kami.com
18.06.09, 14:36
Witam serdecznie Panie i Panowie.
Wasze forum czytuję regularnie, kiedyś kilka razy wypowiadałam się tu i w nieistniejącym już chyba "na luzie" niestety, nie pamiętam nawet, jaki był mój wcześniejszy nick. Teraz od dłuższego tylko śledzę wypowiedzi, chociaż - jeżeli nie zostanie to przez szanowne towarzystwo forumowe źle odebrane, chętnie będę się udzielała (jeżeli będę miała coś logicznego do powiedzenia). Piszę teraz, z pękającym sercem. Historia jakich wiele, miał być ślub (w przyszłym roku), jest dom, plany na resztę życia i ogólnie bajka, aż kilka dni temu awaria mojego komputera, na szybko korzystam z jego, a tam - niewylogowany ze strony mój ukochany...i hulaj dusza, anonse towarzyskie a jakże. Mój T. rzekomo singiel, szuka Pani na seks bez zobowiązań etc, następny anons i kolejnych kilka na podobnych stronach - nawet nie założył do tego "lewego" maila, widać zbyt pewnie się czuł, wiedząc że mając 100% zaufanie do głowy nie przyjdzie mi go sprawdzać. Póki co-wyprowadziłam się aby dać sobie czas na ochłonięcie, czytam, rozmyślam...i nie wiem co dalej będzie z nami. Doszukałam się w internecie ebook'a "Oblicza zdrady" niestety jedynie fragmentu... może ktoś jest w stanie pomóc, napisać coś, co pomoże mi teraz zebrać się w garść, może ktoś ma też całą publikację Pana Michała Dziurdzik??
Pozdrawiam kami.com