochodzi z forum psychologia, a dotyczy forum (brak) sek(u) w małżeństwie Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Dziewczyny, i co wy teraz zrobicie? 28.05.09, 14:49 F czyjim maurzeństwie? Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka_dziopkowa Re: Dziewczyny, i co wy teraz zrobicie? 28.05.09, 14:52 o tym plota nie mówiła, może mareczkowym? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza obywatelka 27.05.09, 22:08 z którego? ps. czy mogłabyś w podobnych wypadkach używać określenia "wywalono"? Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka_dziopkowa Re: obywatelka 28.05.09, 14:49 ponoć z (brak) seks(u) w małżeństwie ps. jeśli pisałabym o kim innym, to pewnie użyłabym innego czasownika ale do mareczka jakoś mi tak pasował ten Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: obywatelka 28.05.09, 18:38 obywatelka_dziopkowa napisała: > ponoć z (brak) seks(u) w małżeństwie ciekawe, że mareczek lata po wszystkich forach seksualnych, zdeterminowanej szuka? Odpowiedz Link Zgłoś
posh_emka Re: Dziewczyny, i co wy teraz zrobicie? 27.05.09, 20:39 Zacznem sie zastanawiać czy karzdemu na stare lata tak sie w głuwce piepszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: Dziewczyny, i co wy teraz zrobicie? 27.05.09, 21:04 Posh emka - Twój nick mówi wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Dziewczyny, i co wy teraz zrobicie? 28.05.09, 14:58 Jeszcze mogę zrozumieć pomysł liwidacji polskich znaków. Jednak dlaczego ten koleś chce się pozbyć "rz" a zostawić "ż". Jaka to logika? I tak za kilka pokoleń "lokalne języki" (w tym polski) będą taką regionalną ciekawostką jak teraz np. gwara śląska. Oficjalnie w pracy będziemy się posługiwac angielskim. Mam nadzieję, że do tego dojdzie, bo po co sobie zaprzątać głowę językiem, którym posługuje się zaledwie 40 000 000 ludzi z 6 miliardów mieszkańców naszego globu. Odpowiedz Link Zgłoś
melixsa Re: Dziewczyny, i co wy teraz zrobicie? 28.05.09, 15:12 Bo człowiek jest istotą ogromnie inteligentną i obrazą tego intelektu są takie pomysły bes sęsó! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Dziewczyny, i co wy teraz zrobicie? 28.05.09, 20:43 Masakrejszyn. :/ Jeśli będzie panowała dowolność w pisaniu, to czytanie tekstów będzie trwało dwa razy dłużej. I ci wszyscy dyslektycy i inny dys też to odczują. Odpowiedz Link Zgłoś