hotally 27.05.09, 15:31 Nie róbcie dziś kolacji swoim mężom, bo i tak nie zauważą :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
just-for-fun Re: finał LM :)) 27.05.09, 15:46 Sama chętnie usiądę z moim facetem i oglądnę ten mecz:). Będzie na co popatrzeć! Odpowiedz Link Zgłoś
levi-levi Re: finał LM :)) 27.05.09, 15:49 Mam nadzieję, że wiesz, co to jest "spalony". Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: finał LM :)) 27.05.09, 15:50 Moj narzeczony nie interesuje sie LM :D A kolacje i tak szykujemy sobie razem :D Odpowiedz Link Zgłoś
kalam07 Re: finał LM :)) 27.05.09, 15:50 erillzw napisała: > Moj narzeczony nie interesuje sie LM Eee to dupa, a nie facet ;] Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: finał LM :)) 27.05.09, 15:53 kalam07 napisał: > erillzw napisała: > > > Moj narzeczony nie interesuje sie LM > > Eee to dupa, a nie facet ;] ;D To ja w tym zwiazku interesuje sie sportem.. ale zuzlowym ;P Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: finał LM :)) 27.05.09, 16:00 facet, ktory nie interesuje sie piłką to nie facet;] Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: finał LM :)) 27.05.09, 16:11 paulinaa napisała: > facet, ktory nie interesuje sie piłką to nie facet;] Ciagna do mnie tacy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: finał LM :)) 27.05.09, 17:00 Oczywiście. Nawet wiem co to jest "bierny spalony". Będąc z facetem, który interesuję się piłką nożną wstyd byłoby nie wiedzieć;). Odpowiedz Link Zgłoś
levi-levi Re: finał LM :)) 27.05.09, 17:06 A co to jest ten "bierny spalony"? :-? Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: finał LM :)) 27.05.09, 17:20 Napisałam, że wiem co to jest, ale nie wierzysz mi, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
levi-levi Re: finał LM :)) 27.05.09, 17:25 Chodziło mi o co innego. Nie wiem tylko, czy wobec powyższych postów mogę się przyznać... Otóż... że tak powiem... chodzi mi o to, że... noo.. ja jakby trochę sam tego nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
levi-levi Re: finał LM :)) 27.05.09, 17:40 Jestem i już wiem, co to jest ten bierny spalony. Wcześniej też wiedziałem, tylko nie wiedziałem, że się tak nazywa :P. Sprawdziłem też w przepisach - fachowo nie mówi się, że zawodnik jest na spalonym, tylko że zawodnik jest spalony albo jest na pozycji spalonej. Nie ma tam też nic o "biernym spalonym", więc to jest chyba taki boiskowy żargon (co mnie poniekąd usprawiedliwia...). Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: finał LM :)) 27.05.09, 17:52 Ależ ja Ci nie wytykam, ani nie mówię, że to umniejsza Twojej wiedzy. Fajnie, że sprawdziłeś:). Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: finał LM :)) 27.05.09, 17:51 no to dołożyłaś do pieca :) masz szczęście że nie jest laureatem Nagrody Nobla z chemii, wstydem byłoby nie znać tablicy Mendelejewa na pamięć :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: finał LM :)) 27.05.09, 15:48 Szkoda tylko, że nie w Canal+ Sport HD Niestety tylko kiepska jakość TYP :-( Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: finał LM :)) 27.05.09, 15:51 Ja sie nie pasjonuje, ale moj facet to az za bardzo :D Odpowiedz Link Zgłoś
dish Re: finał LM :)) 27.05.09, 15:52 A ja na śmierć zapomniałem o LM i umówiłem się na randkę. Na swoje pocieszenie dodam, że i tak "będzie się działo" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: finał LM :)) 27.05.09, 15:51 a ja szykuję, jak już wiesz ze spotkania na fkuchnia ;) bo dla mnie dobry mecz to też dobre piwo i dobre żarcie a poza tym będę miała pokój drących się męskich gęb, więc muszę im czymś je zatkać :D Odpowiedz Link Zgłoś
jasny_dzien Re: finał LM :)) 27.05.09, 17:04 Sądzisz, że wszystkich facetów kręci oglądanie, jak półgłówki w skarpetach stadnie biegają za piłką? Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.orchidea Re: Na szczescie mojego to nie kreci 27.05.09, 17:24 Na szczescie moj sie tym kompletnie nie interesuje.Jakies glupie,bezmozgie,bezsensowne gonienie za pilka.Inaczej zwariowalabym jakby ogladal mecze i żłopał piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Na szczescie mojego to nie kreci 27.05.09, 18:28 na pewno nie głupsze niż pisanie takich postów na forum uwielbiam jak ktoś pisze takie posty jak Ty, naprawdę :D Odpowiedz Link Zgłoś
zawszebrunetka Re: Na szczescie mojego to nie kreci 27.05.09, 20:34 dzika.orchidea napisała: > Na szczescie moj sie tym kompletnie nie interesuje.Jakies > glupie,bezmozgie,bezsensowne gonienie za pilka.Inaczej zwariowalabym > jakby ogladal mecze i żłopał piwo. Głębokoprowincjonalną masz wiedzę na temat piłki nożnej.No i po co jak takie posty czytam?... Dobra, idę na mecz... Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Na szczescie mojego to nie kreci 28.05.09, 11:21 dzika.orchidea napisała: > Na szczescie moj sie tym kompletnie nie interesuje.Jakies > glupie,bezmozgie,bezsensowne gonienie za pilka.Inaczej zwariowalabym jakby ogladal mecze i żłopał piwo. Nie ma łatwego życia...moze robi to po kryjomu? Sport to zdrowie! Piwo też!! Odpowiedz Link Zgłoś
uleczka_k Re: finał LM :)) 27.05.09, 17:33 To prawda, nie zauważy kolacji. No, ale to święto, a jeśli Barcelona przegra, to przynajmniej będzie satysfakcja, że chrupanko było smaczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: finał LM :)) 27.05.09, 17:36 jak nie zauwaza :] bo to trzeba odpowiednia kolacje zrobic! a jesli chcecie byc tez zauwazone to musicie sie ladnie i odpowiednio ubrac :D I OGLADAC MECZYK NIE ZADAJAC PYTAN w stylu co to jest spalony i ile jest oraz czemu :] Odpowiedz Link Zgłoś
pajda-chleba Re: finał LM :)) 27.05.09, 17:37 tak sie sklada,ze mojego K.bardziej kreci przygotowana przeze mnie kolacje,nic LM.Ogladanie rozrywek sportowych w ogole nie kreci. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: finał LM :)) 27.05.09, 17:52 zakładając ze większość z nich ma ręce to chyba robią kolacje sami :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
spiaca.z.otwartymi.oczami 1sza podstawowa zasada nie wiązać się z facetami c 27.05.09, 18:26 1sza podstawowa zasada nie wiązać się z facetami co oglądają mecze i chleją piwo Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: 1sza podstawowa zasada nie wiązać się z facet 27.05.09, 18:30 z kodeksu tipsiary? :P Odpowiedz Link Zgłoś
posh_emka Re: 1sza podstawowa zasada nie wiązać się z facet 27.05.09, 20:06 A z takimi co tylko mecze oglądają-bez opcji piwa można? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: 1sza podstawowa zasada nie wiązać się z facet 27.05.09, 21:01 którym trzeba robić kolację :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: finał LM :)) 27.05.09, 18:38 Ja robić niczego nie zamierzam :P, bo sama będę oglądać :D Piłką nożną jestem zarażona od dziecka, od ponad 20 lat mam swoją ukochaną druzynę w sercu i od nieco krótszego drugą za którą kciuki ściskam, i oglądanie oraz chodzenie na mecze jest dla mnie tak samo naturalne jak dla innej bieganie na solarium np :D Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: finał LM :)) 27.05.09, 20:42 cześc Ida, dawno Cie nie widziałam :) komu dziś kibicujesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: finał LM :)) 28.05.09, 09:08 paulinaa napisała: > cześc Ida, dawno Cie nie widziałam :) komu dziś kibicujesz? :) I wwzajemnie :) W ogole forum nam strasznie podupadło :( No proste, że Barcy :) Szkoda mi tylko Edwina, bo mam do niego słabość :P Zresztą, ja w ogole mam słabość do bramkarzy :D Uzasadnioną bo znam kilku osobiście i to są totalni narwańcy a mnie do narwańców ciągnie od zawsze :D Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: finał LM :)) 28.05.09, 10:40 heh z tymi bramkarzami to coś jest na rzeczy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: finał LM :)) 28.05.09, 11:04 paulinaa napisała: > heh z tymi bramkarzami to coś jest na rzeczy... ;) No ba :D Ja sama w wieku wczesnoszkolnym grywalam w pilkę za sprawą starszego brata i jego kumpli :P I zamiast jak grzeczna dziewczynka bawić się w dom i lalki przebierać rozgrywalam podwórkowe mecze... stojąc na bramce wlaśnie :D ( dla takiej gó...ary jaką wtedy bylam zaszczyt to był nieprawdopodobny :P) Niestety, rodzice po mojej kilkukrotnie rokwaszonej piłką buzi oraz innych obrażeniach boiskowych wkroczyli zdecydowanie i się skonczylo :D Grać przestalam, miłość pozostała. Znajomi do dziś powtarzają że gdyby nie to, to może dziś byłabym takim Dudkiem albo Borucem w spódnicy :P Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: finał LM :)) 28.05.09, 11:09 Ja grałam w ataku :)) 2 lata treniowalam w klubie... pozostała pasja i piłkarskie łydki :D Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: finał LM :)) 28.05.09, 11:16 hotally napisała: > Ja grałam w ataku :)) 2 lata treniowalam w klubie... pozostała pasja i > piłkarskie łydki :D > :D Ja też mam piłkarskie łydki :D Ze o gadle zostawionym na stadionach nie wspomnę :P Taki piłkarski zaj.ob :D Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: finał LM :)) 28.05.09, 14:19 ja tam wolę się zachwycać przystojnymi bramkarzami ;-) chociaż próbować, probowałam :p też w wieku wczesnoszkolnym :p ale sama zrezygnowałam i przyjęłam rolę kibica;) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: finał LM :)) 28.05.09, 16:16 paulinaa napisała: > ja tam wolę się zachwycać przystojnymi bramkarzami ;-) chociaż próbować, > probowałam :p też w wieku wczesnoszkolnym :p ale sama zrezygnowałam i przyjęłam > rolę kibica;) Ja bym nie zrezygnowała, gdyby nie histeryczność mojej rodzicielki :P Fakt, że jak przyszlam z rozwaloną buzią i okrzykiem : mamo, wygraliśmy", to może nie wyglądalam najlepiej ( a caly następny tydzień jak książkowy przykład przemocy w rodzinie :P, ludzie dziwnie reagowali kiedy napytanie " co ci się dziecko stało?- odpowiadalam : dostalam pilką w buzię, bo jestem bramkarzem :), ale to nie powod żeby histerycznie domagać się od dziecka rezygnacji :P A rola kibica tez jest super, nie masz to jak mecz ( nawet średni) w dobrym towarzystwie :P Jak to nazywam - piknik team :D Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: finał LM :)) 27.05.09, 18:40 Phi...sama będę oglądała, kolacje zjemy w trakcie przerwy :P Mam nadzieję, że MU nie wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: finał LM :)) 27.05.09, 19:21 Do moich prowincjonalnych delikatesów własnie w srody docierają świeze ryby i owoce morza. Jak w kazdą środę będzie świetna kolacja z winem i... meczem w tle ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: finał LM :)) 27.05.09, 22:36 mecz malo interesujacy wiec raczej brak kolacji zauwazyli Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: finał LM :)) 27.05.09, 22:48 ladny meczyk i krystyna znow plakala lol piekno pilki w calej krasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: finał LM :)) 27.05.09, 22:54 Widok płaczącej Krystyny bezcenny, jak zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: finał LM :)) 27.05.09, 23:50 wykrzywiał gębę w trakcie meczu jak nie powiem kto Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Krystyna,Barcelona były, a gdzie Vicky? 28.05.09, 11:26 hotally napisała: > Nie róbcie dziś kolacji swoim mężom, bo i tak nie zauważą :))) > Odpowiedz Link Zgłoś
real.becwal Re: Krystyna,Barcelona były, a gdzie Vicky? 28.05.09, 11:29 na odwyku. Odpowiedz Link Zgłoś