alpepe Re: gdzie i jak znaleźć wolnych facetów? 11.06.09, 21:10 nie wiem, jak inne, ale ja idę ulicą, to się chcą umawiać na kawę, w sklepie kasjer puszcza mi spojrzenia spaniela, jak odbieram telefony, chcą mnie odwiedzić zafascynowani moim głosem, proszą o numer komórki. Odpowiedz Link Zgłoś
beberebe Re: gdzie i jak znaleźć wolnych facetów? 11.06.09, 21:36 wow szczęściara Odpowiedz Link Zgłoś
mari-is Re: gdzie i jak znaleźć wolnych facetów? 11.06.09, 21:40 a potem dzwoni budzik... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski alpepe 11.06.09, 22:19 Niedługo temat swojej nadzwyczajnej urody będziesz poruszać w wątkach o parowozach, wycinankach łowickich, hodowli paprotek i twórczości Paula Klee. Odpowiedz Link Zgłoś
ognrfrf061 Re: gdzie i jak znaleźć wolnych facetów? 15.06.09, 18:26 to chyba nosisz się jak prostytutka, bo ja dobrze wyglądam i taki sprzedawca czy kelner to od razu widzi że za wysokie progi - nie ta liga Ty rozumiem jesteś w lidze podwórkowej? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: gdzie i jak znaleźć wolnych facetów? 11.06.09, 22:02 www.sąwszędzie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kontome Re: gdzie i jak znaleźć wolnych facetów? 11.06.09, 22:23 pełno takich, ale gdzie znalezc chociaz troche takiego jak ma byc, a nie buraka, lepiej o to pytaj Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka_ltd Re: gdzie i jak znaleźć wolnych facetów? 12.06.09, 15:26 kontome napisała: > pełno takich, ale gdzie znalezc chociaz troche takiego jak ma byc, a nie buraka > , > lepiej o to pytaj prawda też, że najlepsi są już zajęci:))) reszta to, albo nieśmiali romantycy, albo wolne ptaki, albo egoiści, albo popaprańcy. im starszy tym gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: gdzie i jak znaleźć wolnych facetów? 11.06.09, 23:27 Pfff. Taki ja, na przykład, jestem wolny i fajny. Tyle że się ukrywam. Odpowiedz Link Zgłoś
mruff Re: gdzie i jak znaleźć wolnych facetów? 12.06.09, 15:23 ignatz napisał: > Pfff. Taki ja, na przykład, jestem wolny i fajny. Tyle że się ukrywam. No to kaszanka :( Wyjdźcie do nas z tych jaskiń :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie a co? 11.06.09, 23:40 do tej pory trafiałaś na zbyt szybkich? ;b Odpowiedz Link Zgłoś
rodman21 Re: gdzie i jak znaleźć wolne kobiety?? 11.06.09, 23:46 szukam, szukam, szukam i nie ma... pracuję, jakos tam dbam o siebie, mam samochód mieszkanie i do cholery czemu tylko wszystkie młode mężatki z pracy mówią mi że byłby ze mnie świetny mąż a ja kurcze nawet dziewczyny nie mam nie mówiąc już o kobiecie życia... starzy mi wygadują już że chyba ze mną coś nie tak bo w wieku 26 lat to trzeba już raczej jakies kroki podejmować a ja nic?? I siedzę tutaj taki samotny.... już nawet pozakładałem sobie profile na portalach randkowych Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: gdzie i jak znaleźć wolne kobiety?? 12.06.09, 15:17 moim skromym zdaniem spokojnie możesz odczekac 10 lAT do ustatkowania się :p teraz jesteś dzidziusiem i powinienes sie bawic życiem... Za 10 lat będziesz idealny i gotowy dla jakiejs ślicznotki aby ją uszczęśliwiac z każdej strony :) sam będąć szczęśliwy :p Odpowiedz Link Zgłoś
mruff Re: gdzie i jak znaleźć wolne kobiety?? 12.06.09, 15:24 rodman21 napisał: > już nawet pozakładałem sobie profile na portalach randkowych Czemu bez efektu? Odpowiedz Link Zgłoś
rahamin Re: gdzie i jak znaleźć wolnych facetów? 12.06.09, 00:29 Gdybym szuakała (ale nie szukam), to też nie miałabym pomysłu. Bo chyba więcej kobiet chodzi po świecie, a przynajmniej w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
szalony.motocyklista Re: gdzie i jak znaleźć wolnych facetów? 12.06.09, 00:43 a jak siedzą u siebie w domu przed telewizorem? - no to z szukania nici, ale nie traćcie wiary w facetów, oni też was szukają, tylko dajcie się im znaleźć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aardwolf Re: gdzie i jak znaleźć wolnych facetów? 12.06.09, 00:52 Czy potrafiłabyś odpowiedzieć na pytanie: "gdzie i jak znaleźć wolne kobiety?" Odpowiedz Link Zgłoś
nayami Re: gdzie i jak znaleźć wolnych facetów? 12.06.09, 09:58 Mężczyzna zawsze może zaproponować kawę jeśli kobieta wolna to się zgodzi na spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: gdzie i jak znaleźć wolnych facetów? 12.06.09, 10:15 Pewnie,a kobieta ma siedzieć na tyłku i czekać aż jakiś wolny facet jej zaproponuje spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: gdzie i jak znaleźć wolnych facetów? 12.06.09, 10:52 Praktycznie wszędzie! Odpowiedz Link Zgłoś
slawek-dwa-swiaty Re: gdzie i jak znaleźć wolnych facetów? 12.06.09, 12:16 Na pewno omijać knajpy... Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: gdzie i jak znaleźć wolnych facetów? 12.06.09, 12:18 wszedzie :) ale po co szukac? sam sie trafi, jesli bedzie sensowny, w tym wypadku wysilek jest niewskazany Odpowiedz Link Zgłoś
moonloo Re: gdzie i jak znaleźć wolnych facetów? 12.06.09, 15:11 sam sie nie znajdzie bo jak?czekac na ksiecia z bajki to jak czekac na snieg w lipcu Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: gdzie i jak znaleźć wolnych facetów? 12.06.09, 15:20 trzeba chodzic często w różne miejsca... kino, koncerty, galerie, imprezy, spotkania ze znajomymi itp im więcej ludzi poznajesz tym lepiej im więcej wykonujesz różnych aktywności tym mniej czasu marnujesz na te śmieszne pytania.... sam przyjdzie do Ciebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka_ltd nie mają tego wypisanego na czole,a żonaci 12.06.09, 15:23 nawet zdejmują obrączki:)) ale, pełno jest ich wszędzie. trzeba tylko obadać;) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: gdzie i jak znaleźć wolnych facetów? 12.06.09, 15:28 ooo taaak tutaj moze duzo wolnych ale wolnych od zdrowego rozsądku :P sami krejzole Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: gdzie i jak znaleźć wolnych facetów? 12.06.09, 15:34 No w sumie racja :) Co jeden to lepszy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rodman21 do butterflymk 13.06.09, 00:25 butterflymk napisała: > ooo taaak tutaj moze duzo wolnych ale wolnych od zdrowego rozsądku :P > sami krejzole Czemu krejzole nie każdy jest taki, czemu generalizujesz wszystkich i wtykasz do jednego worka? Odpowiedz Link Zgłoś
moonloo Re: do butterflymk 13.06.09, 09:43 no i znowu pierdu pierdu i watek skonczony Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: do butterflymk 13.06.09, 09:46 Bo pytanie w temacie nie skłania do głębszych przemyśleń i wywodów. Odpowiedz Link Zgłoś
tarantinka Re: gdzie i jak znaleźć wolnych facetów? 13.06.09, 11:23 idąć ulicą patrz na ręce: jak jest obrączka to odpuszczaj, jak nie ma to sie zagapiaj i wpadaj na niego. Jak już wpadniesz to pytaj, o przepraszam Pan pewnie się spieszy do żony a ja taka nierozgarnięta. Jak wolny to powie, ależ skąd nie spieszę się, nie mam żony, ale bardzo bym chciał, pani ma takie cudne oczy i wogóle to lubię takie nierozgarnięte kobiece kobiety. Uwaga techniczna, łatwiej wpadać kiedy masz na sobie szpileczki i jakąś niewygodną acz ponętną kieckę. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: gdzie i jak znaleźć wolnych facetów? 13.06.09, 13:11 Poprawiłaś mi humor od rana. Naprawde fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
krystkaoj wszędzie 14.06.09, 20:47 Jak naprawdę się chce to sie znajdzie! Tylko mozw wpierw nalezy zmienic kryteria wyboru bo można przegapic ksiecia z bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
mruff Re: wszędzie 14.06.09, 21:41 krystkaoj napisała: > bo można przegapic ksiecia z bajki. Taaaa, setki księciów z bajki ,lol Odpowiedz Link Zgłoś
krystkaoj Re: wszędzie 15.06.09, 15:29 mruff napisała: > krystkaoj napisała: > > > bo można przegapic ksiecia z bajki. > > Taaaa, setki księciów z bajki ,lol > > Nooooo! Drogie panie! Wy od razy chcecie całe stado! A moze warto zadowolic sie choc jednym? Zawsze ten jeden własciwy sie znajdzie przyodpowiednio dobrym podejsciu. Takie jest moje zdanie. I nie nalezy szukac daleko. Odpowiedz Link Zgłoś